Canicula dezbraca vedetele (Galerie foto)

Sambata, 23 August 2014, ora 18:15
15545 citiri
Canicula dezbraca vedetele (Galerie foto)
Foto: Facebook/Anda Adam

Zilele fierbinti din ultima perioada le-au pus la grea incercare chiar si pe vedete. Una cate una au renuntat si ele la haine, cautand racoarea pe malul marii, la piscina sau chiar pe langa un lac.

Dornice sa-si tina fanii la curent cu evenimentele din viata lor, au postat pe Facebook instantanee insorite, de vacanta, in care fanii pot vedea mai multi centimetri de piele decat de obicei.

Ruby s-a dezbracat la piscina si s-a fotografiat, insa a pastrat putin mister, nearatandu-le fanilor totul.

Alta zi, alt costum de baie, dar acelasi mister.

Recent reintoarsa de pe litoral, Andreea Banica a cautat un loc unde sa faca plaja mai aproape de Capitala. L-a gasit la Snagov.

Anda Adam s-a racorit in zilele toride mergand la piscina. Si-a delectat fanii cu un instantaneu aproape de perfectiune.

Cantareata Cristina Spatar a ales o plaja de la malul Marii Negre, in Romania. Desi e mama a doi copii si a trecut de 40 de ani, vedeta a afisat o silueta aplaudata de multi fani.

Fire energica, Sore n-a avut rabdare sa stea la plaja, alegand sporturile acvatice. Iat-o inainte de momentele de adrenalina pura.

Dana Rogoz nu a fost la plaja, insa s-a dezbracat in costumul de baie pentru o sedinta foto. Rezultatul i-a lasat pe toti cu gura cascata de admiratie.

Dana Rogoz, aproape goala si neretusata: M-am saturat de atata "perfectiune" (Galerie foto)

Revelatia saptamanii a fost, insa, Loredana. Fotografiile postate de aceasta pe Facebook arata un trup perfect, chiar si la 44 de ani.

Loredana, perfecta in costum de baie, la 44 de ani (Foto)

Carcotasii ar putea gasi insa un cusur - pare ca soarele nu prea a vazut-o pe cantareata de ceva vreme.

Fire poznasa, cantareata Alessia s-a aratat fanilor manjita de namol, la Techirghiol. "Ce plaja luxoasa, ce sezlong... Cel mai bine e la Techirghiol, la namol si plaja pe cearceaf, cel mai sanatos si fara fite! Sper sa imi treaca si durerea de picior cu ocazia asta", a scris pe Facebook Alessia.

La multi kilometri distanta de Romania, si Catrinel Menghia s-a dezbracat in costumul de baie, postand un instantaneu sexy, asa cum si-a obisnuit fanii, pe aceeasi retea de socializare.

Ciolacu a vorbit cu vicepreședintele Turciei despre colaborarea militară: ”Pentru a putea asigura securitatea la Marea Neagră”
Ciolacu a vorbit cu vicepreședintele Turciei despre colaborarea militară: ”Pentru a putea asigura securitatea la Marea Neagră”
Premierul Marcel Ciolacu a avut, vineri, o întâlnire cu vicepreşedintele Turciei, Cevdet Yılmaz şi a precizat că a discutat cu acesta, printre altele, despre proiectele de colaborare cu...
Firea, încrezătoare că va câștiga Primăria Capitalei: ”Bucureștiul arată mult mai rău decât acum 4 ani”
Firea, încrezătoare că va câștiga Primăria Capitalei: ”Bucureștiul arată mult mai rău decât acum 4 ani”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri că are încredere în şansele sale la alegeri, pentru că Bucureştiul arată "mult mai rău decât acum patru ani"....
#vedete costum baie, #Loredana costum baie, #Catrinel Menghia sexy, #Vedete plaja poze , #vedete romanesti