O varianta mai sanatoasa pentru fumatori

Vineri, 08 Noiembrie 2013, ora 10:21
2672 citiri
O varianta mai sanatoasa pentru fumatori

Tigara electronica sau e-cig este una dintre cele mai importante inventii ale tehnologiei pentru a imbunatati calitatea vietii oamenilor. Fumatul, asa cum stim cu totii este una dintre cele mai raspandite dependente din lume si adesea intalnim oameni care sunt expusi la efectele daunatoare ale fumatului, fie ca fumeaza chiar ei sau nu.

Desi multe persoane inteleg ca fumatul le poate provoca probleme de sanatate, putine investesc efort pentru a se lasa de fumat si motivul este ca fumatul da dependenta si uneori este aproape imposibil sa se renunte la el.

Daca va regasiti printre cei care doresc sa se lase de fumat, dar nu reusesc, sau daca nu vreti sa renuntati la fumat, dar v-ar placea sa aveti un tonus mai bun, solutia este tigara electronica.

O tigara electronica practic ofera aceeasi experienta a fumatului, dar fara vreun impact asupra sanatatii individului care o foloseste. O tigara electronica poate chiar sa va ajute sa renuntati complet la fumat, diminuand treptat cantitatea de nicotina inhalata pana la 0. Tigarile electronice sunt atat de eficiente in lupta impotriva fumatului pentru ca arata, se simt si au exact acelasi gust ca si tigaretele obisnuite produse din tutun. Modul lor de functionare insa este total diferit de cel al tigarilor clasice.

O tigara electronica nu va arde in niciun caz tutun, asa cum face o tigara conventionala. Modul de functionare al e-cig se bazeaza pe activarea unei rezistente electrice care vaporizeaza un lichid aromat in atomizor care v-a lua forma de vapori si v-a imita perfect fumul de tigara, ca textura, aroma si TH.

Aceasta inseamna ca inhaland dintr-o tigara electronica veti avea exact aceleasi senzatii in materie de gust, miros si textura ca atunci cand fumati, dar fara efectele daunatoare asupra plamanilor, cailor repsiratorii si organismului in general, pe care le are fumatul de tutun.

Pe langa faptul ca este 100% sanatoasa, tigara electronica este considerata a fi legala chiar si cand este utilizata in spatiile publice. Spre deosebire de tigarile traditionale care sunt interzise in baruri, restaurante, birouri sau alte spatii publice, o tigara electronica o veti putea utiliza aproape oriunde pentru ca nu emana fum sau miros. De asemenea, nici cei din jur nu vor fi deranjati de faptul ca vapati pentru ca nu exista niciun element care sa faca tigara electronica un factor de disconfort sau o problema de risc pentru persoanele cu care relationati, sau pur si simplu ocupati un loc comun.

Cel mai important lucru de retinut atunci cand inlocuiti fumatul cu tigara electronica este ca va fi cel mai bun demers pe care puteti sa il faceti pentru sanatatea dumneavoastra. Tigara electronica va face minuni la propriu pentru organismul dumneavoastra si ii veti fi recunoscatori.

Sursa: comunicatedepresa.ro

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#fumat tigara electronica, #tehnologie tigara electronica, #lichid tigara electronica , #fumat