Ziare.com

Presa de azi: Elena Udrea, predata procurorilor

Joi, 24 Septembrie 2009, ora 07:20

   

Presa de azi: Elena Udrea, predata procurorilor
Elena Udrea, propusa pentru revocarea din functie si inceperea urmaririi penale, titreaza Gardianul. Comisia parlamentara care a anchetat modul in care Ministerul Turismului a cheltuit banii pentru promovare si publicitate si-a incheiat activitatea cu propunerea de revocare a Elenei Udrea de la conducerea institutiei.

Totodata, comisia va propune Camerei Deputatilor inceperea urmaririi penale a Elenei Udrea pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, neglijenta in serviciu si conflict de interese. Raportul final al anchetei contine o lista lunga de incalcari ale legii, pentru care ministrul Udrea ar fi responsabila.

Presedintele comisiei, Ludovic Orban, a declarat ca va fi sesizata Curtea de Conturi pentru verificarea oportunitatii si legalitatii cheltuirii banilor publici cu ocazia evenimentului de lansare a campaniei "Romania, Land of Choice", din 5 iunie 2009, de la Paris.

Alte verificari vor fi solicitate pentru contractele de publicitate externa la Eurosport si CNN, pentru programele "Paste in Bucovina", "Lumina la malul marii", precum si pentru toate contractele care au facut obiectul anchetelor comisiei.

Comisia de ancheta in cazul Ministerului Turismului cere ca plenul Camerei Deputatilor sa aprobe sesizarea Curtii de Conturi pentru verificarea modului in care a fost efectuata executia bugetara la MT.

De asemenea, deputatii din Comisia "Udrea" solicita Curtii de Conturi verificarea tuturor contractelor care au facut obiectul anchetelor, contracte care au stat la baza organizarii evenimentelor de promovare a Romaniei in tara si in strainatate.

Este vorba despre evenimentul de lansare a campaniei "Romania, land of choice", din 5 iunie 2009, de la Paris, contractele de publicitate internationala la Eurosport si CNN, precum si pentru programele "Paste in Bucovina", "Lumina la malul marii", inclusiv pentru concertul lui Goran Bregovici.

Comisia mai propune sesizarea ANAF pentru luarea masurilor legale care se impun pentru contractele dintre Ministerul Turismului cu SC Eurofirm Art SRL.

Revocare si inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea, scrie si Romania Libera. Nu in ultimul rand, membrii comisiei au considerat necesar sa propuna plenului revocarea din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice a Cristinei Traila (propusa de PD-L), deoarece sub conducerea acesteia ANRMAP ar fi avut "o atitudine pasiva sau uneori ingaduitoare" fata de neregulile de la MT.

Totodata, deputatii ar dori ca plenul sa sesizeze Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a ancheta daca angajatii MT se fac vinovati de uzurpare de calitati oficiale, deturnare de fonduri si abuz in serviciu contra intereselor publice.

In ceea ce priveste achizitiile facute de Ministerul Turismului, alesii au consemnat 80.000 de euro pentru telefonie publica si 80.000 de euro pentru telefonie mobila, 60.000 de euro pentru cartuse de toner, aproape 150.000 de euro pentru servicii de transport aerian, circa 300.000 de euro pentru servicii de consultanta si reprezentare juridica, aproximativ 120.000 de euro pentru pixuri, brichete si umbrele si, nu in ultimul rand, 486.000 de euro pentru promovarea prin materiale promotionale.

Deputatii au considerat ca toate aceste cheltuieli sunt "exagerate" si nu au justificari din punctul de vedere al oportunitatii si al volumului de activitate al Ministerului Turismului.

Elena Udrea, predata procurorilor, relateaza Evenimentul Zilei. Acuzatia de abuz in serviciu contra intereselor publice este legata de colaborarea cu BRD, dar si de evenimentul de la Paris, "Romania, the land of choice". Deputatii sustin ca parteneriatul cu Banca
a fost incheiat fara a avea temei legal.

Mai mult, colaborarea cu BRD o duce pe Udrea in sfera conflictului de interese, de vreme ce ministrul turismului avea un creditla aceasta banca, ce a fost rescadentat.

O alta acuzatie se refera la contractul incheiat cu firma Amaliei Nastase, SC Eventures SRL, care a organizat evenimentul de la Paris, "Romania, the land of choice". De asemenea, ea este acuzata de incalcarea legii in cazul evenimentului la care a participat Goran Bregovici.

