Udrea trebuie sa returneze un imprumut de 3 milioane de euro

Luni, 05 Ianuarie 2009, ora 17:11
3221 citiri
Udrea trebuie sa returneze un imprumut de 3 milioane de euro

Actualul ministru al Turismului, Elena Udrea, are un imprumut de 3.287.000 de euro, contractat in 2007 de la BRD, cu scadenta in acest an, potrivit declaratiei sale de avere.

Udrea detine cinci terenuri cu o suprafata totala de peste 16.600 de metri patrati in intravilan, impreuna cu sotul sau, un apartament, o casa de locuit si bijuterii in valoare de 50.000 de euro, potrivit declaratiei de avere publicate luni pe pagina web a Guvernului.

Ministrul Turismului detine cinci terenuri in intravilan impreuna cu sotul sau, Dorin Cocos, trei fiind dobandite in anul 2006 si doua in 2007. Cel mai mic dintre acestea are 608 metri patrati si se afla pe Strada Chopin din Bucuresti, iar cel mai mare - 5061 metri patrati si se afla in sectorul 1 al Capitalei.

Elena Udrea are in proprietate personala, tot in Capitala, un apartament de 60 de metri patrati pe Bulevardul Unirii, cumparat in 2003, si o casa in Pipera de 169 de metri patrati, cumparata un an mai tarziu.

In declaratia de avere mai sunt mentionate un autoturism Mercedes fabricat in 1998, bijuterii si ceasuri in valoare de 50.000 de euro si suma de 15.000 de euro intr-un cont curent deschis la Banca Transilvania.

Din activitatea didactica de la Universitatea Dimitrie Cantemir, Udrea a castigat anul trecut aproape 5200 de lei, iar din avocatura - putin peste 100.000 de lei.

Potrivit aceleiasi declaratii de avere, sotul Elenei Udrea, Dorin Cocos, a incasat in 2008 dividende in valoare de doua milioane de lei de la patru firme: SC Clamari Tradind SRL, Complex Med, Euro Hotels SA si SC Dalli International SRL.

Potrivit declaratiei de interese, Udrea detine 50% din firma Dalli International SRL. Ministrul a adnotat ca societatea la care detine 50% dintre actiuni este "alta societate decat Dalliexim, care administreaza parcarile din Bucuresti".

PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
Social-democraţii consideră că, după trimiterea în judecată a inculpatei Clotilde Armand, candidatul pentru Primăria Generală Nicuşor Dan are obligaţia morală să îşi clarifice...
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
#Ministrul Turismului Udrea, #Elena Udrea venit, #udrea declaratie avere , #ministrul Dezvoltarii si Turismului