Geoana, despre referendum: Ii felicit pe oltenii mei, sunt mandru sa ii reprezint

Joi, 02 August 2012, ora 18:58
2631 citiri
Geoana, despre referendum: Ii felicit pe oltenii mei, sunt mandru sa ii reprezint
Foto: Arhiva

Senatorul independent de Dolj Mircea Geoana ii felicita pe olteni pentru implicarea in referendumul din 29 iulie pentru demiterea presedintelui si se declara mandru ca ii reprezinta in Parlament.

"Gandul meu special dupa acest vot se indreapta catre olteni. Olt, Mehedinti si Teleorman sunt judete campioane cu o prezenta la vot de peste 70%(...) Sunt sigur ca, daca la nivelul intregii tari ar fi existat macar jumatate din determinarea celor din Oltenia, rezultatul referendumului ar fi fost unul fara putinta de interpretare sau negare.

Ii felicit pe olteni ca, in ciuda greutatilor cu care confrunta, au ales sa trateze democratia ca pe o solutie si nu ca pe o problema! Ii felicit pe toti acei olteni, politicieni si cetateni, care s-au zbatut pentru ca adevarul despre ultimii opt ani ai Romaniei sa fie spus si consemnat oficial!", scrie Mircea Geoana pe blog.

Referendum 2012: Rezultate finale - Prezenta a fost de 46,24%

Referendum 2012: 70.000 de turisti au luat cu asalt judetul Olt, prezente de 200%

Acesta remarca si faptul ca judetul Dolj, in care este si colegiul sau senatorial, a avut o participare de peste 50% la vot.

"Liderii politici locali ai USL si-au facut datoria, iar oamenii au inteles importanta votului si peste 300.000 dintre ei au ales sa voteze. In colegiul senatorial pe care il reprezint in Parlament, Dabuleni - Segarcea - Bechet, oamenii au fost la fel de hotarati si seriosi ca intotdeauna. 62,56% dintre ei au ales sa mearga la vot pentru a-si face glasul auzit.

Doljul si Oltenia sunt cu mult mai mult decat bazinul electoral numarul 1 al PSD si al USL - sunt o regiune a oamenilor interesati si preocupati de soarta Romaniei, care prefera implicarea si actiunea votului. Ii felicit pe oltenii mei implicati si sunt mandru inca o data sa-i reprezint in Parlament!", scrie Mircea Geoana.

In opinia fostului candidat prezidential, referendumul a avut un scop legitim - "tragerea la raspundere a unui presedinte care si-a batjocorit ani de zile poporul".

Geoana le-a transmis un semnal celor care au venit duminica 29 iulie la vot.

"Glasul vostru nu poate fi nici neglijat, nici trecut cu vederea, desi traim in tara in care un presedinte, ales cu 5,2 milioane de voturi si renegat de 7,4 milioane de romani, se face ca ploua si se lauda cu victorii altfel greu de sesizat! Va multumesc ca ati dat substanta si soliditate democratiei noastre!", conchide Mircea Geoana postarea sa pe blog.

C.B.

Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 42 Municipiul Bucureşti a respins candidatura Dianei Şoşoacă, preşedintă a partidul S.O.S. România, pentru funcţia de primar general al Capitalei,...
CTP, în stare de intoxicație înainte de alegeri: ”Alung duhurile rele cu matematică, nu cu usturoi”
CTP, în stare de intoxicație înainte de alegeri: ”Alung duhurile rele cu matematică, nu cu usturoi”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care a avut în ultima perioadă reacții acide despre unii candidați la Primăria Capitalei, a publicat pe rețelele sociale un text surprinzător, în care...
#Geoana referendum olteni, #Geoana felicitari olteni referendum, #Geoana Basescu referendum , #senator