Prezentator TV: Te va strivi ca pe un gandac! Iti va lua tot, fara un singur gram de mila

Miercuri, 03 Septembrie 2014, ora 15:52
7164 citiri
Prezentator TV: Te va strivi ca pe un gandac! Iti va lua tot, fara un singur gram de mila
Foto: Facebook/Dan Cruceru

Dan Cruceru, fosta vedeta a Acasa Tv si sotul Cristinei Pocora, este un familist covins, iar dovada sta si faptul ca isi indeamna prietenii virtuali sa nu insele chiar daca tentatia e mare.

"Pentru ca tentatii sunt la tot pasul. Daca nu ai patru picioare, cinci maini si trei ochi, daca esti un tip normal, mai devreme sau mai tarziu, tentatia iti va aparea in fata. Daca mai ai si ceva succes, bani de o iesire la restaurant si un fizic cat de cat atragator, atunci tentatia te va incerca foarte des, chiar insistent de des", scrie pe blog Dan Cruceru, intr-un post intitulat "N-o insela, fraiere! Pentru o noapte, vei pierde o viata!".

Fostul prezentator de la Acasa TV adauga ca cel mai important lucru este sa nu uiti ca esti casatorit si asta este detaliul care face diferenta.

"Dar tu esti insurat. De ani buni. Si, de ani buni, mananci aceeasi ciorba (si nu ma refer aici la zeama lunga clasica). Uneori mai des, alteori mai deloc. Pe vremuri, ai fi mancat ciorba asta in fiecare zi, dimineata, la pranz si seara. Timpul si-a pus, insa, amprenta. Ciorba a devenit mai acra, servita mai rece si mai rar si ai vrea si tu niste pulpe de pui, dar primesti ciorba.

Sanii ei s-au lasat, iar celulita s-a extins. Le vezi pe toate astea, desi nu-ti remarci si corpul tau caruia i s-au atasat dotari noi provocate de berea bauta la meciurile cu prietenii, bere pe care nici macar nu o doreai alaturi de tine, in urma cu cativa ani, pentru ca iti strica patratelele de pe abdomen", a continuat Dan.

Dan Cruceru, despre casnicia cu un politician si plecarea de la Acasa TVInterviu

Acesta recunoaste faptul ca intr-o casncie sunt si momente dificile, cand intervin certuri, griji pentru viitor, multa monotonie si nu mai exista timp pentru tine insuti.

Jurnalistul explica ca exact atunci tentatia este si mai mare, iti spune ca te doreste, ceea ce partenerul de viata nu a mai facut de mult timp. In acel moment, mai crede el, poti spune ca sotia/sotul nu va afla.

"Sa-ti spun ceva: esti un prost! S-o crezi tu ca nevasta nu se prinde! Nevasta va sti imediat ca e ceva in neregula cu tine. Sau, daca e prea ocupata pe moment, se va prinde ceva mai tarziu, dar nu vei scapa! (...)

Si va sti! Si te va nimici! Te va strivi ca pe un gandac! Iti va lua tot, fara un singur gram de mila. Copii, casa, masina, conturi! Pentru ca asta este singurul lucru pe care nu-l suporta nevasta: sa fie inselata", mai spune el.

A.G.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#Dan Cruceru relatie Pocora, #Dan Cruceru inselat, #Dan Cruceru jurnalist , #vedete romanesti