De la cititori: Si capra PD-L si varza PSD-PNL

Joi, 17 Iunie 2010, ora 10:43
5085 citiri
De la cititori: Si capra PD-L si varza PSD-PNL

Potrivit ultimelor stiri, cunoscuta fost realizatoare de emisiuni de televiziune, actualmente politician, Teo Trandafir, ar fi votat motiunea de cenzura impotriva guvernului Boc. Aceeasi suava Teo preciza intr-un interviu ca nu ar fi de accord cu demiterea guvernului Boc.

Asemenea contradictii (fie ele si doar in exprimare) te-ar putea duce cu gandul la multe nopti de insomnii si zile cu batai de cap pentru ea. Sau poate cauza este mult mai simpla.

Pe cand Teo Trandafir avea o audienta de invidiat (chiar si pentru urmasul sau - ala cu hepilica) ea reusise prin inteligenta sa de necontestat, sa sugereze tuturor telespectatorilor ca este mult mai inteligenta decat propria sa progenitura. Vorbim aici de acea emisiune.

Succesul are insa si reversul sau. Dependenta de audienta si de cat mai multe reflectoare aprinse la aparitia sa, i-a fost pana la urma fatal. Cand a simtit ca parca nu chiar toate luminile se aprind la emisiunile sale, Teo a noastra a inceput sa invite pe platou de-a valma politicieni alaturi de cantareti de muzica populara (aici mare diferenta nu ar fi) filosofi alaturi de manelisti ... si cam asta a fost inceputul sfarsitului.

Nici in postura sa de politician lucrurile nu stau mult diferit. Optiunea sa pentru Partidul Democrat Liberal poate fi in concordanta cu propriile convingeri. Nu discutam aici optiunea sa pentru un partid sau altul. Odata intrata insa in acest partid, Teo s-a trezit insa in fata unei noi dileme, similara poate cu cea in care s-a gasit in momentul in care urma sa aiba invitati in emisiunea sa un scriitor apreciat, alaturi de un manelist (apreciat si el, dar in alt cartier).

Cum sa impaci si capra si varza s-o fi intrebat Teo atunci cand a trebuit intr-un fel sau altul sa voteze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Boc. Daca este sa dam crezare declaratiilor sale, atunci solutia gasita a fost una similara cu cea gasita in domeniul emisiunilor de divertisment.

Solutia de a vota pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului Boc, guvern pe care ea ar fi de parere ca nu ar trebui demis i s-o fi parut geniala lui Teo Trandafir. Uite asa!!! Asta ar fi ca si cum ai vrea sa mergi de-a lungul unui paraias pasind cu fiecare picior pe cate un mal, in speranta ca nu te vei uda. Se poate, dar cu grija. Oricum insa nu prea pare elegant. Mai ales pentru o doamna.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#Teo Trandafir motiune cenzura, #Teo Trandafir politica , #PDL
Comentarii