Oferta saptamanii: Vacante in Thassos, cu doar... 199 lei

Vineri, 27 Iunie 2014, ora 09:00
6892 citiri
Oferta saptamanii: Vacante in Thassos, cu doar... 199 lei

Sase nopti de cazare pe insula Thassos, cu doar... 199 lei. Asa arata noua oferta de vacanta de la Europa Travel, lansata ieri pe site-ul oficial al agentiei. Ea este valabila pentru plecarile din 30 iunie cu autocarul, iar locurile sunt limitate.

Asadar, daca-ti planuiai un sejur grecesc, acum este momentul sa-ti faci bagajele. Ia-ti familia si bucura-te de o vacanta ieftina, in una dintre cele mai populare destinatii din Grecia.

Vacante cu autocarul de la... 199 lei

Oferta a aparut ieri pe site-ul agentiei si contine sejururi de 6 nopti cu autocarul, cu cazari la hoteluri de doua stele in statiunile Potos si Skala Potamia. Astfel, pentru 199 lei de persoana te poti caza la Vila Penelope 2*, din Skala Potamia, iar pentru 399 lei de persoana, poti sta la Aparthotel Blue Bay 2*, din aceeasi statiune, sau la Hotel Maria 2*+ din Potos.

Potos si Skala Potamia

Potos si Skala Potamia sunt doua dintre cele mai populare statiuni ale insulei Thassos datorita traditionalismului lor. Potos este un frumos sat pescaresc situat de-a lungul coastei sudice a insulei, la 45 de kilometri Limenas (capitala insulei) si la 28 de kilometri de portul Prinos, apreciat pentru atmosfera vioaie si facilitatile de distractie. Skala Potamia se afla la doar doua minute de Golden Beach, una din cele mai frumoase plaje ale insulei, intr-o zona verde, bogata in maslini seculari. Ea este o oaza de relaxare, ademenind turistii atat prin facilitati, cat si prin peisaje mediteraneene.

Vizita gratuita in Kavala

Indiferent de alegerea hotelului sau a statiunii, Europa Travel iti ofera si o vizita gratuita in Kavala, al doilea oras ca marime din regiunea de nord a Greciei. Construit in forma de amfiteatru, orasul se afla in golful Kavala, vizavi de insula Thassos, iar de-a lungul sau sunt amenajate cafenele si restaurante primitoare, cu vedere spre mare. Va fi o experienta frumoasa, de care sa te bucuri intr-un mediu relaxant impreuna cu echipa agentiei. Daca esti tentat de oferte, noi ti-am pregatit una. Pentru a le vedea si pe celelalte, intra pe site-ul oficial al agentiei.

Oferta last minute Thassos:

Vila Penelope 2*, din Skala Potamia - de la 199 Lei/persoana/sejur, transpot cu autocarul, 6 nopti de cazare, insotitor de grup, asistenta turistica. Bonus: vizita la Kavala. Europa Travel, www.europatravel.ro, tel. 021.9407.

Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
A mai rămas aproximativ o luna și o săptămână până la alegerile locale, iar PSD de-abia a lansat-o în cursa pentru Capitală pe Gabriela Firea. Social-democrații sunt conștienți că...
Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Cristian Popescu Piedone şi-a lansat vineri, 26 aprilie, programul politic sub forma unui "contract cu cetăţenii Bucureştiului". Candidat din partea PUSL la funcţia de primar general al...
#last minute Thassos, #oferta Thassos, #autocar Thassos, #oferta ieftina Thassos, #Thassos Europa Travel , #litoral