Udrea mai este acuzata de "o crasa neglijenta in intocmirea planului de achizitii" si de cheltuieli exagerate fara justificare, de ordinul a peste 1,5 milioane de euro la nivelul ministerului pe care-l conduce. Raportul mentioneaza si incalcarea legii raspunderii ministeriale prin refuzul nejustificat de a prezenta documentele solicitate si de a se prezenta la audierile comisiei.

Documentul va fi trimis Biroului permanent alCamerei, care il va trimite, cel mai probabil, Comisiei juridice, dupa care va ajunge la plen.

Comisia Udrea cere urmarirea penala si demiterea Duduii, scrie si Ziua. In schimb, Comisia a solicitat sa fie sesizate BNR si ANI pentru verificarea legalitatii rescadentarii.
Pe langa Parchet, deputatii au hotarat sa fie sesizate si Curtea de Conturi (CC) si ANAF.

Un punct special in cadrul concluziilor raportului il reprezinta "atitudinea" ministrului si a angajatilor sai fata de comisie, acestia refuzand nejustificat sa puna la dispozitia deputatilor documentele solicitate si sa se prezinte la audieri.

Penalizarea comportamentului acestora, in baza Legii pentru responsabilitatea ministeriala a fost anuntata inca de la audierile "cu cantec" ale Elenei Udrea, care s-a prezentat dar a refuzat sa raspunda la orice fel de intrebare. Raportul urmeaza sa fie inaintat astazi Biroului Permanent al Camerei Deputatilor pentru a fi inscris pe ordinea de zi.

Intr-o conferinta de presa organizata la Guvern, Elena Udrea si-a sustinut inca o data nevinovatia, subliniind ca aceasta Comisie de ancheta este "ilegala si abuziva", singurul ei scop fiind "fabricarea unor acuzatii penale la adresa ministrului Turismului", respectiv "compromiterea unui ministru PD-L".

Udrea: demisia si dosare penale, titreaza si Jurnalul National. Raportul Comisiei arata ca "toate actele semnate in numele ministrului de secretarii de stat sau de secretarul general sunt lovite de nulitate".

In absenta unui ordin de delegare, persoanele care au semnat in numele ministrului se fac vinovate de uzurpare de calitati oficiale. Deoarece angajatii au semnat cu intarziere fisa postului, activitatile desfasurate in cadrul Ministerului Turismului de persoanele angajate pe functii publice nu au avut baza legala din momentul angajarii pana in momentul semnarii fisei postului.

Comisia considera ca o serie de cheltuieli facute de Ministerul Turismului sunt ilegale. Efectuarea unor cheltuieli pentru care nu exista sume alocate in bugetul aprobat incalca Legea finantelor publice.

Comisia apreciaza ca ministrul Turismului a efectuat cheltuieli de publicitate si reclama in conditiile in care, prin Legea bugetului de stat pe anul 2009, nu a avut prevazute sumele cu aceasta destinatie.

Aproape toate procedurile de achizitie efectuate de minister au incalcat prevederile legale in domeniul achizitiilor publice, iar prin incalcarea flagranta si sistematica a acestor prevederi legale a fost impiedicata concurenta in achizitiile publice si au fost cauzate prejudicii.

Cofinantarea unor investitii ale autoritatilor locale in infrastructura turistica, prin transferul unor sume de la bugetul MT catre primarii, s-a facut fara a avea vreo fundamentare legala si fara sa se tina cont de nevoile reale de dezvoltare a potentialului turistic din diferitele zone ale tarii.

Mai mult, distribuirea banilor s-a facut in functie de apartenenta politica, din suma totala de 249,7 milioane de lei autoritatile locale conduse de PD-L primind suma de 173,5 milioane de lei, adica circa 70% din suma totala.

Comisia cere revocarea si pentru ca a incercat sa "modifice comportamentul romanilor". Udrea nu pleaca, de dragul turismului, comenteaza si Gandul. Din "boxa acuzatilor", mai exact, iesita urgent din sedinta de Guvern, Elena Udrea a tinut sa dea o replica "Comisiei Vanghelie": nu are niciun motiv sa isi dea demisia.

"Dimpotriva, tot ce am facut la Ministerul Turismului, in cele noua luni de cand sunt ministru (...), cred ca inseamna enorm pentru turismul romanesc si ca activitatea noastra va avea efectul pe care l-am cautat", a spus Udrea, dupa cateva clipe de ezitare.

