Antonescu: Nu voi vorbi cu Traian Basescu in calitate de presedinte

Miercuri, 26 Septembrie 2012, ora 08:47
4457 citiri
Antonescu: Nu voi vorbi cu Traian Basescu in calitate de presedinte

Crin Antonescu a obosit sa dezminta o colaborare cu PDL.

"Luni in sir a trebuit sa dezmint intentia oricarei aliante PNL cu PDL. Am tot repetat si am dezmintit in fiecare saptamana aceasta informatie", a declarat liderul liberalilor, marti seara, la Antena 3.

Despre relatia cu Traian Basescu, presedintele PNL a precizat ca nu va ezita sa-l salute sau sa dea mana cu seful statului, dar nu-i va recunoaste niciodata calitatea de presedinte.

"Probabil, daca ne vom vedea undeva, ne vom saluta, vom da mana, dar cu Traian Basescu in calitate de presedinte, recunoscandu-i aceasta calitate, nu voi vorbi niciodata. La nivelul relatiilor politice eu nu recunosc legimitatea acestui presedinte", a mai spus Crin Antonescu.

Antonescu: Lucrurile care au iesit la iveala despre MRU sunt pantagruelice

"Traian Basescu a avut intr-adevar un sir de succese electorale. Dar in momentul referendumului s-a vazut increderea pe care o mai prezinta domnul Basescu in fata populatiei", a adaugat liderul liberal.

In emisiunea de la Antena 3, unde Crin Antonescu a fost invitat, a intervenit telefonic si Victor Ponta. Acesta a spus ca relatiile dintre partidele Aliantei USL sunt foarte bune.

"Noi suntem legati ca in acel film in care au evadat, dar erau in continuare legati unul de altul. Ori castigam impreuna, ori pierdem impreuna. Daca nu se intampla acest lucru, amandoi vom fi responsabili de un proiect pe care l-am inceput impreuna", a declarat Victor Ponta.

Acesta a declarat ca agitatia celor de la PDL este din cauza faptului ca Guvernul a deschis inca una din ranile pe care ei le foloseau de ani de zile. "Noul Guvern a inceput sa opereze aceste rani de care oamenii s-au folosit ani de zile, asa ca acum cei din PDL nu sunt foarte incantati", a adaugat premierul.

M.M.

Eveniment Quarterly Report

CCR amână pentru a treia oară sesizarea pe legea privind cumulul pensiei cu salariul
CCR amână pentru a treia oară sesizarea pe legea privind cumulul pensiei cu salariul
Curtea Constituţională a României (CCR) a amânat marţi, 3 octombrie, discuţiile pe sesizarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) în legătură cu legea privind cumulul pensiei...
O nouă întâlnire a lui Klaus Iohannis cu liderii europeni. Evenimentele importante la care participă șeful statului
O nouă întâlnire a lui Klaus Iohannis cu liderii europeni. Evenimentele importante la care participă șeful statului
Preşedintele Klaus Iohannis va participa joi, la Granada, la cel de-al treilea Summit al Comunităţii Politice Europene (CPE), urmând ca vineri să fie prezent la reuniunea informală a...
#Antonescu presedinte Basescu, #Antonescu relatie Basescu, #Antonescu alianta PDL , #Traian Basescu