Boc: Nu mi s-a cerut demisia

Sambata, 28 Aprilie 2012, ora 12:49
1577 citiri
Boc: Nu mi s-a cerut demisia
Foto: B1Tv

Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, sambata, la Cluj Napoca, ca nu planuieste un congres extraordinar al partidului si ca nu i s-a cerut demisia din fruntea formatiunii politice care tocmai a pierdut guvernarea.

Cerandu-i-se sa comenteze declaratiile vicepresedintelui PDL Gheorghe Stefan, care a spus ca cei din conducerea partidului ar trebui sa isi asume esecul pentru motiune si sa demisioneze, Boc a spus ca nu are de gand sa vorbeasca in cadrul unor conferinte de presa cu cei care il contesta, ci in partid.

Si Radu Berceanu a spus, sambata, ca trebuie organizat un congres extraordinar al PDL. "Eu cred ca intreaga conducere ar trebui sa declare un congres extraordinar", a sus Berceanu la RFI.

Totusi, Boc a recunoscut ca esecul de la motiune si-l asuma prin prisma PDL.

Guvernul Ungureanu a picat - Victor Ponta, premierul desemnat de Basescu

"Motiunea a trecut din cauza votului dat de minoritati", a subliniat Boc, precizand ca nu se refera la toti cei din grupul minoritatilor, ci doar la cei care nu au dat dovada de fair play.

Fostul premier si-a declarat nemultumirea fata faptul ca cei care nu mai sustineau Guvernul nu si-au exprimat opinia in Coalitie inainte de a intra intr-o confruntare.

"M-a deranjat faptul ca in Parlament doar prin votul acela secret s-a vazut adevarata intentie a unor colegi de Coalitie", a continuat Boc.

Adevaratii pedelisti se vad acum la greu

Emil Boc recunoaste loviturile primite de PDL, dar spune ca aceste lucruri vor intari partidul.

"Tot raul spre bine. PDL s-a mobilizat in momente grele si mobilizandu-se a castigat. Adevaratii pedelisti se vad acum la greu, nu doar cand esti la bine", a mai spus fostul sef al Guvernului.

500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
Apar informații din dosarul în care primarul Mihai Chirica este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași. Un funcționar, martor în dosar, a...
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
#Boc demisie PDL, #Boc demisie motiune, #Boc demisie PDL motiune , #PDL