Vadim vrea inapoi in PRM: Funar sa nu stea in raza de actiune a bratului meu puternic de sulitas (Video)

Marti, 29 Octombrie 2013, ora 10:09
4000 citiri
Vadim vrea inapoi in PRM: Funar sa nu stea in raza de actiune a bratului meu puternic de sulitas (Video)
Foto: B1TV

Corneliu Vadim Tudor s-a prezentat, marti dimineata, la Tribunalul Bucuresti, unde se judeca excluderea sa din Partidul Romania Mare. Europarlamentarul a contestat in instanta decizia luata la Congresul PRM din luna iulie, cand a fost inlocuit la sefia partidului de Gheorghe Funar.

Vadim a lansat o sarja de invective la adresa lui Funar, numindu-l lichea si golan. "Mie mi-e mila de oamenii bolnavi, i-as dori sa nu stea in raza de actiune a bratului meu puternic de sulitas. E un golan care a tepuit sute de mii de romani!", a acuzat Vadim, reamintind de afacerea Caritas, derulata la Cluj.

Mai mult, acesta a spus ca fostul primar al Clujului "a dat contracte lui handicapatul de fiu-sau", care ar fi vopsit bancile si ghenele din municipiu in culorile tricolorului. "E cu un picior in puscarie si il voi ajuta sa intre cu ambele", a amenintat Vadim Tudor.

Intrebat de o jurnalista daca este adevarat ca si Codrin Stefanescu, fost membru PRM, in prezent secretar in PSD, a cerut executarea lui silita, Corneliu Vadim Tudor a confirmat, dar a spus ca nu are ce sa ii ia, pentru ca el nu are avere.

"Nu vedeti un numitor comun al acestor impostori? Mi-au ciugulit din palma! Auziserati de Codrin Stefanescu pana nu l-am facut deputat? Funar era pensionar! (...) Cand n-am mai avut ce sa le dau s-au intors impotriva mea. El (Codrin Stefanescu, n.red.) mi-a dat acum 5-6 ani un tablou de Grigorescu, l-am dus la expertiza era un fals grosolan, poate il dau eu in judecata (...) In timp ce eu faceam cultura, ei faceau avere", a mai perorat tribunul.

Congresul Extraordinar al Partidului Romania Mare (PRM) desfasurat in data de 27 iulie, la Alba Iulia, la care au participat in jur de 700 de delegati, a decis excluderea din partid a lui Corneliu Vadim Tudor si alegerea lui Gheorghe Funar in functia de presedinte. Decizia a fost luata prin vot deschis, cu patru voturi contra si trei abtineri.

#Vadim contestat excludere PRM, #Vadim Funar golan, #Vadim executat Codrin Stefanescu , #PRM