Vadim Tudor: "Geoana este un papagal care se gandeste la pasarele"

Vineri, 15 Februarie 2008, ora 16:31
2746 citiri
Vadim Tudor: "Geoana este un papagal care se gandeste la pasarele"

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, este convins ca nu vor avea loc alegeri anticipate si ca o alianta postelectorala intre PSD si PNL nu este posibila cata vreme la conducerea social-democratilor ramane Mircea Geoana, informeaza Newsin.

Prezent in fata presei la conferinta saptamanala a PRM, Corneliu Vadim Tudor a declarat ca nu a fost contactat de liderii PSD pentru consultari cu privire la organizarea de alegeri anticipate si ca nici nu ar fi participat la astfel de discutii. "Ce sa discut eu cu Mircea Geoana? E sub mine", a declarat liderul PRM.

Desi a recunoscut ca aliantele postelectorale vor fi necesare pentru alcatuirea noului Executiv, Vadim Tudor a catalogat ca imposibila existenta unei aliante PNL-PSD pe motiv ca "Nu poate exista nicio alianta care sa aiba in componenta sa un papagal care se gandeste numai la pasarele. Acest Geoana, vedeti cum il tradeaza subconstientul. (...) Geoana este absolut ridicol. Si daca va candida in propria familie, tot il bate soacra cu papucul - na, na, na, prostanacule!", a spus Vadim Tudor.

Ziarul Cotidianul relateaza in editia de vineri ca presedintele PSD, Mircea Geoana, a incercat sa-i convinga pe liderii PNL sa accepte incheierea unui parteneriat politic cu PSD pe termen de cinci ani, care sa prevada o strategie comuna in campania electorala, vizand izolarea PD-L si formarea unui guvern comun PSD-PNL dupa alegeri.

Desi este interesat de soarta arhivelor Securitatii, care fac parte din istoria tarii, fiind tezaur istoric, Corneliu Vadim Tudor nu este de acord cu modalitatea in care au fost cheltuiti banii publici pe activitatile CNSAS.

"In opt ani de activitate parazitara si bugetivora, acest CNSAS a cheltuit aproape 1080 de miliarde de lei. In comparatie, Consiliul legislativ a primit de la buget o suma de trei ori mai mica. Dar care e rodul muncii lui Mircea Dinescu si al ciracilor lui?

Numai vrajba, drame umane, santaj, teroare, trafic de dosare. Astazi s-a terminat cu pomana porcului. Batranul Ticu Dumitrescu sa se duca la pensie, iar afaceristul din Slobozia, daca are vreo meserie, sa o profeseze", a spus Corneliu Vadim Tudor.

In ceea ce-l priveste pe fostul lider al minerilor din Valea Jiului, C. V. Tudor sustine ca-l priveste "cu simpatie" pe Cozma, dar afirma ca "si-a cautat-o cu lumanarea".

"Noi l-am ajutat. Dupa care a fost folosit de un regim politic sau altul sa loveasca intr-un adversar sau altul", a punctat Corneliu Vadim Tudor.

Pe de alta parte, presedintele PRM a afirmat ca nu-i acorda nicio sansa lui Miron Cozma intr-o eventuala cursa prezidentiala si i-a transmis ca-i doreste "sa fie prudent", pentru ca "astia-l pandesc si-l mai inchid o data si nu-l mai poate elibera nimeni".

"S-a facut rau cu acest om (...). Dar nu-i mai putin adevarat ca si el si-a cautat-o cu lumanarea", a continuat Tudor. Presedintele PRM a afirmat ca-l trateaza in continuare "cu simpatie", desi el nu a fost corect fata de el si PRM".

"Nu are absolut nicio sansa. Face un partid muncitoresc? Dar unde e muncitorimea aia? (...) Cu cine face el partidul ala, daca la chemarea lui directa nu au venit nici o suta de oameni?", s-a intrebat retoric liderul PRM.

In opinia lui Corneliu Vadim Tudor, pozitia adoptata de Miron Cozma in interviul acordat Realitatii TV a fost "o ciorba reincalzita". "Aceleasi treburi. Gata, suntem in secol, suntem in alt mileniu. Daca el nu se poate adapta la aceasta situatie...", a mai spus liderul PRM.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#PRM, #aliante, #Geoana, #Vadim Tudor , #PRM