Nastase: Manipularea pedelista devine incalificabila

Joi, 19 Ianuarie 2012, ora 18:24
2097 citiri
Nastase: Manipularea pedelista devine incalificabila

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a considera ca PDL a recurs la o uriasa operatiune de manipulare, incercand sa discrediteze protestele din Romania.

"Am decis sa ma exprim in legatura cu ceea ce se intampla in ultimele zile in strada deoarece manipularea pedelista devine de-a dreptul incalificabila. Au incercat mai intai sa ii asocieze pe ultrasii violenti cu USL. Miscarea nu a mers si pentru ca nimeni nu le-a spus in fata "ati mintit, ca in multe alte ocazii", pedelistii au trecut la urmatorul nivel: Protestele nu sunt exprimate impotriva guvernarii, ci a intregii clase politice. Fractura logica a acestui mesaj propagat de vuvuzelele portocalii este mai mult decat evidenta.

Si nu ma refer la faptul ca oamenii scandeaza lozinci anti-prezidentiale si anti-guvernamentale, ci la motivele pentru care au iesit in strada: traiesc bine, isi pot plati fara probleme facturile, au locuri de munca, au venituri ce le permit sa traverseze in mod decent criza economica, isi permit sa consume cultura, beneficiaza de servicii de educatei si sanatate de calitate, sunt respectati de autoritati, sunt egali in fata legii si dispun de sanse si oportunitati egale de afirmare si dezvoltare personala?", a scris Adrian Nastase pe blog.

Fostul premier, ironic, spune ca pana la urma Puterea va ajunge la concluzia ca demonstratiile sunt proteste fata de Opozitie.

"Acum, pedelistii si complicii lor de la guvernare incep sa isi asume o parte din vina - ar fi de pe alta planeta daca ar contesta faptul ca cei din strada nu striga impotriva Guvernului, a PDL si a lui Traian Basescu. Cred totusi ca urmatorul pas va fi acela de a da inapoi: Isi vor declina orice responsabilitate si vor spune ca, de fapt, populatia protesteaza impotriva opozitiei.

Avand in vedere ceea ce se intampla in strada, orice politician ce crede in valorile democratice, in principiul reprezentarii, in suveranitatea poporului si in ideea de societate civila ar trebui sa-si scoata palaria in fata protestatarilor.

Urmatoarea miscare ar trebui, obligatoriu, sa fie aceea de a asculta si de a prelua doleantele cetatenilor. Acesta este mecanismul democratic firesc si menirea actorilor politici individuali sau organizationali", mai scrie Nastase

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#Adrian Nastase manipulare pedelista, #Nastase proteste PDL , #PSD