Diana Șoșoacă, surprinsă la recepţia organizată de Ambasada Rusiei cu ocazia Zilei Diplomatului Rus FOTO

Sambata, 11 Februarie 2023, ora 13:24
17652 citiri
Diana Șoșoacă, surprinsă la recepţia organizată de Ambasada Rusiei cu ocazia Zilei Diplomatului Rus FOTO
Diana Șoșoacă la ambasada Rusiei FOTO Ambasada Rusiei la București

Senatoarea Diana Şoşoacă s-a numărat printre participanţii la recepţia organizată de Ambasada Rusiei cu ocazia Zilei Diplomatului Rus, imagini de la eveniment fiind postate pe pagina de Facebook a reprezentanţei diplomatice.

Ambasada anunţă că în cadrul evenimentului au fost expuse fotografii ”dedicate Operaţiunii Militare Speciale a Rusiei în Ucraina (OMS), misiunii umanitare a Rusiei în regiunile Donbas, Zaporojie şi Herson”.

”Pe data de 9 februarie 2023, Ambasada Rusiei la Bucureşti a găzduit o recepţie cu ocazia Zilei Diplomatului Rus, la care au fost prezenţi reprezentanţi ai corpului diplomatic, ai Parlamentului României, ai mai multor agenţii guvernamentale, medii de afaceri, mass-media, ONG-uri, oameni de ştiinţă şi de cultură, precum şi compatrioţi”, conform unei postări de pe pagina de Facebook a ambasadei.

De asemenea, sunt postate mai multe imagini de la eveniment, inclusiv cea în care apare Diana Şoşoacă, aflată chiar lângă ambasadorul Kuzmin.

Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Rusiei în România, Valery Kuzmin, s-a adresat audienţei cu un discurs de bun venit, precizează reprezentanța diplomatică.

”În hol au fost desfăşurate expoziţii de fotografie dedicate Operaţiunii Militare Speciale a Rusiei în Ucraina (OMS), misiunii umanitare a Rusiei în regiunile Donbas, Zaporojie şi Herson, precum şi aniversării a 210 de ani de la Victoria în Războiul Patriotic”, a mai anunţat Ambasada Rusiei.

În martie 2022, Diana Şoşoacă a făcut parte dintr-un grup de patru parlamentari care s-au întâlnit cu ambasadorul Federaţiei Ruse, Valery Kuzmin, pe tema Memoriului privind Neutralitatea României, Pacea de la Bucureşti. Din delegaţie au mai făcut parte şi deputaţii Dumitru Coarnă, Mihai Lasca şi Francisc Tobă. Ei i-au transmis ambasadorului rus dorinţa de neutralitate a României şi disponibilitatea de a media negocieri de pace la Bucureşti.

În mai 2022, şase parlamentari, între care Diana Şoşoacă şi Dumitru Coarnă, au solicitat, într-o scrisoare deschisă adresată mai multor instituţii, între care SRI şi SIE, să fie făcute "demersuri diplomatice" pentru "negocieri în vederea încetării ostilităţilor" din Ucraina. "Odată ce acceptăm să trimitem muniţie de război în Ucraina, (...) ne constituim în parte beligerantă", susţin ei. Hackerii pro-ruşi din gruparea Killnet au apreciat gestul acestora şi au postat o fotografie cu Şoşoacă.

Eveniment Quarterly Report

Un comando ucrainean pe ski-jet a efectuat un raid îndrăzneț pentru a distruge o stație rusească de război electronic din Crimeea
Un comando ucrainean pe ski-jet a efectuat un raid îndrăzneț pentru a distruge o stație rusească de război electronic din Crimeea
O unitate de comando ucraineană s-a deplasat pe ascuns cu ski-jeturi prin Marea Neagră pentru un raid îndrăzneț asupra unei stații rusești de război electronic din Crimeea, scrie Bussines...
Cum își adaptează Ucraina tactica de război în prag de iarnă
Cum își adaptează Ucraina tactica de război în prag de iarnă
Ucraina se va confrunta în curând cu a doua iarnă de război, iar campaniile îndrăznețe de acum un an, care au înregistrat câștiguri semnificative la Harkov și Herson, par o amintire...
#Diana Sosoaca, #ambasada Rusiei, #Rusia , #stiri politice
Comentarii
Poza movici
movici
rank 5
Acum stiti de unde face Sosoanca bani frumosi !!
V
VitoriaLipan
rank 1