Efectul scandalului sexual în care e implicat solistul formației Rammstein

Vineri, 16 Iunie 2023, ora 09:22
2589 citiri
Efectul scandalului sexual în care e implicat solistul formației Rammstein
Till Lindemann e acuzat de agresiune sexuala FOTO facebook

Universal Music a anunţat joi că a suspendat activităţile de marketing şi de promovare a formaţiei rock germană Rammstein, după valul de acuzaţii de agresiuni sexuale contra solistului Till Lindemann, potrivit AFP.

„Acuzaţiile contra lui Till Lindemann ne-au şocat. Avem cel mai mare respect pentru femeile care s-au exprimat atât de curajos în public în acest caz”, a declarat compania într-un comunicat.

„Am suspendat activităţile de marketing şi de promovare a înregistrărilor fromaţiei până la noi ordine”, se arată în mesaj.

Mai multe femei au susţinut recent că au fost drogate şi incitate la activităţi sexuale cu Lindemann, în vârstă de 60 de ani, la petrecerile de după concertele trupei. Justiţia germană a deschis o anchetă.

Lindemann a negat acuzaţiile, iar avocaţii săi le-au numit „false, fără excepţie”.

Ministrul german al Culturii, Claudia Roth, a declarat joi că ancheta asupra lui Till Lindemann „subliniază faptul că aceste acuzaţii trebuie luate în serios”.

Într-un interviu pentru cotidianul berlinez Tagesspiegel, Roth a cerut organizatorilor de concerte să ia măsuri pentru a asigura securitatea fanilor.

„Aceste acuzaţii arată încă o dată până la ce punct este urgent să stabilim un cod de conduită pentru industria muzicală şi pentru cultură în general”, a declarat ea.

Scandalul a izbucnit când o tânără irlandeză a susţinut pe reţelele de socializare că a fost drogată şi abordată de Lindemann în timpul unei petreceri în culise, după un concert la Vilnius.

De atunci, mai multe mărturii similare au fost postate pe Twitter, Instagram şi YouTube.

Acuzaţiile au determinat anularea tuturor petrecerilor de după concertele Rammstein din München (Germania), săptămâna trecută. Petrecerile de după concertele trupei vor fi, de asemenea, anulate la Berlin, în iulie.

Decizie majoră în instanță în cazul vedetei TV care ar fi fost agresată sexual de un medic. Avocat: ”Am bănuit asta!”
Decizie majoră în instanță în cazul vedetei TV care ar fi fost agresată sexual de un medic. Avocat: ”Am bănuit asta!”
Avocatul Adrian Cuculis a revenit cu noutăți în cazul concurentei de la iUmor, care acuză un medic stomatolog de viol. „Schimbare majoră în dosarul medicului dentist acuzat de multiple...
Un tânăr de 18 ani din Teleorman a fost arestat preventiv pentru viol. Victima are 67 de ani
Un tânăr de 18 ani din Teleorman a fost arestat preventiv pentru viol. Victima are 67 de ani
Poliția a anunțat că un tânăr în vârstă de 18 ani din judeţul Teleorman a fost reţinut şi apoi arestat preventiv sub acuzaţiile de viol şi violare de domiciliu. El a mers la...
#Till Lindemann, #agresiune sexuala, #Rammstein, #formatie, #Universal Music, #efecte , #stiri Rammstein