Ziare.com

Vadim vrea inapoi in PRM: Funar sa nu stea in raza de actiune a bratului meu puternic de sulitas (Video)

de Camelia Badea
Marti, 29 Octombrie 2013, ora 10:09

   

Vadim vrea inapoi in PRM: Funar sa nu stea in raza de actiune a bratului meu puternic de sulitas (Video)
Corneliu Vadim Tudor s-a prezentat, marti dimineata, la Tribunalul Bucuresti, unde se judeca excluderea sa din Partidul Romania Mare. Europarlamentarul a contestat in instanta decizia luata la Congresul PRM din luna iulie, cand a fost inlocuit la sefia partidului de Gheorghe Funar.

Vadim a lansat o sarja de invective la adresa lui Funar, numindu-l lichea si golan. "Mie mi-e mila de oamenii bolnavi, i-as dori sa nu stea in raza de actiune a bratului meu puternic de sulitas. E un golan care a tepuit sute de mii de romani!", a acuzat Vadim, reamintind de afacerea Caritas, derulata la Cluj.

Mai mult, acesta a spus ca fostul primar al Clujului "a dat contracte lui handicapatul de fiu-sau", care ar fi vopsit bancile si ghenele din municipiu in culorile tricolorului. "E cu un picior in puscarie si il voi ajuta sa intre cu ambele", a amenintat Vadim Tudor.

Intrebat de o jurnalista daca este adevarat ca si Codrin Stefanescu, fost membru PRM, in prezent secretar in PSD, a cerut executarea lui silita, Corneliu Vadim Tudor a confirmat, dar a spus ca nu are ce sa ii ia, pentru ca el nu are avere.

"Nu vedeti un numitor comun al acestor impostori? Mi-au ciugulit din palma! Auziserati de Codrin Stefanescu pana nu l-am facut deputat? Funar era pensionar! (...) Cand n-am mai avut ce sa le dau s-au intors impotriva mea. El (Codrin Stefanescu, n.red.) mi-a dat acum 5-6 ani un tablou de Grigorescu, l-am dus la expertiza era un fals grosolan, poate il dau eu in judecata (...) In timp ce eu faceam cultura, ei faceau avere", a mai perorat tribunul.

Congresul Extraordinar al Partidului Romania Mare (PRM) desfasurat in data de 27 iulie, la Alba Iulia, la care au participat in jur de 700 de delegati, a decis excluderea din partid a lui Corneliu Vadim Tudor si alegerea lui Gheorghe Funar in functia de presedinte. Decizia a fost luata prin vot deschis, cu patru voturi contra si trei abtineri.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1846 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Oda manelistului pupincurist-socialist, V.C. Tudor

Marius Marinescu-Bideu, omul ce intruchipeaza pe vecie

Instalatiile sanitare furate de la sediul PD al acestei natii, atat de plin de virtuti,

Pretin la toarta polonicului cu eruditul necunoscut din scoli,

Mandrie, cinste, frumusete si monument de harnicie si chiul cit au fost membri in parlament,

Marius, Tudor si Funar
Ne-au umplut de balegar.

Pentru acestea toate, iata, iti vine dreapta tarii sa le saruti.

Sint peremisti, plini de badaranie si oameni politici gerontocrati, cu renume

Marius e asfaltatorul, pentru care nici o strada din Bd.Primaverii nu e grea.

El duce cocoasele de asfalt din fatza casei si a tarii in intreaga lume

Latifundiarul de Butimanu balcanii ii preamareste si se mandreste azi cu vilele lui.

Aceasta nobila plamada de birjari si constiinta

Tovarasi sint de o viata demagogului calomniei si insultei

 

Mascaradă tip Vadim Tudor.

De data asta făcută cu scopul de face imposibilă participarea PRM la Alegerile Parlamentare Europene de anul viitor.
Vezi declarația lui VT privitor la sfatul dat lui Becali de a nu candida in 2012 la Parlamentarele Romanești - "Gigi, nu candida! Rămai parlamentar european, că aici se face politica!".
Patriot, nu ???

