Antonescu face 53 de ani - trandafiri albi de la Basescu, victorie la alegeri de la Ponta

Vineri, 21 Septembrie 2012, ora 15:37
4131 citiri
Antonescu face 53 de ani - trandafiri albi de la Basescu, victorie la alegeri de la Ponta

Presedintele Senatului Crin Antonescu implineste, vineri, 53 de ani. Presedintele Traian Basescu ii va trimite, in cursul zilei, un mesaj de felicitare si un cadou.

"Se trimite un cos de flori, conform uzantelor de protocol, tuturor sefilor institutiilor importante ale statului, cu ocazia acestei aniversari", a precizat Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al presedintelui Basescu.

De asemenea, potrivit acestuia, cosul pentru presedintele Senatului este "asemanator" celui trimis, joi, premierului Victor Ponta, cu ocazia aniversarii si de catre acesta a zilei de nastere.

Presedintele Traian Basescu i-a transmis, joi, premierului Victor Ponta, la implinirea a 40 ani, un cos cu flori insotit de cartea sa de vizita.

Gestul este unul de protocol si a fost facut de fiecare data in cazul fostilor premieri din mandatul presedintelui.

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, joi, de jurnalisti, daca a primit, de ziua sa, un cos cu trandafiri de la presedintele Traian Basescu, raspunzand ca va merge la birou si va verifica, el adaugand ca florile sunt pentru doamne si ca sotia sa, Daciana, se va bucura daca ii va duce florile.

Ponta a implinit, joi, 40 de ani, liderul PNL Crin Antonescu implineste, vineri, 53 de ani, iar fostul premier Mihai Razvan Ungureanu va implini, sambata, 44 de ani.

Ponta si Antonescu, felicitari reciproce

Premierul Victor Ponta le-a spus, vineri, jurnalistilor, ca a fost sunat de presedintele Senatului, Crin Antonescu, joi seara, acesta urandu-i "La multi ani!", presedintele PSD adaugand ca in seara de vineri il va suna el pe presedintele PNL, pentru a-i intoarce urarile.

"Am vorbit, sigur ca da. Aseara m-a sunat dansul sa-mi spuna 'La multi ani!', asta seara il sun eu sa-i spun 'La multi Ani'", a spus Ponta, intrebat daca a vorbit cu liderul PNL Crin Antonescu, pentru a-i face urari cu ocazia zilei de nastere.

Ponta a mai spus ca intelegerea dintre el si Antonescu este sa se sune si sa-si ureze in seara zilei in care fiecare isi serbeaza nasterea.

Intrebat daca si-au facut cadouri, Ponta a spus ca, atat pentru el, cat si pentru Antonescu, victoria in alegeri reprezinta cadoul dorit.

"Avem amandoi acelasi cadou, sa castigam alegerile", a spus Ponta.

Ponta a primit trandafiri albi de la Basescu

Premierul Victor Ponta a primit, joi, de ziua sa de nastere, la Palatul Victoria, un cos cu flori, din partea presedintelui Traian Basescu, au declarat surse oficiale, fiind vorba de trandafiri albi.

Basescu i-a trimis lui Ponta un cos cu trandafiri albi, de ziua de nastere

Intrebat joi daca a primit felicitari de la seful statului, premierul Victor Ponta a raspuns ca nu a verificat mesajele, intrucat are o agenda incarcata.

"Nu am apucat sa vad, nu am telefonul la mine", a spus Ponta, precizand ca "sunt vreo 400 de apeluri pe telefon", dar ca abia dupa ora 18.00 va avea timp sa le raspunda celor care l-au felicitat de ziua sa.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Antonescu aniversare Basescu cadou, #Antonescu Basescu Ponta cadou, #Antonescu nastere Basescu , #presedinte PNL