Ministrul a sustinut aprig ca, in conditiile in care legalitatea si dreptatea sunt stabilite prin votul parlamentarilor PSD si PNL, majoritari in Parlament, este vorba despre o "situatie de derapaj de la democratie" si nu se poate vorbi despre un stat de drept, acuzand ca s-a vrut "capul" unui politician PD-L inainte de prezidentiale.

Mai mult, criticand faptul ca membrii comisiei au denuntat comportamentul ei cand s-a prezentat la activitatile acesteia, doamna ministru a aratat cu degetul spre liderul PSD, Mircea Geoana.

"Daca dansii considera ca el (dialogul din comisie- n.r.) este penal, atunci va trebui, desigur, sa merg la Parchet de mana cu domnul Geoana, pentru ca domnul Geoana nu s-a prezentat deloc in fata unei comisii permanente", a spus Udrea.

(A.B.)
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3790 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
63 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Titlul este...

Dar pana sa fie "predata"procurorilor,mai e cale lunga.
De 5 ani asteptam "verdictul" in cazul dosarelor lui Nastase,Mitrea si Voiculescu....dar se pare ca s-a pierdut cheia de la sertarele unde zac prafuite de timp si ascunse de ochii justitiei.
Daca om mai avea asa ceva...

 

Lodovico Organ - demn urmas al tatului sau , securistul anchetator din Brasov '87 .

Avand aliati-colaboratori supusi intru totul inca de la inceput pe PSDistii Aura Vasile si Nicu Banicioiu , pe parcurs si altii dovedind "calitati si aptitudini" de anchetatori ai Securitatii .
Manipulare grosolana a opiniei publice :
sa se faca galagie de catre un trust de presa al unui mogul fost si actual securist pentru ca sa se forteze constituirea unei comisii . Care comisie nu s-a ocupat de "perdelele de 75 000 euro" ci tocmai cauta ceva sa incrimineze .
Va fi o batalie de lunga durata si sper ca Dna Udrea sa-i urmareasca si in mormant pe ticalosi .
Eu unul , stiindu-ma nevinovat , as muri cu ei de gat .
Daca Statul nu poseda mecanismele necesare , sau daca oamenii aflati in functii tocmai sa apere drepturile cetateanului nu-si fac sau refuza sa-si faca datoria , doar nu o sa capitulam si sa ne prosternam in fata lor .
Murim cu ei de gat .
Cu multumirile de rigoare celor care i-au votat ca sa capete puteri si imunitati .

 

Cu...

cal cu tot?..Pacat de cal.

 

Daca la rapan.dula asta de Udrea s-au gasit atatea inegalitati in 9 luni , oare

cat s-a furat la toate ministerele in 20 de ani de " democratie originala " !???
De fapt nu mai trebuie cercetat nimeni toti ar trebui sa fie trimisi la inchisoare , incepand cu Iliescu !!
Sper ca la 20 de ani de la Contrarevolutie sa se afle Adevarul incet , incet !!!!

LA MAI MARE

Nu va mai luati de Udrea ca dupa recastigarea presidentiei de catre Basescu ea va fi noul prim ministru.Boc deja are in vedere hotararea lui Base si se conformeaza vrea nu vrea.

URAAA!!!

Tot pdl-ul in frunte cu secretarul general tov.Basescu sustine cu tarie pe Udrea un element de baza si sanatos politic si nu poate admite ca a talharit banul public pentru ca dupa realegera tov.Basescu ,tov.Udrea va fii numita prim ministru.Nu va nelinistiti s-a luat si consimtamantul de buna purtare a lui Boc care este bucuros de vestea primita.Din iarna sub tov.Udrea(s-au deasupra om vedea)guvernul nou constituit din cei mai de seama borfasi pdl(ritzi...)va lucra neabatut pentru saracirea poporului Roman aducandul in sapa de lemn,prin programe valoroase,inteligente, de furt generalizat a banului public cu acte legale.

Dosare.

La dosarele Nastase,Mitrea si Voiculescu se vor mai adauga si dosarele Urdea si Ridzi.Inca niste enigme pe care justitia romana nu le poate rezolva.
Nu asta e solutia.Mai bine ar fi trimise la un schit sau monastire sa se pocaiasca.Desigur,fara armasar.
Doamne,fereste de ciuma.

