Cu ochii pe vedete Barfe din culise si rautati scuzabile- 13-18 decembrie 2010

Sambata, 18 Decembrie 2010, ora 18:57
2454 citiri
Cu ochii pe vedete Barfe din culise si rautati scuzabile- 13-18 decembrie 2010
Foto: cdn.sheknows

In aceasta saptamana am aflat cat cere Adelina Pestritu pentru a participa la evenimentele mondene, dar si ca Mos Craciun a venit mai devreme la Violeta, castigatoarea de la emisiunea "Burlacul", cu bani ca sa isi faca implant de silicoane.

Nu este bine sa razi de raul altuia, asa ca sa nu se inteleaga ca facem asa ceva, insa nu putem sa nu mentionam ceea ce a aparut in presa in aceasta saptamana. Presa mondena a anuntat ca Laurette, mulatra care a spus ca vrea sa faca sex cu Mos Craciun, trece prin momente dificile in privinta vietii personale, dupa ce iubitul a parasit-o, chiar dupa ce si-a pus silicoane ca sa ii faca pe plac.

Daca nu stiati pana acum cat cere Adelina Pestritu pentru a participa la diferite evenimente, aflati acum. Ei bine, bruneta a anuntat ca nici macar nu se misca din casa fara 2.000 de euro. Hmmm...oare dupa acest anunt o sa stea mai mult prin casa?

Stiati ca Mos Craciun a venit mai devreme anul acesta pentru Violeta? Cum care Violeta? Violeta care a iesit castigatoare in cadrul emisiunii Burlacul. Dupa ce am stabilit cine este Violeta, sa spunem ce a primit ea. Bani. Dar nu sa faca orice cu ei, ci sa isi puna silicoane, ca sa intre si ea in randul lumii. Catalin Botezatu a facut pe Mos Craciun pentru ea.

Si ca tot vorbim de Mos Craciun...stiti ce o sa primeasca Adrian Cristea de la iubita sa Bianca? Chiloti. De care? De la Catalin Botezatu bineinteles.

Ce vrei sa ajungi cand vei fi mare? Cam asa suna intrebarea pe care fiecare dintre noi am auzit-o candva, nu? Ei bine, Ilinca Vandici vrea sa profeseze in domeniul Managementului, ca doar de aia face o facultate, nu?

Tot am vorbit in ultima vreme despre Ioana Popescu, numita de presa "devoratoarea de fotbalisti". Presa mondena a anuntat in aceasta saptamana ca Ioana a jucat intr-un film porno. Nu, nu va ganditi la nimic, pentru ca nu a aparut in nicio scena, ci a jucat doar rolul unei jurnaliste care intervieva mai multe cupluri, dupa care avea diverse fantezii erotice cu acele persoane. Ioana nu a facut nimic nepotrivit, ba chiar era foarte rusinoasa si abia s-a lasat fotografiata intr-o lenjerie sexy, dupa cum a spus regizorul filmului. Se pare ca intre timp i-a pierit rusinea.

Si cum obisnuim sa anuntam si cate un eveniment fericit, de data aceasta va spunem ca Florin Uceanu s-a hotarat sa se casatoreasca cu Flavia, concurenta la Marele Castigator. Oricat de multe semne de intrebare ar ridica aceasta relatie, noi le spunem de pe acum "Casa de Piatra".

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#barfa saptamanala, #vedete romanesti, #vedete din Romania , #vedete romanesti