Cum sa te refaci rapid dupa o noapte de petrecere nebuna

Vineri, 28 August 2009, ora 08:33
8554 citiri
Cum sa te refaci rapid dupa o noapte de petrecere nebuna
Foto: safari-urbain.com

Ai exagerat seara trecuta la petrecere cu bauturile consumate, iar dimineata, migrenele, gura uscata si starea generala nu tocmai buna te impiedica sa iti urmezi programul obisnuit.

Simptomele asociate unei nopti pierdute, in care ai facut multe excese, dureaza 24 de ore. Va fi insa cea mai lunga zi pe care o vei petrece in pat, pentru ca vei fi lipsit de energie, informeaza morphemeremedies.com.

Dezhidratarea este principala problema care apare dupa o noapte de excese. Paharele consumate, carora le-ai pierdut numarul inca de la inceputul serii, actioneaza asupra scaderii vitaminelor si mineralelor din organism.

Tocmai de aceea te simti slabit, ai migrene puternice si orice zgomot este suparator. Ametetile, durerile musculare si dereglarile stomacale iti vor da si ele batai de cap serioase.

O seara pierduta poate fi recuperata. Daca nu scapi insa nici o petrecere prelungita si nu iti controlezi atent viciile, organismul tau poate fi grav afectat.

Apar in scurt timp afectiuni ale ficatului, inimii si dereglari grave ale metabolismului. Mai mult, starile de ebrietate sunt adesea insotite de violente, iar repercursiunile pot fi foarte grave.

Fii propriul medic

Sucurile naturale de citrice sunt cel mai bun remediu pentru eliminarea alcoolului consumat la petrecere. Sucul de rosii este si el recomandat in astfel de cazuri, deci aseaza-le langa patul tau si consuma-le de fiecare data cand iti este sete.

Si pentru ca organismul este dezhidratat si vei simti nevoie de lichide, nu uita de apa plata, la temperatura camerei. Mierea este un dezinfectant natural si face minuni pentru gatul tau iritat.

Doua lingurite de miere pe stomacul gol sunt perfecte pentru o recuperare rapida. Incearca sa nu bei lichide o ora dupa ce gusti mierea proaspata.

Vitamina C te va revigora pe loc. Tocmai de aceea grefele nu vor lipsi de la dejunul tau de fructe dupa o noapte de petrecere. Migdalele previn intoxicatiile. Sase migdale crude sunt absolut necesare pentru prevenirea complicatiilor care pot aparea de la consumul de alcool.

Nu uita de lamaie. Fie proaspata, fie cu apa plata, lamaia trateaza starile de voma asociate exceselor de orice tip.

Daca ai scapat de durerea de cap, incearca sa te plimbi cateva minute in aer liber. Fara prea mult efort, o simpla plimbare la pas in natura iti va reda pofta de viata. Merele si bananele nu vor lipsi din rucsacul tau.

Odata ajuns acasa, dupa plimbarea revigoranta, supa cu multe legume va fi pansamentul gastric perfect pentru evitarea durerilor stomacale care pot aparea.

Nu grabi pranzul. Stomacul tau va avea nevoie de cateva minute de rasfat dupa noaptea trecuta, deci incearca sa mananci incet, fara sa te grabesti.

Bomboanele mentolate fac minuni pentru tine in astfel de cazuri, iar un masaj complet te scapa de durerile musculare inerente. Este foarte important ca dupa o noapte de petrecere sa nu sari nici o masa.

Evita prajelile sau gustarile reci. Opteaza pentru supele calde si desertul de fructe proaspete, pentru o revigorare rapida. Seara, inainte de culcare, baia obisnuita va fi prelungita.

Adauga cateva picaturi de ulei esential de levantica in apa de baie si relaxeaza-te pentru cel putin 30 de minute. Poti folosi uleiul relaxant si pe perna ta, pentru a putea adormi mai repede, fara sa te trezesti in timpul noptii.

Vei fi complet refacut si vei avea un tonus bun. Aminteste-ti insa ca daca o iei de la capat in seara urmatoare, recuperarea nu va mai fi la fel de rapida.

O seara de excese nu poate fi daunatoare, dar repetarea ei iti va slabi organismul si poate avea efecte pe termen lung asupra sanatatii tale.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#exces alcool remedii, #mahmureala remedii naturiste , #sanatate