 

.

Dincolo de un dram de masochism, trebue să recunosc faptul că actualul conflict al Vadimului cu Funaragiul, imi place !

Na iata ca auzit-o si pe asta..cit timp v-am dat...

Na iata ca auzit-o si pe asta..cit timp v-am dat...ati stat cu mine!!Cind nu v-am mai dat nimic ati plecat!!!
Concluzia membrii PRM au fost cumparati sa stea si sa voteze cu WC Tudor??? inseamna ca acest maRe partid avea numai mercenari in functiile importante??

Vadime,Vadime iar "o dai in bara"

Draga Vadime, tu esti inca un om al trecutului: "Daca voi nu ma vreti, eu va vreau". O personalitate culturala asa de mare ca tine ar trebui sa se retraga definitiv din politica, fiindca nu te pricepi. Dupa ce ai slugarit o viata intreaga pe cuplu Ceausescu,la "Cantarea Romaniei", l-ai promovat europarlamentar si pe un oier sa ne faca de ras in Parlamentul european.Acum chiar daca cazi in genunchi si te rogi ca la Dumnezeu, reprimirea ta in PRM, nimeni nu o mai vrea. "Adio,dar nu mai raman cu tine",asa spun in cor cei de la PRM.Shalom

 

Cu certitudine, Vadim Tudor are pus BULINĂ ROȘIE. Singura activitate

pe timpul alegerilor parlamentare din 2012, in sprijinul candidaților și a PRM-ului, făcută de Vadim, a fost, nu intamplător, cearta cu Zăvorancele și participarea la emisiunea lui Kapatos, fapt ce a făcut din el un "PĂCĂTOS". Vadim Tudor ca și mulți alții, in alte domenii importante pentru noi, au fost puși să ingrădească și să joace rolul "patriotului", cu scopul de a aduce in derizoriu această importantă teză și atitudine.
Azi constatăm cu multă insatisfacție că "Visul European" este cu totul diferit și nefast, față de ce s-a s-a spus și promis. Una din cerințe, ascunse cetățenilor europeni, este aceia ca "comisari Uniunii" să inăbușe din fașă și să denigreze pe toți aceia, in cazul nostru, se manifestă romanește, patriotic și naționalist.
Asemenea fapte le face Vadim, cu fiecare dintre membrii să-i de partid, care și-au dat seama de ce este in stare "tribunul", ce s-a dovedit destul ineficient in lupta politică.
Prin tot ce face azi, nu face altceva decat să aducă candidații PRM la europarlamentarele din 2014 in imposibilitatea de a candida, fapt ce cei le face imposibilă șansa de a candida și a caștiga un mandat de europarlamentar. Vadim insă va caștiga, tocmai că joacă rolul de "coadă de topor" in acest circ, nu dambovițean.
Acest joc murdar a făcut ca și aceste noțiuni să fie aduse in derizoriu și asta in contradicție cu modul de manifestare al cetățenilor germani, francezi, ce se manifestă destul de naționalist și patriotic și a căror națiuni au devenit mult prea puternice și asta pe seama scăderii alarmante a celorlalte, deși trebuia făcute eforturi de toate părțile ca in Europa Unită să se se asigure o mare apropriere economică și socială intre națiunile europene, pentru ca Piața Unică Europeană să funcționeze bine și să-și arate efectele pozitive și să sprijine procesul de Construcție Europeană, proces ce azi, tocmai datorită celor care ne conduc la nivel european, azi a devenit o mare incertitudine, contrar vrerii cetățenilor europeni curați in gandire și acțiune.

Noi, cu noi !!!

 

bratul tau de suliteas,nebunel de sopocel...

"colegii"tai de la spitalul 9,vor un nou partid si pe tine prestendinte!!!?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor