Ferma vedetelor Gina Pistol: Cred ca telespectatorii stiau ce-mi poate pielea - Cat s-a ingrasat Interviu

Vineri, 12 Iunie 2015, ora 08:17
9155 citiri
Ferma vedetelor Gina Pistol: Cred ca telespectatorii stiau ce-mi poate pielea - Cat s-a ingrasat Interviu
Foto: Pro TV

Reality show-ul "Ferma vedetelor" s-a incheiat, e vremea impresiilor de dupa, bine decantate.

Una dintre vedetele participante la concurs, Gina Pistol, ne-a povestit despre viata la Ferma, despre relatiile cu colegii, dar si despre dieta extrem de bogata caloric, care a facut-o sa ia cateva kilograme in plus, insa de "calitate superioara", dupa cum s-a exprimat ea intr-un interviu acordat Ziare.com.

Dezvaluiri despre Ferma vedetelor - Cristina Cioran: Cartile au fost aruncate pe masa chiar inainte de finala Interviu

Din punctul ei de vedere, Gina Pistol a demonstrat tot ce era de demonstrat: ca e harnica, puternica, glumeata, sensibila, dracoasa si modesta. N-a fost insa deajuns pentru a castiga consursul: George Vintila a fost cel care a plecat acasa cu cecul cel mare, dupa ce a dat o parte din bani unor copii aflati in nevoie.

Finala Ferma Vedetelor: Vezi cine a castigat (Foto)

Ai pierdut duelul in urma caruia ai fost eliminata in fata Cristinei Cioran. Consideri ca a castigat cea mai buna dintre voi doua?

Am pierdut un duel foarte greu. Consider ca am pierdut pentru ca am avut un mare dezavantaj. Daca ma "luptam" cu cineva de marimea mea, aveam mari sanse sa castig.

Sunt o femeie puternica, cu picioarele bine infipte in pamant. Dar am fost constienta ca este un concurs, ca fiecare isi doreste sa ramana si sa treaca la urmatorul nivel si am inteles alegerea Cristinei.

E ceva ce nu ai apucat sa demonstrezi la Ferma?

Nu cred ca a mai ramas ceva de demonstrat. Sunt harnica, puternica, glumeata, sensibila, dracoasa... si modesta (rade). Cred ca telespectatorii stiau ce-mi poate pielea, nu stiu daca i-am mai surprins cu ceva (rade).

Eu stiam ce pot si cat pot, doar am copilarit la tara. Am muncit alaturi de bunicii mei pamantul, am avut grija de ograda si de animalele din ograda, stiu sa gatesc, stiu sa bat un cui si sa mai repar una alta.

Facand un bilant, care a fost cel mai dificil moment?

Pentru mine au fost grele momentele in care mai pleca din ferma un om drag mie.

Cine dintre fostii colegi ti-a lasat cea mai puternica impresie?

Sa stiti ca eu nu port pica nimanui. Aaaa, mai fac glume pe seama unor reactii, dar nu pot sa judec un om doar dupa niste reactii pe care le-a avut in conditiile grele de acolo.

Am spus tot timpul asta: eu taxez si judec reactiile oamenilor aflati in joc in timpul jocului. Ce se intampla in ferma ramane in ferma! Ma bucur, insa, ca am avut ocazia sa descopar si foarte multe calitati la niste oameni pe care-i cunosteam foarte putin sau deloc.

Ce ti-a lipsit cel mai mult in perioada petrecuta la Ferma?

Va rog sa ma credeti ca nu prea am avut timp sa ma gandesc la nimic. Daca in jungla mai aveam momente cand ma gandeam la cei dragi sau la confortul de acasa, in ferma n-am avut timp de asta. Chiar daca la televizor nu s-a vazut cat de mult am muncit, credeti-ma ca am fost foarte prinsa cu munca si nu aveam timp sa ma gandesc la ce-mi lipseste.

Aaaaa, poate uneori am simtit lipsa telefonului, as fi avut foarte multe cadre frumoase de pozat.

Dintre vedetele din Romania, cine crezi ca s-ar fi descurcat excelent la Ferma (si nu a fost acolo)? Dar cine crezi ca nu ar fi rezistat nici o zi?

Catalin Maruta s-ar fi descurcat minunat... pentru o zi.

Care a fost principalul motiv pentru care ai luat parte la emisiune?

Imi plac foarte mult provocarile!

Stim ca Oana Radu s-a ingrasat in emisiune. La tine cum stau lucrurile?

La mine a fost putin mai dificil. Am slabit foarte mult in jungla (am intrat cu 55 de kg, masa musculara, si am iesit cu 49 de kg). In ferma am mancat multe lactate, mamaliga, cartofi, fasole si ce mai faceam noi din faina. Pentru ca am prins frig si depuneam destul de mult efort la munca, simteam nevoia sa mananc mult, iar organismul meu era putin dat peste cap si am iesit din ferma cu 58 de kg, calitate superioara, insa (rade).

Acum, dupa ce am apucat sa ma odihnesc putin, m-am apucat iar de sport si in scurt timp o sa ajung la greutatea pe care o aveam inainte.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Gina Pistol Ferma vedetelor, #Gina Pistol ferma, #Gina Pistol jungla, #Gina Pistol modesta , #vedete romanesti