Udrea, nemultumita ca niciun pedelist nu a fost invitat la pasajul Lujerul

Vineri, 29 Octombrie 2010, ora 17:20
1948 citiri
Udrea, nemultumita ca niciun pedelist nu a fost invitat la pasajul Lujerul
Foto: Arhiva

Presedintele PD-L Bucuresti, Elena Udrea este nemultumita ca niciun reprezentant al partidului sau nu a fost invitat la taierea panglicii de la pasajul Lujerul, in conditiile in care reabilitarea acestuia a fost initiata de pedelisti, ca multe alte proiecte de infrastructura a Bucurestilor.

"Ieri, a fost predata lucrarea executata la pasajul Lujerului in ultimul an. Este un proiect absolut vital pentru legatura dintre cartierele Militari si Drumul Taberei. Sunt parlamentar al colegiului 25 si stiu cat de importanta a fost aceasta reabilitare, in conditiile in care exista un pericol real ca pasajul sa se prabuseasca. Evident, la taierea panglicii, nu a fost invitat niciun reprezentant al partidului nostru", scrie Elena Udrea pe blogul sau.

Udrea sustine ca aceasta neglijenta este cu atat mai grava cu cat reabilitarea pasajului s-a facut la cererea primarului sectorului 6, pedelistul Cristian Poteras, iar majoritatea PD-L din Consiliul General a impus demararea lucrarilor.

In plus, un alt pedelist, Razvan Murgeanu, s-a implicat in gasirea unei solutii pentru a impiedica inchiderea pasajului pe durata lucrarilor.

"Am simtit nevoia sa fac acest comentariu tocmai pentru ca, in ultima perioada, au aparut tot mai multe personaje care isi asuma meritele asupra unor proiecte, fara sa puncteze importanta pe care o joaca PDL Bucuresti in viata orasului", a afirmat Udrea.

Mai mult, imbunatatirea infrastructurii Capitalei incepand cu anul 2000 este meritul PD-L, mai spune liderul pedelistilor bucuresteni. "Odata cu venirea lui Traian Basescu ca primar al Capitalei, lucrurile au inceput sa mearga spre bine. Le place sau nu sa admita, PSD si PNL nu au avut nicio contributie importanta la proiectele de infrastructura dezvoltate in Bucuresti. Aproape toate proiectele majore de investitii din Bucuresti au ca origine mandatul lui Traian Basescu sau chiar cel al lui Adriean Videanu. Practic, PD-L Bucuresti a fost partidul determinant in evolutia acestui oras, spun eu, in bine", a concluzionat Elena Udrea.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Elena Udrea parlamentar, #Udrea pasajul Lujerului, #inaugurare pasajul Lujerului , #PDL
Comentarii