Surse: PNL il va propune miercuri pe Crin Antonescu pentru functia de premier

Miercuri, 09 Decembrie 2009, ora 15:42
3854 citiri
Surse: PNL il va propune miercuri pe Crin Antonescu pentru functia de premier

PNL il va propune miercuri, in cadrul Consiliului National Executiv al partidului, pe Crin Antonescu pentru functia de prim-ministru al Romaniei, anunta surse liberale.

Acesta este sustinut de toti liderii importanti ai PNL si este probabil ca acest lucru il va face si Calin Popescu Tariceanu pentru a nu fi banuit de interesul personal de a ajunge din nou in aceasta functie, informeaza Q Magazine.

Mai mult chiar, unii membri din PNL spun ca Tariceanu s-a aratat interesat de a colabora cu Traian Basescu dupa ce in urma cu cateva zile DIICOT a finalizat expertiza judiciara in dosarul "Portile de Fier", in care acesta este acuzat ca ar fi acordat, in calitatea sa de ministru al Industriilor, retehnologizarea hidrocentralei firmei Va-TECH, fara licitatie.

In acest dosar sunt implicati insa si Radu Bereceanu si Dan Ioan Popescu, dar Traian Basescu l-ar fi santajat pe Tariceanu, spunandu-i ca nu are nicio problema in a-l sacrifica inclusiv pe Radu Berceanu pe altarul justitiei impartiale.

Propunerea lui Crin Antonescu pentru functia de prim-ministru este o sabie cu doua taisuri: pe de o parte, este greu de crezut ca Traian Basescu o va accepta, dar, totodata, ii va fi greu sa explice un refuz, cat timp Crin Antonescu este castigatorul moral al acestor alegeri, avand in spate cateva milioane de voturi ale electoratului.

#Crin Antonescu premier PNL, #propunere PNL Antonescu premier, #Calin Popescu Tariceanu santajat , #Crin Antonescu