Boc: Nu mi s-a cerut demisia

Sambata, 28 Aprilie 2012, ora 12:49
1421 citiri
Boc: Nu mi s-a cerut demisia

Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, sambata, la Cluj Napoca, ca nu planuieste un congres extraordinar al partidului si ca nu i s-a cerut demisia din fruntea formatiunii politice care tocmai a pierdut guvernarea.

Cerandu-i-se sa comenteze declaratiile vicepresedintelui PDL Gheorghe Stefan, care a spus ca cei din conducerea partidului ar trebui sa isi asume esecul pentru motiune si sa demisioneze, Boc a spus ca nu are de gand sa vorbeasca in cadrul unor conferinte de presa cu cei care il contesta, ci in partid.

Si Radu Berceanu a spus, sambata, ca trebuie organizat un congres extraordinar al PDL. "Eu cred ca intreaga conducere ar trebui sa declare un congres extraordinar", a sus Berceanu la RFI.

Totusi, Boc a recunoscut ca esecul de la motiune si-l asuma prin prisma PDL.

Guvernul Ungureanu a picat - Victor Ponta, premierul desemnat de Basescu

"Motiunea a trecut din cauza votului dat de minoritati", a subliniat Boc, precizand ca nu se refera la toti cei din grupul minoritatilor, ci doar la cei care nu au dat dovada de fair play.

Fostul premier si-a declarat nemultumirea fata faptul ca cei care nu mai sustineau Guvernul nu si-au exprimat opinia in Coalitie inainte de a intra intr-o confruntare.

"M-a deranjat faptul ca in Parlament doar prin votul acela secret s-a vazut adevarata intentie a unor colegi de Coalitie", a continuat Boc.

Adevaratii pedelisti se vad acum la greu

Emil Boc recunoaste loviturile primite de PDL, dar spune ca aceste lucruri vor intari partidul.

"Tot raul spre bine. PDL s-a mobilizat in momente grele si mobilizandu-se a castigat. Adevaratii pedelisti se vad acum la greu, nu doar cand esti la bine", a mai spus fostul sef al Guvernului.

Citeste si:
Florin Cîțu: ”Voi câștiga, sâmbătă. Sunt dispus să negociem pentru coaliție. USR PLUS s-au comportat ca niște copii răsfățați”
Florin Cîțu: ”Voi câștiga, sâmbătă. Sunt dispus să negociem pentru coaliție. USR PLUS s-au comportat ca niște copii răsfățați”
Florin Cîțu a declarat joi seara că va câștiga funcția de președinte PNL. Uitați-vă la PNL în ultimii ani de zile care s-a mutat de la un electoral din antreprenoriat către cei din...
Există riscul să fie închis centrul de vaccinare de la Romexpo. Ce motiv invocă autoritățile
Există riscul să fie închis centrul de vaccinare de la Romexpo. Ce motiv invocă autoritățile
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a semnalat, joi, 23 septembrie, că există riscul să fie închis centrul de vaccinare de la Romexpo, în urma respingerii proiectului de rectificare...
Sursa: Ziare.com