Corect!!!

Pe de alta parte, cred ca Udrea a furat mult prea putin ca sa scape de justitie!!!

Nastase, Voiculescu, Patriciu, Vintu, Hrebenciuc, Iacubov etc au furat inzecit, si de asta, au fost gasiti nevinovati....

că năstase a fost un nesimtit

cam stie tot poporul.dar nesimtirea acestei catastrofe numită ministru e nepretuită.să dai 70 de mii de euro pe niste perdele in plină criză e mai mult decat strigător la cer.să cumperi exact acelasi gen de publicitate dar să dai un pret de 2 ori mai mare din banii statului, ai mei ,ai rominilor e o marsăvie.această creatură vopsită trebuie să dispară impreuna cu acel asa-zis minister de care tara nu are nevoie in cond. in care turismul e aproape 100%afacere privata.

ZIARE.COM

TOT CE NOTEZ CU MINUS IN DEFAVOAREA PDLABARILOR IMI APARE CU PLUS LA VOI.HOTILOR.

udrea predata la cheie, in unanimitate

mai "curata", mai "spalata", conform programului stabilit, inainte de inceperea anchetei, de organul vigilent si echipa de zgomote.Ancheta are totusi si un punct nevralgic, nu ne explica ce s-a intamplat cu perdelele de 70.000 de euro, care erau jaluzele de 7.000, care a fost pretextul anchetei si de la care a inceput toata tarasenia. In cele peste 100 de pagini de raport, deputatii ii impută fostei consiliere prezidentiale incălcarea repetată si sistematică a prevederilor legale in domeniul achizitiilor publice, dar si faptul că ar fi angajat cheltuieli inoportune in raport cu criza economică, incercand, de pildă, in opinia alesilor, "să modifice comportamentul traditional al romanilor cu ocazia celei mai mari sărbători a crestinătătii, Sărbătoarea Pastelui", acuzatie dea dreptul hazlie, daca nu ar fi penibila.Adicatelea cam cat trebuia sa cheltuiasca, pe timp de criza, exista o lege despre asa ceva, cand criza batea, cioc-cioc, timid la usa, tariceanu putea sa arunce cu miliardele de euro in pensionari si pe pomeni electorale, dupa viziunea organului vigilent.Si apoi, de Paste, nu e voie sa-l chemi pe Bregovici, si trebuie sa asculti numai slujbele din biserici, fapt care face si mai ridicol organul flescait.O alta acuzatie, care suna apocaliptic, de conflict de interese, e demolata de singura institutie a statului abilitata sa se ocupe de asemea lucruri, ANI, comisia lansand acuzatii care l-ar face sa roseasca si pe ultimul militian, din coltul strazii.Lasand la o parte partipriurile politice, era mai benefic pt institutia Parlamentului si asa aflata pe ultimul loc al credibilitatii, sa faca recomandari institutiilor statului abilitate sa faca anchete si sa dea verdicte, Curtea de Conturi, ANAF, DNA,etc, eventual pe baza unor suspiciuni, semnalate de presa, si nu sa se antepronunte si sa acuze, asupra unor lucruri pt care nu au nici un fel de expertiza, nici organ, nici madam saftoiu, baniciou, sau negoita.In modul cum a procedat, dovedind ca vrea s-o condamne cu tot dinadinsul, in orice conditii, pe Udrea, comisia nu a obtinut decat un efect contrar, a lasat loc la si mai mari suspiciuni.De ce oare in cazul Nemirschi comisia s-a abtinut de la a da verdicte si a facut numai recomndari, inclusiv catre DNA, iar in cazul Udrea, comisia a procedat, taman pe dos?!Oare organ si & sunt mai "politisti", mai "procurori", mai "experti" decat ceilalti deputati, sau e altceva la mijloc?!Nu vreau sa ma antepronunt, poate sa raspunda cineva, trepadusi postati aici, daca aveti opinii pertinente!

