Crin Antonescu si Norica Nicolai sar in apararea lui Orban (VIDEO)

Luni, 16 Iunie 2008, ora 21:52
1864 citiri
Crin Antonescu si Norica Nicolai sar in apararea lui Orban (VIDEO)

Vicepresedintii PNL Crin Antonescu si Norica Nicolai l-au sustinut luni pe presedintele PNL Bucuresti Ludovic Orban, caruia presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu i-a cerut demisia din cauza rezultatului obtinut in Capitala.

"Din punctul meu de vedere, cred ca de la caz la caz trebuie facuta o analiza cat se poate de speciala, mai ales ca la Bucuresti, din punct de vedere statutar, al contextului politic si al persoanei, pentru ca discutam de o personalitate speciala in PNL, cred ca trebuie o discutie separata", a afirmat Antonescu, citat de NewsIn.

Intrebat despre posibilitatea convocarii unui congres extraordinar, vicepresedintele PNL a mentionat ca "nicidecum" nu este cazul, deoarece nu exista motive.

"Din punctul meu de vedere, in niciun caz responsabilitatea pentru rezultatele slabe de la Bucuresti nu poate fi pusa exclusiv in vina lui Ludovic Orban", a mai subliniat Antonescu.

Cat priveste posibilitatea de a prelua presedintia PNL Bucuresti, Antonescu a raspuns doar ca nu are de discutat asupra acestei probleme. Vicepresedintele liberal a afirmat ca este posibil orice, inclusiv ca Orban sa revina in fruntea organizatie.

"Este o analiza de facut, Bucurestiul este un capitol special si un capitol mai vechi, intr-adevar e una din ranile mai vechi ale partidului, in ce masura asta tine de presedintele acestei organizatii, in ce masura vinovatia e mai mult la sectoare, tot contextul politic, astea vor face obiectul unei discutii in Delegatia Permanenta", a afirmat liderul PNL.

Antonescu a subliniat ca decizia privind sanctiunile este una care s-a luat intr-o Delegatie Permanenta premergatoare alegerilor locale, dar a adaugat insa ca doar o noua DP poate sa decida care dintre presedinti vor fi "eventual reconfirmati" si care vor fi schimbati.

La randul ei, vicepresedintele PNL Norica Nicolai a subliniat ca, in calitatea sa de coordonator, alaturi de Bogdan Olteanu, al campaniei electorale, doreste sa precizeze ca "PNL apreciaza rezultatele obtinute de toate organizatiile".

"Fara indoiala sunt si organizatii care au avut, din motive care vor face obiectul analizei in Delegatia Permanenta, rezultate sub aceasta medie de 15% care s-a impus intr-o alta DP, dar cred ca si in democratie si in cadrul fiecarui partid politic tratarea va fi diferentiata si nu globala", a afirmat ea.

"In ceea ce priveste rezultatul pe Bucuresti, eu care am fost alaturi de Ludovic Orban in aceasta campanie apreciez efoturile pe care le-a facut, apreciez faptul ca a coordonat corect campania si ca a avut sustinerea organizatiei din Capitala si orice s-ar intampla consider ca Ludovic Orban este singurul capabil sa reorganizeze si sa aduca la performante organizatia PNL Bucuresi si voi sustine aceasta propunere in Delegatia Permanenta", a incheiat Norica Nicolai.

Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat luni ca cere demisia liderului PNL Bucuresti, Ludovic Orban, alte sapte organizatii judetene fiind in situatia de a-si depune mandatul din cauza slabelor rezultate din alegeri.

Tariceanu a precizat ca, din punctul sau de vedere, se poate spune ca toate conducerile organizatiilor care au obtinut sub 15% si-au depus deja mandatul, printre acestea figurand si filiala lui Orban.

O analiza va fi facuta in Delegatia Permanenta a PNL. Tariceanu a mai anuntat ca va candida pentru un nou mandat de presedinte PNL, la viitorul congres al partidului.

Citește și:
Sorin Cîmpeanu susține că este victima unei nedreptăți: ”Demisia a fost generată de cei care înțeleg prea puțin din învățământul superior”
Sorin Cîmpeanu susține că este victima unei nedreptăți: ”Demisia a fost generată de cei care înțeleg prea puțin din învățământul superior”
Fostul ministru al Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat luni, la deschiderea anului universitar, despre demisia din funcţia de Ministerul al Educaţiei, că a fost ”nedreaptă, generată de...
Comentariul vulgar la adresa femeilor care a dus la demisia vicepreședintelui Apple pentru achiziții
Comentariul vulgar la adresa femeilor care a dus la demisia vicepreședintelui Apple pentru achiziții
Vicepreşedintele Apple pentru achiziţii, Tony Blevins, a părăsit compania după ce a făcut un comentariu vulgar despre femei, într-un videoclip publicat pe TikTok. Un reprezentant al Apple...