Celebritati si inelele lor de logodna (Galerie foto)

Sambata, 07 Mai 2011, ora 08:02
5249 citiri
Celebritati si inelele lor de logodna (Galerie foto)

Inelul de logodna reprezinta un obiect mult asteptat de numeroase femei, printre acestea gasindu-se si vedetele. Iar unele dintre ele il afiseaza chiar ca pe un trofeu, mai ales cand se stiu fotografiate.

Potrivit Life, iata cum arata inelele de logodna ale catorva dintre celebritati.

1. Kate Middleton

Devenita recent ducesa de Cambridge prin casatoria cu printul William - al doilea mostenitor la tronul Marii Britanii -, Kate Middleton a primit de la acesta inelul cu safire si diamante pe care tatal lui, Charles, l-a daruit mamei sale, Diana, in 1981.

2. Katie Holmes

Actorii Katie Holmes si Tom Cruise s-au logodit pe 17 iunie 2005. Cei doi au fost fotografiati intr-un moment de tandrete, in Marsilia, Franta.

3. Katherine Heigl

Actrita cunoscuta mai ales datorita rolului din serialul "Anatomia lui Grey" si-a aratat in timp ce se afla la premiera filmului "Knocked Up" inelul de logodna primit de la cantaretul Josh Kelley.

4. Victoria Adams (in prezent Beckham)

In 25 ianuarie 1998, fotbalistul englez David Beckham si fosta membra a formatiei Spice Girls - Victoria Adams - s-au lasat fotografiati in fata unui hotel din Anglia, unde erau cazati, dupa ce si-au anuntat logodna.

5. Eva Longoria

Actrita cunoscuta in special din serialul "Neveste disperate" si-a aratat inelul de logodna primit de la jucatorul de fotbal american Tony Parker pe 13 februarie 2007, in cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune MTV. Cei doi au divortat insa recent.

6. Christina Aguilera si Nicole Richie

La deschiderea unui magazin Roberto Cavalli din Beverly Hills, cantareata Christina Aguilera si-a aratat inelul primit de la Jordan Bratman, in acelasi timp cu starleta Nicole Richie. Aceasta din urma s-a logodit pe atunci cu DJ-ul AM. Din cele doua cupluri doar unul a ajuns in fata altarului, respectiv Christina Aguilera si Jordan Bratman, insa si ei au divortat ulterior.

7. Sheryl Crow

In 2005, cantareata a sustinut un concert purtand un inel de logodna cu diamant daruit de iubitul ei, campionul la ciclism Lance Amstrong. Si ei s-au despartit ulterior, Lance facand public si motivul, intr-o carte autobiografica: Sheryl vroia sa fie sotie si isi dorea foarte mult copii, pe cand el era iesit dintr-un mariaj, avea deja trei copii si nu era pregatit atunci pentru un nou angajament. Sheryl are in prezent 49 de ani si a adoptat doi baieti intre timp.

8. Paris Hilton

In iunie 2005, starleta Paris Hilton, mostenitoare a lantului hotelier Hilton, si-a aratat uriasul inel primit de la Paris Latsis, si el mostenitor al unei averi de miliarde de dolari. Cei doi au rupt logodna la scurt timp.

9. Fergie

Solista trupei Black Eyed Peas a aparut cu inelul de logodna primit de la actorul Josh Duhamel la petrecerea de dupa premiile Grammy din 2008. In 2009 cei doi s-au casatorit.

10. Scarlett Johansson

In 2008, actrita s-a afisat cu inelul primit de la colegul ei de breasla Ryan Reynolds. Cei doi s-au casatorit in luna septembrie a aceluiasi an, dar s-au si despartit dupa aproximativ doi ani de casnicie. In prezent, actrita are o relatie cu actorul Sean Penn.

11. Christina Milian

Actrita si cantareata Christina Milian si-a aratat mandra inelul primit de la producatorul de muzica The-Dream, la o petrecere care a avut loc la Hollywood, in iulie 2009.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#inel logodna, #vedete inele logodna, #inele logodna celebritati , #vip