Fostul baron local Dan Ilie Morega, dosar penal după ce a fost prins din nou fără carnet. Accidentul în care a fost implicat

Vineri, 22 Martie 2024, ora 10:11
4299 citiri
Fostul baron local Dan Ilie Morega, dosar penal după ce a fost prins din nou fără carnet. Accidentul în care a fost implicat
Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega FOTO News.ro

Deşi are permisul retras, fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, are un nou dosar penal după ce s-a urcat la volan şi a lovit o maşină în Târgu Jiu.

Referitor la noul incident în care a fost implicat Morega, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj au declarat pentru News.ro că poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Târgu Jiu s-a sesizat cu privire la faptul că un bărbat de 78 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Fântânii din municipiu, a lovit o maşină. În urma evenimentului nu au fost persoane rănite, ci doar pagube materiale.

“În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că bărbatul avea permisul de conducere retras, de la data de 6 februarie.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere a fost retras”, au mai transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

În ultima perioadă, Dan Ilie Morega, care are permisul retras din motive medicale, a fost depistat de mai multe ori la volan deşi nu mai are permis de conducere, de patru ori în judeţul Gorj, o dată în judeţul Mehedinţi şi o dată în Bucureşti.

Cel mai recent astfel de incident a avut loc în 13 martie, în Bucureşti, Dan Ilie Morega fiind cercetat sub control judiciar după ce a condus o maşină deşi avea permisul retras pe motive medicale, iar el are interdicţia de a mai conduce vehicule pe drumurile publice.

La sfârşitul lunii februarie, el a fost internat în secţia de Psihiatrie pentru realizarea unei expertize care să stabilească dacă mai poate conduce vehicule, acesta având interdicţie de a mai conduce timp de 6 luni, timp în care va urma un tratament.

”Nu le iau, dar după o lună vă asigur că o să conduc", afirma Morega după externare, referindu-se la medicamente.

În plus, doctorii i-au recomandat - în fişa de externare - să fie permanent însoţit de o persoană, să continue tratamentul şi periodic sa fie evaluat psihiatric, conform stirileprotv.ro.

O fetiță de 4 ani a murit după ce a sărit în fața unei mașini, la Orăștie. Poliția a deschis o anchetă
O fetiță de 4 ani a murit după ce a sărit în fața unei mașini, la Orăștie. Poliția a deschis o anchetă
IPJ Hunedoara a anunțat că o fetiţă de 4 ani, din Orăştie, lăsată nesupravegheată, a sărit în faţa unei maşini, fiind grav rănită. Copila a fost dusă de urgenţă la spitalul din...
Copil spulberat de o mașină pe trecerea de pietoni, la Turda. Victima se afla pe trotinetă
Copil spulberat de o mașină pe trecerea de pietoni, la Turda. Victima se afla pe trotinetă
Un adolescent de 15 ani a ajuns la spital vineri, 26 aprilie, după ce a fost lovit de o maşină pe o trecere de pietoni din municipiul clujean Turda. Băiatul traversa regulamentar strada cu...
#Dan Ilie Morega, #dosar penal, #condus fara permis, #accident rutier , #stiri Dan Ilie Morega