Udrea: Boc are puterea exemplului in reformarea morala a PD-L

Marti, 15 Martie 2011, ora 11:47
1615 citiri
Udrea: Boc are puterea exemplului in reformarea morala a PD-L
Foto:Evenimentul Zilei

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, s-a aratat de parere ca presedintele PD-L ar trebui sa fie unul care sa fi luptat cu inamicii traditionali ai partidului - opozitia parlamentara si televiziunile ostile, iar acest om este Emil Boc, pe care-l vede capabil sa faca reforma morala a partidului.

"Duminica, am semnat pentru sustinerea candidaturii lui Emil Boc la presedintia partidului. Actualul presedinte este omul care corespunde tuturor criteriilor mele. Desi a fost timp de aproape 5 ani primar al orasului Cluj-Napoca si de doi ani si jumatate este premier, in jurul numelui lui Emil Boc nu planeaza suspiciuni de coruptie.

Si recunosc asta si adversarii nostri politici. Este puterea exemplului atunci cand vine vorba de reforma morala in PD-L, a scris pe blog Elena Udrea.

"Presedintele PD-L trebuie sa fie un om care a evoluat in acest partid, care s-a aflat mereu in batalia politica la varf. Care nu a dat niciun pas inapoi nici in lupta cu PNL si nici in cea cu PSD sau cu televiziunile mogullilor. PD-L trebuie sa se bata sa castige alegerile din 2012, nu sa spere in solutia "partidului-balama". PD-L are nevoie sa fie in opozitie cu PSD si PNL, asa cum a fost sub Traian Basescu, nu sa negocieze pana la confuzie cu acestea".

Elena Udrea il felicita pe Emil Boc si pentru faptul ca a reusit sa tina partidul unit, aratandu-se de parere ca asa se va intampla si dupa Conventia Nationala a partidului, din mai.

#Udrea sustinere Boc, #Udrea Boc reformare morala, #Udrea Boc criterii , #PDL