Prima confruntare Becali-Diaconescu: Dane, bagi strambe intre mine si Crin Antonescu?

Luni, 15 Octombrie 2012, ora 17:22
5209 citiri
Prima confruntare Becali-Diaconescu: Dane, bagi strambe intre mine si Crin Antonescu?
Foto: Arhiva

Presedintele PNG, Gigi Becali, si cel al PP-DD, Dan Diaconescu, au avut, luni, o prima confruntare intr-o emisiune a unui post de stiri. "Bai, Dane, acum esti imbarligator?", s-a rastit Becali cand Dan Diaconescu i-a spus ca va fi presedintele PNL si va candida la prezidentiale.

Dan Diaconescu si Gigi Becali au intervenit telefonic, la Romania TV, pentru a da detalii despre proiectele lor politice. Dan Diaconescu a dezvaluit ca Gigi Becali l-a cautat de mai multe ori la telefon, pentru a candida pe listele PP-DD, dar a refuzat sa-i raspunda.

Becali: Ca politician, nu trebuie sa reprezinti pe nimeni. Dan Diaconescu nu candideaza

"Eu am vrut sa ne intalnim sa discutam proiecte politice... ce sunt nebun? Cum sa candidez pentru PP-DD? Poate faceam o combinatie PNG - PP-DD. L-am sunat de 20 de ori, nu a raspuns", a replicat Becali.

Diaconescu si-a manifestat, apoi, speranta ca va ajunge sa se confrunte cu Gigi Becali la alegerile prezidentiale din 2014.

"Bai, Dane, tu esti nebun? Eu candidat la presedintie, ce-i cu vorbele astea?", a spus Becali. Diaconescu a adaugat ca Gigi Becali va deveni, cu siguranta, presedinte al PNL.

Becali si Ciorbea, candidati PNL - Antonescu, sigur pe el ca USL nu se rupe

"Ce faci, bagi strambe? De la minciuna acum sari la imbarligaturi.... Esti imbarligator acum... Am intrat intr-o casa si o sa tin toata viata la Crin Antonescu", a explodat Becali.

Presedintele PNG a refuzat apoi sa mai dialogheze cu Dan Diaconescu, pentru ca "este mai mic si trebuie sa asculte".

Quintus: Numele Becali o sa ne foloseasca in toata tara. Are gura mare, dar e un bun crestin

"Sa nu vorbeasca nimic, acum am luat sabia PNL-ului si am plecat la lupta. Dan nu trebuie sa vorbeasca nimic. Este mai mic si trebuie sa asculte", a solicitat Becali. Cum cerinta nu i-a fost respectata, Becali a inchis brusc telefonul.

Diaconescu nu stie daca va candida la parlamentare

Dan Diaconescu a declarat ca va candida la alegerile parlamentare numai in colegiul lui Victor Ponta si numai daca va fi sigur ca Ponta va obtine peste 50% din voturi. Insa Diaconescu este convins ca nu se va ajunge la aceasta situatie, mai mult de atat, Victor Ponta si Gigi Becali nu vor reusi sa fie alesi.

"Vreau sa-l blochez pe Ponta pentru a mai ajunge in Parlament, implicit in fruntea PSD si a Guvernului. Nici Ponta, nici Becali nu trec de 50%, nu vor intra in Parlament pentru ca nu vor beneficia de redistribuire", a sustinut Diaconescu.

Seful OTV a mai dezvaluit ca a primit nu mai putin de 68 de solicitari din partea actualilor parlamentari de a candida pe liste PP-DD.

Citește și:
Noua conspirație marca Daniel Ghiță. Politicianul susține că pesta porcină a apărut în România înaintea sărbătorilor pentru ca cetățenii să cumpere carne din alte țări
Noua conspirație marca Daniel Ghiță. Politicianul susține că pesta porcină a apărut în România înaintea sărbătorilor pentru ca cetățenii să cumpere carne din alte țări
Deputatul PSD Daniel Ghiță promovează o nouă teorie a conspirației după ce a dat de înțeles că pesta porcină ar fi apărut în România înaintea sărbătorilor pentru a-i determina pe...
Ministrul Muncii anunță o creștere ”un pic mai mare” a alocațiilor pentru copii din 2023. Noul procent promis
Ministrul Muncii anunță o creștere ”un pic mai mare” a alocațiilor pentru copii din 2023. Noul procent promis
Ministrul Muncii, Marius Budăi, a făcut luni, 28 noiembrie, precizări în legătură cu majorarea alocațiilor. Recent, Guvernul a anunțat că, la începutul lui 2023, alocațiile vor fi...