George Simion se lăudă în turneul pentru prezentarea candidaților pentru europarlamentare că pe liste sunt șefi de promoții. "Spuneau că suntem izolaţi, că suntem un partid extremist"

Duminica, 21 Ianuarie 2024, ora 18:09
2945 citiri
George Simion se lăudă în turneul pentru prezentarea candidaților pentru europarlamentare că pe liste sunt șefi de promoții. "Spuneau că suntem izolaţi, că suntem un partid extremist"
George Simion FOTO Facebook

Liderul AUR, George Simion, a declarat, duminică, 21 ianuarie, în Italia, la lansarea candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, că pe liste sunt profesori, cadre universitare, doctori sau şefi de promoţie, asta în ciuda faptului că AUR este considerat de unii ca fiind un partid extremist.

”Avem mai mulţi profesori, cadre universitare, doctori şi şefi de promoţie pe lista noastră de candidaţi la alegerile europarlamentare, decât au toţi ceilalţi oameni, pe listele lor, care au trecut bacalaureatul. Sunt tare mândru că sunt unu dintre voi, sunt tare mândru că sunt în mijlocul vostru. Ne gândim cu durere că în ţară de peste o săptămână sunt oameni care îndură frigul, îndură foamea, pentru drepturile lor elementare, sunt oameni care protestează şi nu sunt băgaţi în seamă de către guvern, ba chiar sunt batjocoriţi de către guvern şi nu ies în România oamenii la protest. Unde sunt românii care ar trebui să iasă la protest? Uite-i aici, în seara asta”, şi-a început George Simion discursul.

Simion a arătat că AUR nu este un partid izolat, aşa cum unii îl consideră.

”Spuneau şi insistau că suntem izolaţi, că nimeni nu vorbeşte cu AUR, că suntem un partid extremist. Uite, aici, în Italia, nu un guvern socialist este la putere şi prietenii noştri conduc astăzi Italia şi împreună cu voi, prin oamenii pe care îi avem pe lista de candidaţi la alegerile europarlamentare o să conducă şi Europa şi  o să facă din Europa o Europă a naţiunilor şi o Europă care să conteze (...) Noi românii care avem o ţară atât de bogată, atât de frumoasă, o ţară care ar fi trebuit să fie Grădina Maicii Domnului, suntem obligaţi să stăm în exil pe aici. Nu există familie din România care să nu aibă membrii, care să nu aibă prieteni, care să nu aibă cunoscuţi care astăzi să fie în Italia, Spania, Marea Britanie, Germania. Nu este  corect, nu este drept ca să fiţi alungaţi aici. Veneam în drum spre Lodi şi ascultam la radio că o femeie româncă a fost omorâtă într-un garaj lângă Ancona şi câte ştiri din astea am auzit timp de 20 de ani, în care, într-adevăr, prin munca voastră, prin corectitudinea voastră, aţi spălat obrazul României şi i-aţi făcut pe italieni să vă aprecieze şi să vă iubească. Dar pentru acea femeie din Ancona este prea târziu. Şi pentru badantele românce şi pentru cei care sunt exploataţi şi sunt munciţi 24/24 în Sicilia este prea târziu”, a spus Simion.

Liderul AUR a adăugat că ministrul de Externe, Luminiţa Odobescu ”va reduce la maxim numărul de secţii de vot pentru diaspora”.

”Mai mult ca sigur doamna Luminiţa Odobescu, care se ocupă cu tot felul de planuri machiavelice la Forumul de la Davos va reduce la maxim numărul de secţii de vot pentru diaspora pentru că planul lor este ca în Parlamentul European să trimită în continuare aceeaşi moşi obosiţi care... cazul lui Mihai Tudose hărţuiesc sexual consiliere pe holurile Parlamentului European. Aceeaşi nepoţi, aceleaşi pile, aceleaşi sinecuri. E un loc călduţ acolo, în Parlamentul European, e un salariu de 10.000 de euro pe lună. Aţi văzut voi până la Cristian Terheş, europarlamentar român care să se bată pentru România?”, a mai spus Simion.

Quarterly Report - Editia 4

De ce își face AUR campanie cu Mihai Viteazul, Vlad Țepeș sau Ștefan cel Mare: ”Vorbim de o caracteristică a național-comunismului”
De ce își face AUR campanie cu Mihai Viteazul, Vlad Țepeș sau Ștefan cel Mare: ”Vorbim de o caracteristică a național-comunismului”
Partidul AUR s-a consacrat de-a lungul timpului prin folosirea de figuri istorice și scenete cu voievozi pentru a-și face mesajul auzit. Mihai Viteazul, Vlad Țepeș și Ștefan cel Mare apar...
AUR, protest în fața Autorităţii Electorale Permanente. Acuză faptul că românii din străinătate sunt împiedicați să voteze
AUR, protest în fața Autorităţii Electorale Permanente. Acuză faptul că românii din străinătate sunt împiedicați să voteze
Alianţa pentru Unirea Românilor a organizat, joi, un protest în faţa sediului din Bucureşti, acuzând subminarea votului românilor din diaspora. Liderul AUR, George Simion, a făcut un apel...
#alegeri europarlamentare, #aur, #George Simion , #Stiri George Simion