"Va rog sa ma adoptati": scrisoarea sfasietoare lasata langa un caine abandonat pe o banca

Duminica, 29 Noiembrie 2020, ora 06:02
5831 citiri
"Va rog sa ma adoptati": scrisoarea sfasietoare lasata langa un caine abandonat pe o banca
Catelul abandonat pe o banca/Mascotas Cocoyacan / Facebook

Mascotas Difunde, o asociatie mexicana care protejeaza animalele fara stapan, a postat pe profilul sau de Twitter cateva imagini induiosatoare ale unui caine care a fost abandonat pe o banca, avand o scrisoare langa el.

"Abandonarea catelusului meu ma doare foarte tare, dar am decis sa-l parasesc pentru ca parintii mei l-au abuzat si intotdeauna m-a durut sa-l vad traind in acele conditii. Deci, daca cititi acest lucru si va lasa inima, va rog sa il adoptati, sa aveti grija de el si daca nu, lasati-l acolo unde este posibil pentru ca altii sa citeasca mesajul si sa-l adopte", este textul scrisorii lasate langa catelul abandonat.

Dupa publicarea fotografiei pe Twitter, cuvintele fostului stapan au facut imediat furori pe internet, pana cand vestea abandonului cainelui Max a ajuns la adapostul Mascotas Coyoacan, care a facut tot posibilul sa trimita doi voluntari in parcul in care patrupedul fusese legat cu un lant pe banca, astfel incat sa nu poata scapa si sa-si riste viata ratacind pe strazi, scrie publicatia Livebizmedia.com.

Dupa ce au reusit sa-l elibereze din lant si sa-l imblanzeasca cu mangaieri si putina mancare, Max a fost convins de voluntari sa urce cu ei in masina si sa fie dus spre adapost. Dupa mai multe vizite la veterinar, cainele abandonat este acum in afara oricarui pericol si asteapta ca o noua familie iubitoare sa-l adopte.

Inca nu este clar daca fostul stapan nu a avut de ales decat sa-l abandoneze pe o banca si sa implore trecatorii sa-l adopte, dar tinand cont de cuvintele lasate pe foaia de hartie, acum cainele Max este in sfarsit departe de o situatie familiala in care abuzul era nelipsit din viata cainelui.

Povestea emotionanta a femeii care gaseste un caine ranit de 25 kg pe varful muntelui si il coboara 11 km purtandu-l pe umeri

Noua sectie de Primiri Urgente din Oradea si-a inceput activitatea. Cum arata investitia de 32 de milioane de lei

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#magazin, #animale de companie, #catel , #Facebook