Anda Adam, marturisiri sincere dupa ce s-a spus ca divorteaza de sotul ei. "Nu sunt de acord cu un mariaj doar de dragul copilului"

Joi, 01 Octombrie 2020, ora 11:09
4615 citiri
Anda Adam, marturisiri sincere dupa ce s-a spus ca divorteaza de sotul ei. "Nu sunt de acord cu un mariaj doar de dragul copilului"
Anda Adam/Facebook

Anda Adam, una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul autohton, este casatorita cu Sorin si au impreuna o fetita. Cei doi au avut o casnicie discreta, insa recent au aparut zvonuri cum ca sunt la un pas de divort. Interpreta a acordat un interviu pentru reviste VIVA!, in care a vorbit despre casnicia ei.

Anda Adam este de parere ca o casnicie nu trebuie pastrata in orice conditii.

"Nu, nu am fost niciodata de acord cu aceasta mentalitate. Din punctul meu de vedere, acel copil nu va fi un copil fericit. Cand parintii nu se inteleg si traiesc intr-o energie negativa, ii vor face rau copilului si el va ajunge, ulterior, sa aleaga un partener pe modelul lucrurilor vazute in casa. Nu sunt de acord sa stai intr-o casnicie doar pentru binele copilului, deoarece, in fapt, ii faci un rau. E total gresit sa stai intr-o relatie de teama ca oamenii vor vorbi despre despartirea ta. Copilul poate fi influentat pozitiv cu doi parinti despartiti, dar cu o relatie de respect si prietenie, din care cel mic va lua lucrurile pozitive, constructive", a declarat artista.

"Pentru mine, casnicia inseamna un cumul de energie pozitiva in care doi oameni inteleg ca sunt impreuna deoarece trebuie sa construiasca lucruri care sa le aduca fericire, atat lor, cat si celor din jurul lor. Inseamna implicare, rabdare, acceptarea celui de langa tine in diferite situatii si conjuncturi. Inseamna, uneori, sa te lasi pe tine deoparte si sa tii cont de ceea ce ii place celuilalt, pentru a avea un mariaj reusit. Iar asta se aplica viceversa. Casnicia inseamna mai mult decat a arata bine impreuna si a avea grija la ceea ce spun cei din jur", a mai spus Anda Adam in interviul acordat celor de la VIVA!.

Artista a dorit sa infirme zvonurile cu privire la destramarea casniciei sale.

"Oamenii se mai si cearta, nu au mereu aceleasi pareri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discutie in contradictoriu, noi stand la bloc. In aceasta perioada de izolare, cred ca toata lumea a fost mai tensionata: toata ziua in casa, copilul nu are activitate, deci a fost usor sa apara anumite stiri nefondate pe care nu am vrut sa le comentez, tocmai pentru a nu crea alte stiri pe mai departe", a spus artista.

Campioana de la Wimbledon, într-o situație neplăcută: ”S-a mutat cu pisica!”
Campioana de la Wimbledon, într-o situație neplăcută: ”S-a mutat cu pisica!”
Campioana en-titre de la Wimbledon, tenismena Marketa Vondrousova din Cehia, trece prin momente dificile în viața personală. După ce a atins apogeul carierei în iunie 2023, prin victoria de...
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Un bărbat a fost părăsit de soție pentru că era „prea gras”. După această lovitură, el și-a schimbat în totalitate stilul de viață. Stephen Ringo cântărea în momentul...
#vedete, #Anda Adam, #divort, #casnicie, #interviu , #stiri Anda Adam