 

Comparatie ? Nici pe departe ! Iata ce spune cineva cu nick “Tiganul ajuns imparat "

Cititi si faceti o comparatie .
Redau :
"Patriciu vorbeste intotdeauna despre tot felul de subiecte care-i sunt mai mult sau mai putin cunoscute, insa niciodata nu vorbeste despre felul cum i-au transferat ceilalti mafioti averea Romaniei.
Pentru edificare, trebuie facuta o precizare. Averea uriasa pe care o detine teoretic in acte Patriciu, apartine de fapt Mafiei. El este doar administratorul acestei averi furate Statului Roman. Lucrurile sunt foarte limpezi daca ne gandim la perioada cand a fost improprietarit Patriciu cu Rompetrolul, in 2000-2002. Cadoul facut lui Patriciu de Iliescu si Nastase, a fost suplimentat peste 6 ani de Tariceanu, care a facut uitata cota parte a Statului Roman detinuta la Rompetrol, in valoare de 700 de milioane euro.
O scurta recapitulare a faptelor, ne ajuta sa intelegem si mai bine ce s-a intamplat.
Prin 1993, firma turceasca Akmaya, cumparase rafinaria Petromidia (din cadrul Rompetrol), cu aproape 400 de milioane euro. Dupa 5 ani, sub pretextul nerespectarii unor clauze din contract, rafinaria le-a fost luata turcilor si vanduta lui Patriciu cu... 30 de milioane de euro.
Statul roman mai detinea in Libia, un teren petrolifer dat de Gadaffi Romaniei, drept compensatie pentru prospectiunile unor firme romanesti in Sahara, in anii 80, care au gasit zacaminte mari de petrol.
Terenurile din Libia, au fost trecute samavolnic in patrimoniul Rompetrol si vandute imediat de Patriciu, firmei spaniole Repsol cu peste 500 de milioane euro."

Pentru tovarasul securist gelu

Ne lasi cu paravrageala de doi lei ca nu tine . Tovarasul securist Ludovic Orban a avut el grije sa-i fabrice dosarul cat a fost in concediu ca in vremea comunismului cam din 1945 incoce cand s-a infiintat asa zisul tribunal al poporului al PCR asa ati procedat si voi comunisti si securisti din PSD si PNL Comisia Udrea = Tribunalul poporului modern al PCR. Asta e comisia de care vorbiti Udrea adica taie si spunzura dupa cum vor.Ludovic Orban e un impostor infractor si un falsificator de dosare care minte si dezinformeaza cu nerusinare si isi ia arere de judecator fara nici un drept.Ludovic Organ trebuie dat in urmarire penala pentru abuz si prefabricarea de dosare.

Bucurie

Multi romani se vor bucura daca aceasta
v.a.c.a va fi destituita caci sunt satui
de badaraniile cuplului basescu-udrea.

acum e in regula

Pai dupa ce legalizeaza base drogurile si prostitutia s-ar putea ca Udrea sa scape basma curata si pe deasupra si pe dedesubt... legala.
Poate legalizeaza Base si alcoolul la volan sa nu-l mai deranjeze paparazzi si ziaristii gaozari cu insinuari ca ar bea alcool si ar conduce vehiculul pe drumurile publice.

ce conflict de interese?

udrea a iesit aseara la tv si a zis ca si aia de la ANI s-au autosesizat si nu au ajuns la o asemenea concluzie.

Pentru roman scarbit

Care romani poate voi comunistii dar in orice caz nu romanii , dar romanii sant oameni nu lighioane bolsevice ca voi .

De Oprescu, presedinte, nu-l va putea incaleca

D-na Udrea, i-ati zambetul, ca amintire. Va veni Oprescu presedinte si veti da socoteala furtisagurilor. Caraimanul va fi retezat, dupa gratii cu voi ! Hotilor.

Daca se duce la procuratura calare pe cal alb...

Emigrez!

Si o sa o votez pentru prim-ministru din diaspora!

 

di, di, diii... calule, diii ! pe la Udrea, cand mai vii ?:))

bre, dar bine-i mai sede madamei incalecata, parca e adevarata amazoana. cate conturi o avea in bancile elvetiene ?:)) la cat si-a infipt caraimanu', mituieste-n stanga-n-dreapta si iese basma curata. apoi, fosta-i, lele si tot fost acuzata, va iesi basma curata :))

a fost doar o comanda politica si atat

daca la alti politicieni a fost clar cate au comis, membrii din comisia asta care au anchetat-o pe madam nici macar nu au fost in stare sa ne spuna totusi punctual in ce contracte se face vinovata.

daca erai atent

stiai. Ai rabdare si-o sa vezi in continuare.

