Staruri prinse cu privirea in decolteu (Galerie foto)

Marti, 09 Octombrie 2012, ora 11:10
5489 citiri
Staruri prinse cu privirea in decolteu (Galerie foto)

Staurile sunt obisnuite sa fie sub lumina reflectoarelor si fiecare miscare sa le fie analizata cu lupa, asa ca se abtin de la gesturi care ar putea sa le aduca probleme.

Totusi, cateodata situatia este prea... decoltata pentru ca barbatii sa se poata abtine, fie ei si celebri, asa ca sunt suprinsi cu privirea spre bustul femeilor de langa ei. Iata cateva exemple oferite de NY Daily Mail:

Salma Hayek si Oliver Stone

Oricat ar fi Oliver Stone de serios, nu s-a putut abtine sa nu traga o ocheada la formele voluptoase ale Salmei, in timp ce cei doi promovau filmul "Savages", la Londra. Dar cine il poate invinui?!

Kanye West si Kim Kardashian

Din moment ce tot sunt impreuna, Kanye nu poate fi criticat ca ii ofera lui Kim toata atentia lui. Astfel, e de inteles de ce a fost prins cu privirea un decolteul iubitei la Festivalul de Film de la Cannes din 2012.

Ashton Kutcher si Lea Michele

Ashton, la ora desertului, cufundandu-se in decolteul colegei sale de platou, in timpul premierei din Los Angeles a "New Year's Eve".

Justin Bieber si Selena Gomez

Justin are ochi numai pentru iubita lui, Selena. Instantaneul a fost surprins la Much Music Video Awards din Toronto, 2011.

Scarlett Johansson si Woody Allen

Woody Allen nu reuseste sa fie deloc subtil atunci cand ii fixeaza cu privirea bustul lui Scarlett, la premiera de la "Vicky Cristina Barcelona".

Mick Jagger si Dita Von Teese

Mick Jagger, incantat de aparitia lui Dita Von Teese.

Kristen Bell si Russell Brand

Nici toate camerele de filmat din lume nu pot sa il faca pe Russel Brand sa nu se uite inspre pieptul colegei de platou de la "Forgetting Sarah Marshall".

Jessica Biel si Sean 'Diddy' Combs

Diddy este prins cu mata in sac la Globul de Aur. Cauza? Jessica Biel.

Anne Hathaway si Stanley Tucci

Stanley are mare grija de Anne; pur si simplu nu o scapa din priviri pe colega sa din "Devil Wears Prada".

Sophia Loren si Jayne Mansfield

Sophia Loren nu este tocmai placut impresionata de decolteul colegei de masa, in aceasta fotografie din anii '50.

Christie Brinkley si Andrew Cuomo

Domnul guvernator pare absorbit cu totul de... conversatia cu Christie Brinkley.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#barbati celebri priviri decolteu, #celebritati priviri decolteu femei, #cebebritati priviri surprinse decolteu, #instantanee amuzante celebritati , #vedete straine