Au fost numiti cei mai sexy barbati in viata - cum aratau atunci (Galerie foto)

Sambata, 07 Decembrie 2013, ora 18:38
3902 citiri
Au fost numiti cei mai sexy barbati in viata - cum aratau atunci (Galerie foto)
Foto: People

O multime de actori sau alti artisti au fost alesi de-a lungul anilor in postura de "cel mai sexy barbat in viata". Anii au trecut, insa ei au ramas la fel de atragatori. Iar unora nu este frica de batraneti, ci o asteapta cu zambetul pe buze.

In continuare, puteti privi o galerie realizata din copertile revistei People, cea care desemneaza an de an "cel mai sexy barbat in viata".

Johnny Depp a fost privilegiat si a obtinut acest titlu de doua ori. O data in 2003 si a doua oara in 2009. Pentru actor, inaintarea in varsta a venit cu un avantaj. "Pe masura ce imbatranesti poti sa porti orice vrei. Oamenii batrani se imbraca bine", a glumit el la un moment dat.

In 2008, "rolul" acesta i-a fost atribuit actorului Hugh Jackman. Sotia acestuia a facut gluma atunci: "In mod evident, Brad (Brad Pitt - n.red.) nu a fost disponibil in acest an".

Cel mai sexy barbat in viata in 2013 - o mare surpriza

Actorul devenit celebru datorita rolurilor din "The Bourne Ultimatum" si "Ocean's Eleven", Matt Damon a fost numit cel mai sexy barbat din lume in 2007. Daca multi oameni se tem de imbatranire, nu este cazul si lui Damon, care a declarat ca actorul Clin Eastwood demonstreaza ca "cealalta parte a dealului arata foarte bine".

In 2006, cand George Clooney a aflat ca el se afla in aceasta postura a spus ca acest lucru pune foarte multa presiune pe cel vizat. La 52 de ani, actorul a spus despre el ca este constient de faptul ca nu mai arata ca la 40 de ani. El a fost pe coperta People in 2006.

Poate chipul lui Matthew McConaughey a suferit modificari din 2005 (anul in care a fost ales "cel mai cel" dintre barbati), dar nu si simtul umorului. A ramas acelasi actor carismatic.

Ben Afleck s-a aflat si el in aceasta postura, dar in 2002, pe vremea cand era logodit cu Jennifer Lopez. Acum este casatorit cu actrita Jennifer Garner.

Titlul respectiv i-a fost acordat in 2001 lui Pierce Brosnan, care a facut istorie jucand rolul lui James Bond.

Ca si Johnny Depp, si Brad Pitt a fost pe coperta People de mai multe ori datorita imaginii sale. Prima data s-a intamplat in 1995 si a doua oara in 2000.

Viata a fost darnica si cu Richard Gere, iar carisma nu si-a pierdut-o nici la 64 de ani. Actorul a frant multe inimi, iar in 1999 a fost numit "cel mai sexy barbat in viata".

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#sexy barbati viata, #actori sexy barbati, #sexy barbati celebri , #vedete romanesti