Elena UdasiRea

Elena cea uda si rea a luat organul ludovic in mana...bine ca nu este prima oara si ca Basescu i-a fost profesor, asta nu-i o noutate! Dar de data asta vulpea cea roscata va intra nitel in puscarie atat pentru hotiile facute pentru achitarea dobanzilor la imprumutul de 3 milioane de euro,cat si pentru faptul ca nici vorba nu va putea returna imprumutul bancar, din moment ce parcarile i-au fost luate! Cand Basescu va fi alungat cu suturi din scaunul pe care fara rusine sta, atunci sa vedeti circ real fratilor! La puscarie cu Basescu si clanul sau de banditi!

Aviz PDL-istilor !

Pentru instrainarea resurselor energetice de 50.000.000.000 miliarde de euro,MILIARDE ! nu sa intocmit o "COMISIE" atit de eficienta,un ORGAN atit de intrasigent,cauza este ca :
- BANDITUL care a despoliat tara de o sursa atit de promitatoare inainte de a se sti daca nu va apartine s-au nu,este chiar BOSU lui ORGAN.
- Vinovat este in primul rind Basescu ! Trebuia sa faca o comisie pertinenta si rapida pentru a elimina acest cancer cu metastaze pina la Patriciu,Constantinescu,Ilici,prietenul pentru care plinge . Probabil faptul ca erau prea multi pe lista si puternici in alianta lor impotriva poporului roman,ca Presedintele nu a fost ferm. Aceasta abandonare ma facut sa-l privesc cu suspiciune pe Marinar. Dar la ora actuala este cea mai putin rea din cele trei rele ( Gioana,Crin,Basescu ).

In alta ordine de idei,Udrea va va jugani pe toti cei ce a-ti fost in comisia 'ORGAN" !!!!!

Ghilotina

Si totusi in calitate de infocat apologet PDList, imi poti exemplifica 2 motive pentru care ar trebui sa-l revotez pe Basescu.
Te rog sa spui sigur daca Orban este fiu de securist.Nu stiam.

Poa sa zica

Toate ziarele din Romania , Ungaria si tot mapamondul , IMPORTANT ESTE
....CE ZICE "TATA"(Dom Basascu)....
Si cum "TATA" s-a pronuntat deja , este clar
...ELENA UDREA PM....

 

Titlul este...

Dar pana sa fie "predata"procurorilor,mai e cale lunga.
De 5 ani asteptam "verdictul" in cazul dosarelor lui Nastase,Mitrea si Voiculescu....dar se pare ca s-a pierdut cheia de la sertarele unde zac prafuite de timp si ascunse de ochii justitiei.
Daca om mai avea asa ceva...(nustiu al cui este comentariul care a aparut accidental pe pozitia mea dar subscriu neconsitionat)

 

Astia ...au ce au cu mine...nu cu tine,Opus 9.

Titlul comentariului scris de mine era cam asa:
"Titlul este ..."demential" pentru ciutacii de serviciu dela Antene si de pe aici...
Dar l-a taiat,ciutacelul de serviciu.
Si ti l-a pus tie ca sa parem,niste portocale stricate.
Mi se rupe de toata securitatea din alianta maro PSD&PC.
Chiar daca au incercat sa-mi viruseze calculatorul de sute de ori si mi-au distrus un laptop,tot nu ma las calcat in picioare de aceste jighodii comuniste si securiste ce ne distrug viata din 1945 incoace.
Sa auzim numai de bine,asa cum spunea Neculai Constantin munteanu si chiar si dumneata ..pe vremuri.

pt. Flocea

Gelu Flocea frate cu Costica Big(Flocea)
amandoi turnatori dovediti.

pt. domnul GELU FLOCEA

Nu este exclus ca un sistem de virusare sa lucreze contra liberului schimb de informatii, cu toate ca si Ziare.com ar trebui sa aiba sistem de protectie in acest sens ! Din fericire nu sant chiar atat de vulnerabil pentru ca nu lucrez pe IBM. Sa aveti o zi buna

...

"Elena Udrea, predata procurorilor" Cu sau fara calul din imagine? Dar animalul ce vina are?

 

Valul va fi la alegerile prezidentiale

Basescu, Boc si Udrea intr-o barca in largul marii infuriate.
Un val puternic rastoarna barca.
Intrebare:
-Cine scapa?
Raspuns:
-Romania!

 

cine scapa???

TOTI HOTII DIN PSD, PC PNL, SI UDMR!!

Singurul motiv care ma determina MERG LA VOT si sa-l votez pe Basescu este dorinta TUTUROR celorlalte partide de a-l inlatura pe Basescu!!!

