Ziare.com

Geoana pleaca din Guvern dupa ce a fost exclus din PSD

Vineri, 28 Noiembrie 2014, ora 15:32

   

Geoana pleaca din Guvern dupa ce a fost exclus din PSD
Senatorul Mircea Geoana a declarat vineri ca functia sa de Inalt Reprezentant al premierului Victor Ponta era "formala in mare masura" si "a incetat" in contextul excluderii sale din PSD.

"Nu voi mai fi in guvern. A fost o chestiune pe care am acceptat-o din dorinta de a da un pic de credibilitate actiunii guvernului. Ea este formala, in mare masura. Puteti considera ca ea a incetat", a spus Geoana, la Senat.

"Nici nu a fost o functie foarte activa. Am folosit-o extrem de selectiv in chestiuni importante pentru romani", a adaugat el.

Mircea Geoana a fost exclus din PSD ca urmare a deciziilor luate joi in cadrul Comitetului Executiv National al acestui partid.

Votul in diaspora: Ponta a decis deliberat sa nu faca mai multe sectii. Va raspunde legal

Pe 12 februarie, senatorul PSD Mircea Geoana a fost numit, printr-o decizie a premierului Victor Ponta, Inalt Reprezentant al prim-ministrului pentru promovarea proiectelor economice strategice si de diplomatie publica.

Potrivit deciziei respective, publicate in Monitorul Oficial, postul ocupat de Geoana a fost infiintat in cadrul Cancelariei premierului, fiind vorba despre o functie onorifica si neremunerata.

Geoana, Vanghelie si Sova, exclusi din PSD, se cere si mazilirea lui Iliescu. Razboiul declaratiilor continua

In document, se mentioneaza ca functia respectiva are mai multe atributii, printre care se numara promovarea unor obiective economice regionale ale Romaniei, tinand seama de interesul mediului de afaceri din Romania de a accesa noi piete, inclusiv din perspectiva initiativei de creare a unui coridor economic denumit generic "Noul Drum al Matasii".

De asemenea, un alt obiectiv era acela de a organiza in Romania conferinte anuale in domeniul economic, care sa atraga personalitati din domeniul politicii internationale si mediului de afaceri, dar si participarea la proiectele Guvernului privind promovarea Romaniei in strainatate in vederea atragerii investitiilor straine.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 3646 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Naivitatea lui Geoana este la fel de periculoasa ca obraznicia lui

Fonta! Amandoua au aceeasi sursa: pro stia!
Amandoi sint fudui nevoie mare, amandoi sint niste paraziti pe trupul tarii. Ca toti comunistii si puisorii lor socialisti!

 

LOL

"A fost o chestiune pe care am acceptat-o din dorinta de a da un pic de credibilitate actiunii guvernulu"
ieri cand a iesit de acolo , nici nu intelesese ca a fost exclus nu suspendat ....

azi e eroul "masat de vantu" !

cata modestie .. bine a zis iliescu .. cata dreptate a avut !

 

bine, bine, dar sunt curios sa aflu daca prostanacului demisionat...

...i se ia casa in care huzureste pentruca iera inalt demnitar in stat si casa de protocol din patrimoniu de stat a avut drept hogeac.
nu de alta, dar daca ne luam dupa declaratiile de avere pentru anii 2012, 2013, 2014 depuse la senat (http://www.senat.ro/DeclaratiiAvere.aspx) "saracii" prostanacu si compania sa mihaela nu duc lipsa de loc de mahmudele care sa le permita sa cumpere o casa pentru nevoilii sale.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor