Cătălin Drulă, după ce Senatul a aprobat introducerea unui prag de 250.000 de lei pentru abuzul în serviciu: ”Vor să dea liber la furat”

Miercuri, 29 Martie 2023, ora 13:42
2029 citiri
Cătălin Drulă, după ce Senatul a aprobat introducerea unui prag de 250.000 de lei pentru abuzul în serviciu: ”Vor să dea liber la furat”
Liderul USR FOTO / Facebook Cătălin Drulă

Președintele USR, Cătălin Drulă, reacționează pe rețelele sociale după ce Senatul a aprobat miercuri, 29 martie, introducerea unui nou prag pentru abuzul în serviciu.

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă vor să dea liber la furat până în 250.000 de lei. PSD și PNL au votat la Senat un nou prag la abuzul în serviciu. Comiți un prejudiciu de 250.000 de lei? Ai scăpat”, scrie liderul USR.

El reamintește că acest prag a fost motivul care a scos sute de mii de români în 2017.

”E legea care ne-a scos în stradă, cu sutele de mii, în 2017. E legea pe care am oprit-o atunci. Așa cum trebuie să facem și acum. Urmează Camera Deputaților și ne vom lupta să nu treacă așa ceva.

Vă chem alături de mine și USR să punem presiune pe coaliția asta a hoției și sărăciei.

Votul vine în aceeași zi în care, tot la Senat, au refuzat să elimine pensiile speciale. Alegerea lor e făcută: preferă să își apere specialii decât să luăm miliarde de euro din PNRR.

Nu mai au nicio limită”, adaugă Drulă.

#USR, #Drula, #abuz in serviciu, #OUG 13 2017, #OUG 13 , #USR-PLUS