CTP susține că ”sinistra Firea” este atât de puternică în PSD încât și Dragnea ”și-a rupt colții în ea”: ”Ciolacu n-a uitat asta”

Vineri, 14 Iulie 2023, ora 11:24
12726 citiri
CTP susține că ”sinistra Firea” este atât de puternică în PSD încât și Dragnea ”și-a rupt colții în ea”: ”Ciolacu n-a uitat asta”
CTP FOTO facebook

Gazetarul Cristian Tudor Popescu susține că Marcel Ciolacu este prins între ciocan și nicovală privind posibila demitere a Gabrielei Firea după dezvăluirea azilelor groazei din Voluntari.

Concret, CTP susține că Firea ar putea fi demisă din fruntea Ministerului Familiei, însă nu crede că va fi exclusă din PSD deoarece Ciolacu s-ar teme să aibă un adversar ca ea după ce ”Dragnea și-a rupt colții în ea”.

CTP mai arată că Marius Budăi a fost mai ușor de înlăturat deoarece nu avea atâta putere în PSD precum au ”sinistra Firea, în combinație cu odiosul Pandele”.

”Ciolacu, mai tare decât Dragnea?

De 33 de ani, majoritatea bătrânilor României votează PSD. Care s-a hrănit din speranța vârtsnicilor săraci și singuri că urmașii PCR o să aibă grijă de ei, spre deosebire de partidele „capitaliste” nemiloase.

Pe cale de consecință, gaura azilelor groazei este mare, cu marginile zdrențuite și chiar în centrul steagului autointitulaților „social democrați”. PSD poate să piardă o cantitate importantă din voturile „milogilor”, cum îi numesc greii pesediști când vorbesc între ei despre amărăștenii care mai sunt și bătrâni.

Așa că lui Budăi i s-a dat brânci pe scări de la Muncă. Nu pentru că PSD ar trăi o revelație morală, nu pentru că, în fața ticăloșiei criminale, și-ar spune „Doamne, ce-am făcut...”, ci pentru că Budăi, deși suficient de pervers și obraznic, nu e destul de puternic în partid.

Sinistra Firea, în schimb, în combinație cu odiosul Pandele, este. Vâlvătaia durerii care a izbucnit în Voluntari și s-a întins imediat în toată țara este imaginea emblematică pentru cinismul fără limite, fățărnicia și lipsa de scrupule a „duamnei”. Pe care le puteai vedea și înainte de groaza din azile, dacă aveai ochi să vezi”, a scris CTP pe Facebook.

Cristian Tudor Popescu mai arată că Firea are o poziție puternică în PSD și că, dacă ar fi exclusă din partid, Ciolacu ar trebui să ducă o luptă ”surdă și dură”.

”Însă Firea se ține tare în PSD. Atât de tare, încât un prădător politic de calibrul lui Dragnea și-a rupt colții în ea. Și Ciolacu n-a uitat asta. Poate s-o dea afară din Familie, dar nu și din partid. Unde ar rămâne cu un adversar cât se poate de periculos și perfid.

Dacă Firea nu va fi debarcată din guvern, Ciolacu își poate strica din start, considerabil, imaginea de prim-ministru.

Dacă va fi, președintele PSD Marcel Ciolacu va trebui să ducă o luptă surdă și dură în partid cu „Găbița” și prietenii ei”, a mai scris CTP.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#ctp, #Gabriela Firea, #azilele groazei voluntari, #marcel ciolacu, #Liviu Dragnea , #stiri politice