Cu cit il veti "hartui" mai tare pe Basescu cu atit veti demonstra ca sunteti mai corupti, patati si penali!!!

!!!, viata lunga si fericita dupa cit de cinstit si corect!!!

S-au strins averile Videanu, Berceanu, Boc, Blaga, Udrea, Stolojan, Frunzaverde, Silvian Ionescu, Ridzi, Flutur, Basescu....

pentru gelu

Esti culmea penibilului si restul n-are rost pentru ca tot intri in cartea recordurilor si stii pentru ce ,daca nu iti spun eu pentru penibil si ridicol.

Praf in ochii prostimii

Valau!! Nu se va intampla absolut nimic!! NIMIC!! ramanem o tara de tip bananier cu un sistem politico-social corupt nefunctional, Romonia este locul unde coruptia e la rang de stat. Coruptie este groasa de top dar corupti nu sunt! Poate poprul e corupt de prostia acestori alesi ! Mizerie de 2 bani!! Deci blonda isi paote continua periplul nesanatos pe bani poporului!

 

Calitati

acest ludovic "organ" [ca bine i-a zis] este el insusi un abuz contra intereselor publice si a bunului simt

 

Doare nu?

Sau de fapt nu doare, ca te-ai tavali...

Dar roade rau sa o vezi pe imaculata Elena, legata si dusa la loc intuecos si rece, nu-i asa?

Dar daca era la PNL... eeee, atunci ce cuvinte ai fi folosit? Nu-mi spune, ca stiu: le ai pe masa, in fatza, ca sa stii ce sa postezi, sa nu incurci politica de partid cu propriile pareri....

Urla durerea in PD ca trebuie sa o sustina pe Udrea, dar daca e de la Cotroceni, atunci cu placere, nu?

Bravos natiune!

Sa inceapa distractia.

In sfarsit s-a ajuns la o concluzie care oricum era evidenta pentru o intreaga tara. Revocarea din functie si inceperea urmaririi penale a d-nei elena udrea este o alta lovitura pentru Basescu, sper sa nu se abtina si sa "traga" asa cum a facut cu ridzi, si uite asa Sorin Oprescu mai urca putin in sondaje.

 

Oprescu urca in sondaje, meritele il ajuta

Este firesc sa urce Oprescu in sondaje. Ca primar, in doar un an, a construit 12 scoli, a dat pasajul Unirii in folosinta cu aproape doua luni mai devreme, respecta banul public, a luat parcarile Dalli, lasand mafia fara cei peste 350.000 euro care intrau in buzunarul lor de pe urma parcarilor, a introdus numele Romaniei in cartea recordurilor mondiale... si cate altele. Romanii il iubesc si-l vor vota pe Oprescu.

Pleaca ma cu Oprescu de aici!

Tu, inainte sa te apuci se scrii pe aici, ai facut vreun training? Sau te-au aruncat aia in lupta asa gol si fara creier?

Roaga-i sa te ajute, sa iti dea si un neuron, ceva.... Nu le mai posta asa pe fatza!

Oamenii vorbesc de pasta de dinti, tu concluzionezi ca Oprescu castiga; Se discuta despre Rulmentul Brasov, tu crezi ca bilele din rulment ii aduc voturi lu Oprescu...

Si inca un sfat... fa-ti cont/conturi... te va ajuta sa convingi lumea ca autostrada suspendata a doctorasului cel vestit este cea mai de margaritar tichie pe care o vrea tzara asta si mai ales bucurestenii....

Aaaaaa! Am uitat: posteaza si raportul de activitate al doctorasului... vezi ca 30 de caractere ajung!

Fetele lui Base

Inca o "fetita" de-a lu' nea Basescu a fost prinsa cu mana in caraiman, si cam peste tot unde i-a incaput "manuta". Sa inceapa si sper sa se si ajunga in viata asta si la o hotarare in ceea ce priveste partea "penala" a lucrurilor atat metaforic cat si la propriu.Cel mai probabil vom asista la un asa eveniment in cazul in care ajunge Oprescu presedinte si va respecta tara ca si capitala.

 

arta manuirii manutelor prinzatoare de oo ( oua) prezidentiale

Priveste romane pacalit de cei caroara le-ai acordat incredere. Si-au ingrosat veniturile, au mintit, fraudat, lafaindu-se-n lux si viata destrabalata, in timp ce tu iti curmi viata, neavand cu ce-ti plati taxele impuse de ei. Priveste romane si plange-ti durerea. D-na Udrea incaleca tot.

