Slabeste cu injectiile cu vitamina B12

Luni, 14 Iunie 2010, ora 12:14
32443 citiri
Slabeste cu injectiile cu vitamina B12
Foto: Buzzle

Pentru a slabi, femeile recurg la fel si fel de metode, care pot fi, de multe ori, periculoase. Cu toate acestea, rezultatele le fac pe reprezentantele sexului frumos sa treaca cu vederea aceste eventuale pricole.

Mai nou, o metoda folosita de femei pentru a slabi este si injectia cu vitamina B12. Daca folosesti doze mici de injectii cu B12 nu exista pericole mari, insa dozele mai mari pot atrage dupa sine complicatii medicale, arata Buzzle.

Vitamina B12, cunoscuta si sub numele de cobalamina, este foarte importanta pentru functionarea normala a organismului uman. Una dintre functiile primare ale acestei vitamine solubila in apa este furnizarea energiei.

De asemenea, vitamina B12 este importanta pentru ca produce celule rosii sanatoase si reglementeaza sistemul nervos.

Specialistii recomanda consumarea, zilnic, a cat mai multor alimente ce contin vitamina B12, in asa fel incat sa se respecte doza zilnica recomandata. Atunci cand apare un deficit de vitamina B12, o persoana isi va pierde pofta de mancare, va avea batai neregulate ale inimii si dificultati in respiratie.

Pe langa o dieta adecvata, o persoana care vrea sa slabeasca poate apela la injectii cu vitamina B12. Aceasta vitamina stimuleaza metabolismul si accelereaza procesul de digestie a grasimilor.

Avand in vedere ca mareste nivelul de energie si rezistenta, orice persoana care isi face o injectie cu vitamina B12 are o atitudine mult mai pozitiva. Executarea exercitiilor fizice si adoptarea unor obiceiuri alimentare sanatoase vor face parte din rutina zilnica.

7 trucuri pentru slabit care chiar functioneaza

Subiectul sigurantei acestor injectii in pierderea greutatii este larg dezbatut in domeniul stiintei medicale. Asa ca nu este de mirare ca nu exista o doza recomandata pentru un astfel de tratament.

Cu toate acestea, este logic ca o persoana sa inceapa prima oara cu o concentratie mica si apoi aceasta sa creasca treptat. Nicioadata nu este indicat sa iti autoadministrezi injectiile, pentru ca exista riscul de a face o supradoza.

Atunci cand doza este prea mare, pot sa apara efecte secundare precum crampe musculare, batai neregulate ale inimii, dureri in piept, gastroenterita sau reactii alergice. In timpul tratamentului, trebuie monitorizat nivelul de potasiu din organism.

Efectele secundare pot fi evitate foarte usor: mergeti la un medic specialist pentru injectarea vitaminei.

Nu trebuie neglijata nici dieta. Atunci cand apelezi la un tratament cu injectii cu vitamina B12 trebuie sa urmezi si o dieta speciala. Costul injectiilor cu vitamina B12 varieaza in functie de concentratia utilizata.

Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Stelian Ion, deputat USR, candidat al alianţei Dreapta Unită la Primăria Constanţa, atrage atenţia că semnătura sa şi a altor colegi din USR Constanţa apare în mod fraudulos pe lista de...
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, 28 aprilie, întrebată dacă mai negociază cu Cristian Popescu Piedone şi mai speră ca acesta să se retragă din...
#injectii vitamina B12 slabit, #injectii vitamina B12 , #slabire