Ponta confirma: S-ar putea opera iar in Turcia, la Guvern ramane Oprea (Video)

Joi, 23 Iulie 2015, ora 22:28
16884 citiri
Ponta confirma: S-ar putea opera iar in Turcia, la Guvern ramane Oprea (Video)
Foto: Hepta.ro

Premierul Victor Ponta a confirmat, joi seara, ca s-ar putea opera din nou la genunchi in Turcia.

Intr-o interventie telefonica la Romania TV, Ponta a spus ca, in urma controlului medical, ar avea nevoie de o noua interventie la menisc, iar locul sau ar urma sa fie ocupat, si de aceasta data, de vicepremierul Gabriel Oprea.

Ponta are alta varianta decat Iohannis despre plecarea care a surprins intreaga tara. Cine plateste operatia din Turcia

"E foarte posibil sa mai fac inca o operatie la genunchi. Nu e asa de grav ca data trecuta. E una mai simpla, de data asta. O sa lipsesc doar cateva zile, iar Gabriel Oprea o sa-mi tina locul. Trebuie rezolvat la menisc ce nu s-a facut la precedenta operatie", a declarat Victor Ponta.

Cine suporta costurile operatiei lui Ponta in Turcia? Banicioiu spune ca "probabil" premierul

Anterior, mai multe institutii de presa relatau ca Victor Ponta ar avea nevoie de o noua interventie la menisc si ca Gabriel Oprea ar putea fi desemnat din nou premier interimar.

Ponta, la control in Turcia - cand se intoarce in tara

Victor Ponta a plecat din tara pe 13 iunie, imediat dupa ce in Parlament a fost respinsa motiunea de cenzura a PNL. Premierul a fost surprins la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku, in spatele presedintelui rus Vladimir Putin.

Fara sa anunte oficial nimic, prim-ministrul a plecat de la Baku la Istanbul, unde a suferit o interventie chirurgicala la genunchi. Ulterior, el a preferat ca si perioada de recuperare sa o petreaca tot in Turcia. Timp de trei saptamani, premier interimar a fost liderul UNPR, Gabriel Oprea. In aceasta perioada nu a aparut nicio imagine cu Victor Ponta, acesta preferand sa-si transmita mesajele pe Facebook.

Pe 8 iulie, Victor Ponta s-a intors in tara la fel cum a plecat: fara sa anunte pe nimeni. A aparut in carje pe scarile Palatului Victoria, cu perciuni, barba si mustata. In aceeasi zi i-a transmis presedintelui Iohannis ca se afla din nou in posibilitatea de a-si exercita functia de premier.

Victor Ponta a plecat iar, luni, pentru un nou control medical in Turcia, dupa interventia chirurgicala suferita la genunchi. De aceasta data a revenit in tara in aceeasi zi.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Victor Ponta operatie genunchi , #premier
Comentarii
S
Stan
rank 1
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Doctorii de genunchi romani iiti ureaza operatie placuta si neuroni