TO BAD

homosexuali se bucura ,normal ,dar e bine ca nu santet tare multi ,ardavar focu

i se rupe de

ei pt ca femeia este bazata ...a fost o ancheta si o comisie ca pe vremea Anei Pawker... Tata, un om gospodar, muncitor, apolitic , strinsese in Cadrilater 2000 oi,600 ha si in sudul Basarabiei zona Cahul ,cam la fel . Cind au fost semnate tratatele politice , a pierdut tot pt ca zonele respective au intrat in administrarea si proprietatea Urss si Bulgaria . Ok.. A venit in tara in Vlasca si a pus repede pe picioare o afacere care i-a permis in timpul razboiului sa acumuleze o avere mare , pamint , pravalii, vite etc si cam 2700 ,,banuti din aur". La venirea comunistilor , niste scursuri la vremea aia , a fost arestat si a ajuns la securitatea Draganesti-Vlasca . Unu de acolo i-a zis ca are ordin sa ii faca dosar si sa il trimita in puscarie indiferent ce zice si ce face ...Cam asa si cu Udrea . Era condamnata de comisia impusa de tigan ca sa loveasca in presedinte dar nimeni nu a luat in calcul ca femeia nu e Monica ... Este trecuta prin multe in viata ...Madam Weber , in melancolia ei trecuta, se intreba de ce a refuzat Udrea sa colaboreze cu anchetatorii,,, Simplu! Cind afli ca esti condamnat dinainte , ori te haiducesti si pedepsesti inchizitorii(Udrea nu s-a speriat si a cautat sa arate societatii modul nedemocratic in care a fost constituita comisia si ca aceasta are ca obiectiv , nu aflarea adevarului, numai si numai gasirea, fabricarea unor probe , existente sau nu , care sa o incrimineze.)sau taraganezi , tragi de timp pina iti vine bine si iti pedepsesti calaii, ceea ce se va intimpla dupa alegerile prezidentiale cind vor fi alte conditii pt ambele tabere...Cei din comisie au crezut ca Udrea este ca ei , slaba dar s-au inselat .. sa urmariti membrii comisiei , Saftoiu, Orban , sora lui E-vanghelie si dintaru, astia vor avea multe probleme ... in timp .. Elena nu uita , nu iarta ...

 

i se "rupe "

pentru ca e aparata de basescu, daca marinarul nu mai iese la alegeri , poate o sa i se "rupa"....

si intradevar

femeia e trecuta bine prin viata , are tot felul de experiente

@ romanul neroman : tot respectul pentru vrednicia inaintasilor si pentru suferintele lor . Au fost vremuri grele ; inca nu s-au terminat .

Inteleg de la unii ca daca nu va mai candida Dl. Basescu , indiferent de ce spune Legea , or sa ne faca dosar la toti .
Si ?
Cred ei ca mai tine cu biciul !?
Sau cu propaganda desantata care se practica acum pe la unii ?

Daca este adevarat ce se afirma despre d-na Udrea...astept SENTINTA,dar...

...nu-mi place atitudinea barbatilor din politica..care incearca sa trimita femeia,,la cratita"!!Daca pleaca si d-na Andronescu...gata cu egalitatea,,pentru catei si nici acolo"!!Parca sunt prea multe ,,nereguli"puse pe seama dumneaei[si totusi este jurist!!],iar dorinta unora de a o darama este atat de mare..ca sunt in stare si de creat nereguli[daca nu sunt].Prea multe acuzatii,discutii contradictorii intre guvernanti,presedinte de tara si cel de senat,presedinti si activisti de partide.Tara geme,poporul iese in strada si ei,inca,mai joaca,,soarecele si pisica"!

 

sztiti politica celor trei K ?

Blondei i se potriveste de minune (3 K= KIRSCHE;KLUCHE;KINDER)

asa si ?!

cu siguranta e mult mai bine pentru ea asa, caci isi va demonstra obiectiv si impartial acum nevinovatia, si nimeni nu va mai putea sa constate acest lucru, sau sa creeze atacuri tendentioase...

 

ieieieieiiei

not gonna happen.... o confundati pe udrea cu abramburica? credeti ca se va speria si va plange in fata comisiilor? va inselati

 

Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor