Talentele secrete ale starurilor (Galerie foto)

Duminica, 04 Septembrie 2011, ora 18:33
2397 citiri
Talentele secrete ale starurilor (Galerie foto)

Cand nu sunt in fata camerelor de filmat, celebritatile pot avea o existenta ce surprinde prin normalitate. Nu numai ca se desprind total de statutul de star, ci pot excela in cu totul alte domenii decat ne-am astepta, dovedind astfel ca nu au un singur talent, acela care le-a adus celebritatea.

Actrita cunoscuta cu numele de scena Marilu Henner, in realitate Mary Lucy Denise Henner, fiica a unei grecoaice si a unui polonez, sufera de o boala despre care se stie ca exista numai 6 cazuri in lume. Actrita are o memorie care nu o lasa sa uite niciun amanunt, ea suferind de hipertimezie. Ar putea parea ca afectiunea de care sufera actrita de 59 de ani din Taxi e mai degraba o binecuvantare, insa se poate transforma lesne intr-un blestem.

O alta actrita, mexicanca Salma Hayek, pe numele real Salma Valgarma Hayek Jimenez-Pinault, nici nu visa ca va cunoaste celebritatea la Hollywood, ea antrenandu-se intens, in copilarie, pentru a deveni gimnasta de talie olimpica, conform Life.

Asta s-a intamplat pana ce tatal sau, cu origini libaneze, director executiv al unei companii petroliere si candidat la postul de primar, la un moment dat, a pus piciorul in prag, intrerupand antrenamentele, pentru ca fiica sa sa duca o viata normala. Acesta nu era si dorinta mamei Salmei (care in araba inseamna siguranta), cantareata de opera renumita, cu origini spaniole.

Jennifer Garner, si ea actrita, este fiica unei profesoare de limba engleza si a unui chimist. Prima sa alegere, in ceea ce primeste cariera, nu a fost actoria. Avea toate sansele sa devina saxofonista profesionista. Are la activ si noua ani de balet si, pana sa aleaga actoria, se inscrisese la Universitate pentru a studia ingineria chimica.

Woody Allen, nascut Allen Stewart Konigsberg, nu este doar regizor, actor, comedian si inca multe altele ce tin de lumea filmului. El canta regulat la clarinet, cu trupa sa de jazz in New York, chiar participand la Montreal Jazz Festival.

Actrita Geena Davis nu este doar detinatoare de Oscar si Globul de Aur, scriitoare, fost model si membra Mensa, ci si un foarte bun arcas. La un moment dat a incercat sa intre in echipa nationala americana, pentru a reprezenta tara la Jocurile Olimpice de la Sydney. S-a clasat a 24-a din 300 de participanti.

Actorul Burt Lancaster, decedat in 1994, detinator de Oscar, Globul de Aur si Bafta, un Don Juan al marelui ecran, vazut la un moment dat ca cel mai pretios actor al generatiei sale, era un atlet desavarsit. Inainte de a deveni actor, copilul cuplului de postasi irlandezi, nascut la New York, a fost acrobat la circ.

Chitaristul britanic Brian May, in varsta de 64 de ani, membru al trupei Queen, desi a fost foarte ocupat cu muzica, si-a gasit timp sa devina doctor in astrofizica si chiar sa publice cateva lucrari de specialistate.

Jason Lee, in varsta de 41 de ani, cunoscut mai ales din My name is Earl, a facut skateboarding la nivel profesionist inainte de a se apuca de actorie.

Chris Colfer, starul din Glee, nascut intr-o familie de irlandezi, este un adevarat artist, el fiind si cantaret si scriitor. In plus, la cei 21 de ani ai sai, este specialist si in arte martiale.

Steve Martin Cand nu joaca in filme si nici nu face glume, actorul texan de 66 de ani este un muzician implinit, el cantand la banjo.

Viggo Mortensen Dupa ce a invins fortele raului in trilogia Stapanul Inelelor, Mortensen, in varsta de 52 de ani, si-a gasit timp, ca intotdeauna, si pentru muzica si poezie. De altfel, banii castigati de actorul cu origini daneze de pe urma acestui proiect au fost folositi pentru a-si publica doua volume de poezie. Este pasionat si de pictura, dar si de fotografie.

Heidi Klum Modelul german de 38 de ani, casatorita cu muzicianul Seal, devenita om de afaceri, designer, producator de televiziune si ocazional om de muzica, are un talent ascuns: este experta in iodel (cantec strigat al tirolezilor, cu falset).

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#talente ascunse celebritati, #secrete vedete, #inedit vedete , #vedete straine