Claudiu Saftoiu isi reface viata alaturi de o jurnalista

Miercuri, 12 Ianuarie 2011, ora 22:50
13920 citiri
Claudiu Saftoiu isi reface viata alaturi de o jurnalista
Foto:1235.ro

Fostul sef al SIE Claudiu Saftoiu a dezvaluit presei ca, in asteptarea pronuntarii divortului, isi reface viata sentimentala alaturi de o jurnalista, impreuna cu care s-a si mutat.

"In continuare, eu si Adriana asteptam pronuntarea divortului. Partajul nu se face inca, ci dupa ce vom fi despartiti legal. Noi ne-am separat din octombrie, iar eu m-am mutat intr-un apartament din zona Giulesti. Recent insa, mai exact de la inceputul anului, m-am mutat in alta parte, in zona Lia Manoliu. Si nu stau singur", a dezvaluit Claudiu Saftoiu pentru Reporter Virtual.

Acesta a preferat sa dezvaluie singur numele celei alaturi de care a inceput o noua relatie, fiind constient ca pana la urma presa va afla.

"Este vorba despre Cristina Faighel. Lucreaza ca reporter pe Politic la o televiziune de stiri", a marturisit Claudiu Saftoiu.

El a dezmintit insa zvonurile aparute in presa, potrivit carora relatia sa cu jurnalista ar fi condus la divortul de deputatul PNL Adriana Saftoiu.

"Nici vorba, asa cum nici povestile aparute in tabloide despre Adriana n-au nicio legatura. Este vorba de o incompatibilitate care s-a accentuat in anii de casnicie", a precizat el.

Sotii Adriana si Claudiu Saftoiu au decis sa divorteze dupa 18 ani de casnicie, primul termen stabilit de judecatori fiind la data de 9 mai. Cei doi au un baietel in varsta de 10 ani, care va ramane alaturi de mama lui.

PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
Social-democraţii consideră că, după trimiterea în judecată a inculpatei Clotilde Armand, candidatul pentru Primăria Generală Nicuşor Dan are obligaţia morală să îşi clarifice...
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
#Claudiu Saftoiu divort, #Adriana Saftoiu divort, #Cristina Faighel Claudiu Saftoiu , #stiri Adriana Saftoiu
Comentarii
Poza GuzganRozaliu_vrajitor
GuzganRozaliu_vrajitor
rank 5
Claudiule, dacă te-ai dus la Lia Manoliu, dă o fugă si pe la Iorgovan si povesteste-i ce spui pe la tembelizoare. Cred că nu a mai ras săracul de multă vreme. Dar să nu uiti să treci pe la Ciomu să-ti reteze coarnele puse de Adriana! Nu-ti va fi usor.