Victor Ponta da asigurari ca toti primarii pot primi bani de la Guvern. In ce conditii

Sambata, 25 Octombrie 2014, ora 15:53

   

Victor Ponta da asigurari ca toti primarii pot primi bani de la Guvern. In ce conditii
In prag de alegeri, premierul Victor Ponta da asigurari primarilor ca, indiferent de partidul din care fac parte, vor putea primi bani de la Guvern.

"Absolut toti primarii au dreptul la sprijin din partea Guvernului. Daca exista proiecte importante trebuie sprijinite. Absolut orice comunitate locala care are proiecte bune va fi sprijinita, indiferent de partidul din care face parte primarul comunitatii respective", a declarat Victor Ponta, sambata, la Carei.

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale a argumentat ca banii pe care Executivul ii aloca pentru comunitatile locale provind din taxe si impozite platite inclusiv de cetatenii acelor comunitati, prin urmare este normal sa gaseasca sprijin la Guvern.

In campanie electorala, Guvernul da ajutoare sociale la 3,3 milioane de romani

Saptamana trecuta, Guvernul a anuntat ca a aprobat proiectul prin care va acorda ajutoare sociale, constand in alimente de baza, pentru 3,3 milioane de romani. Este vorba de un proiect cu finantare europeana, desfasurat si in anii precedenti, insa in acest an vor fi mai multi beneficiari ca in trecut.

Pachetul cu alimente de baza va contine: ulei, faina, malai, paste fainoase, zahar, conserve de carne.

Guvernul a anuntat ca "ajutoarele alimentare se ridica de catre persoanele din grupul tinta de la centrele de distributie ale primariilor de domiciliu in baza cuponului individual".
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2177 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
plagiatordreamer
rank 3
W Ponta.
Primul mitoman al Romániei.
sevastian
rank 1
Piorel pictor Vonta primul mitoman cleptoman al Romániei.
Piorel pictor Vonta primul mitoman cleptoman al Romániei.
Acest plagiator mincinos este cel mai jenant personaj politic care se afla íntr-o functie de conducere a Romániei. Acest hotz, mincinos si suspect de crima care este Piorel pictor Vonta primul ministru al Romániei este o rusine pentru Románia si románi, este o mizerie morala care arunca o pata de mizerie pe imaginea Romániei si románilor.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor