Zece locuri in care merita sa iti petreci Revelionul (Galerie foto)

Marti, 27 Decembrie 2011, ora 22:12
6579 citiri
Zece locuri in care merita sa iti petreci Revelionul (Galerie foto)
Foto: Arhiva

Petrecerea de Revelion se apropie cu pasi repezi si luand in considerare ca prezicerile mayase ne anunta ca 2012 ar putea fi ultimul an al omenirii, atunci merita sa petrecem cum se cuvine.

Daca nu ti-ai facut inca planuri si ai mai multi bani in cont poti sa iti cumperi repede un bilet de avion si sa pleci intr-un loc unde petrecerile din noaptea dintre ani sunt incredibile.

Cei de la All Women Stalk au facut o lista cu zece destinatii inedite pentru a-ti petrece Revelionul.

Pe primul loc se afla Goa, din India, loc recunoscut in intreaga lume pentru petrecerea grandioasa care se organizeaza in noaptea dintre ani. Veti avea parte de plaja cu nisip fin si alb si apa albastra cristalina.

Daca totusi ti se pare ca India este prea departe poti alege sa iti petreceti Revelionul in piata Times Square, din New York. Ai sansa sa fii alaturi de cel putin un milion de oameni, iar festivitatile care sunt organizate te vor face sa uiti de frig.

O alta destinatie celebra este Las Vegasul. Cu un cocktail in mana si dansand pe strazi cu siguranta te vei distra si sfarsitul lumii nu ti se va mai parea atat de inspaimantator.

Daca vrei sa mergi undeva mai aproape, poti alege Germania, mai exact Berlinul, la poarta Brandenburg, unde va fi muzica, dans, spectacol de artificii si lasere si multa bere.

Si pe strada Frenchmen, din New Orleans, petrecerile de Revelion sunt de neuitat. Lumea iese costumata, danseaza si bea.

O alta destinatie in care merita sa iti petreceti noaptea dintre ani este Sydney, Australia. Si acolo vei fi alaturi de peste un milion de oameni care danseaza si beau pana dimineata.

Daca vreti sa iti petreci Revelionul in costum de baie, pe plaja, cu un cocktail in mana e preferabil sa alegi Copacabana, din Rio de Janeiro. Acolo vei trai senzatia ca visele s-au transformat in realitate. Petrecerea se tine pe plaja si toata lumea este imbracata in alb.

O alta destinatie este cascada Niagara. In noaptea dintre ani se organizeaza un spectacol inedit de artificii si se ofera multe cocktailuri.

De asemenea, poti alege sa petreci Revelionul la Praga, in Cehia, unde posibilitatile sunt de asemenea variate.

O ultima destinatie este Kitzbuhel, in Austria, un loc romantic, unde poti sta impreuna cu persoana iubita sa bei vin fiert si sa va incalziti la caldura focului.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#petrece Revelion 2011 2012, #Copacabana Rio Janeiro , #destinatii