Scrisoarea emotionanta a lui Florin Piersic: "Copii, e prea multa tristete in lume"

Luni, 25 Ianuarie 2021, ora 07:51
5091 citiri
Scrisoarea emotionanta a lui Florin Piersic: "Copii, e prea multa tristete in lume"
Florin Piersic spune ca anul acesta va avea loc o altfel de intalnire. Foto: Facebook/ Florin Piersic

Actorul Florin Piersic spune, intr-un mesaj publicat pe pagina sa Facebook, ca anul acesta nu isi va sarbatori implinirea ziua de nastere pe scena, asa cum o facea in alti ani. Pe 27 ianuarie, actorul implineste 85 de ani.

"Copii, e prea multa tristete in lume. De curand mi-am pierdut un prieten de o viata, Rocco- Grigore Rusu (actor, decedat in aprilie 2020- n.red.), care a fost rapus de boala asta blestemata, iar o minunata partenera a mea, se zbate acum intre viata si moarte, din acelasi motiv. Va spun drept: mi se pare cam nepotrivit, sa ne tinem de sarbatoriri," scrie actorul.

Florin Piersic scrie ca 2021 este anul Varsatorului, asa ca este convins ca ne asteapta lucruri minunate, "numai sa trecem odata de perioada asta nefericita." "Va rog sa aveti grija de voi si de cei din jurul vostru. Fiti buni unii cu altii si la anul, facem o sarbatorire si pentru 85 si pentru 86 la un loc! E o promisiune!," isi incheie scrisoarea actorul.

Postarea lui Florin Piersic

SCRISOARE CATRE VOI

Mai e putin si intram intr-o saptamana mare pentru mine, Florin. In cateva zile, implinesc marele 85. Voi stiti ca n-am avut niciodata retineri in a-mi spune varsta. Sunt actori si mai ales actrite care parca sunt nascuti pe 29 februarie, asa ca inainteaza in varsta o data la patru ani.

De fapt daca ma gandesc bine, acum fiecare an implinit e o victorie, mai ales daca este trait frumos, cu speranta, cu bucurie. O sa vedeti si voi cand veti ajunge aici, ceea ce va doresc din toata inima!

An de an, televiziunile, presa si mai ales voi, publicul m-ati sarbatorit, m-ati rasfatat, m-ati aplaudat, iar eu am primit o mare de flori, vorbe minunate si toata iubirea voastra, cu recunostiinta.

In teatru, indiferent ce se intampla in viata actorilor de pe scena, se spune: "Spectacolul trebuie sa continue". Ei trebuie sa fie acolo, sa intre in pielea personajelor lor, sa va aduca un zambet in suflet, sau o lacrima in coltul ochiului. Anul asta, aveam in plan o altfel de intalnire, pentru ca stiti ca a devenit aproape o traditie sa imi petrec ziua de nastere pe scena, cu voi alaturi . M-am gandit mult la asta.

Si acum vine marele "Dar". Copii, e prea multa tristete in lume. De curand mi-am pierdut un prieten de o viata, Rocco- Grigore Rusu, care a fost rapus de boala asta blestemata, iar o minunata partenera a mea, se zbate acum intre viata si moarte, din acelasi motiv. Va spun drept: mi se pare cam nepotrivit, sa ne tinem de sarbatoriri.

Si daca nu ne vom vedea fata in fata, fie pe scena, fie pe micul ecran, asta nu inseamna ca va iubesc mai putin.

Anul asta este anul Varsatorului, asa ca sunt convins ca ne asteapta lucruri minunate, numai sa trecem odata de perioada asta nefericita. VA ROG sa aveti grija de voi si de cei din jurul vostru. Fiti buni unii cu altii si la anul, facem o sarbatorire si pentru 85 si pentru 86 la un loc! E o promisiune!

Va pup cu dragoste!

Eveniment Quarterly Report

Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Cu doar câteva luni înainte de maratonul celor patru rânduri de alegeri din 2024, partidele parlamentare au început să îmbrățișeze fenomenul traseismului politic și au deschis ușa, cu...
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat duminică, 24 septembrie, că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă. Administraţia Străzilor Bucureşti execută, în prezent, reparaţii...
#florin piersic, #Florin Piersic actor, #Florin Piersic implinire, #Florin Piersic mesaj, #Florin Piersic varsta , #vedete romanesti