George Simion, reacție după mitingul antiextremism. „Propagandă pesedisto-penelistă. Ghiţă Flutur, Marcel Ciolacu şi ceilalţi baroni care au nenorocit ţara”

Duminica, 04 Februarie 2024, ora 16:38
4605 citiri
George Simion, reacție după mitingul antiextremism. „Propagandă pesedisto-penelistă. Ghiţă Flutur, Marcel Ciolacu şi ceilalţi baroni care au nenorocit ţara”
Preşedintele AUR George Simion FOTO georgesimion.ro

Preşedintele AUR George Simion a transmis un mesaj după ce preşedintele Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Flutur a organizat duminică, 4 februarie, un miting antiextremism şi a declarat “extremiştii sunteţi voi”.

Simion a adăugat că “sunteţi nişte extremişti care vreţi instaurarea dictaturii în România doar pentru a vă menţine la putere”.

“Astăzi, la Suceava, baronul Flutur îşi ia zborul într-un demers, după cum spune el, împotriva extremismului. Nu este o surpriză pentru nimeni că pentru întreaga propagandă pesedisto-penelistă extremişti suntem noi, cei din AUR. Dar de ce suntem noi extremişti? Pentru că îi incomodăm? Pentru că le stricăm toate combinaţiile de a se menţine la putere pentru veşnicie, sărăcind şi împovărând poporul român?”, a declarat George Simion.

El a mai afirmat că cei de la AUR nu pot fi numiţi extremişti pentru lucrurile pe care le susţin şi le promovează.

“Suntem extremişti pentru că avem curajul să le cerem să facă ceea ce este corect pentru fiecare loc din România, pentru

Suceava, Iaşi, Neamţ, Cluj, Dolj, Constanţa, Timiş şamd?

Suntem extremişti pentru că apărăm suveranitatea poporului român?

Suntem extremişti pentru că vrem ca pădurile Bucovinei să nu mai ia calea Austriei precum în perioada imperială?

Sau că vrem salarii mai mari pentru români, astfel încât sucevenii să nu mai fie nevoiţi să plece din propria casă în diaspora pentru a căuta un trai mai bun?

Suntem extremişti pentru că vrem ca cei aflaţi la putere, începând cu Ghiţă Flutur, Marcel Ciolacu şi ceilalţi baroni care au nenorocit această ţară, să îi respecte pe români şi statul român?

Eu nu cred că putem fi numiţi noi extremişti pentru aceste lucruri pe care le susţinem şi le promovăm”, a mai declarat Simion.

El i-a transmis lui Gheorghe Flutur că el este extremist.

“Nu, Ghiţă Flutur! Extremiştii sunteţi voi! Din contră, Ghiţă, extremişti sunteţi voi! Voi sunteţi cei care ne-aţi închis în case în vreme ce aţi făcut achiziţii ilegale în timpul pandemiei. Voi sunteţi extremiştii adevăraţi pentru că aţi ţinut această ţară minunată în subdezvoltare doar pentru a vă face voi jocurile politice.

Extremiştii adevăraţi sunteţi voi, cei care vă bateţi joc de pensionarii acestei ţări, cei care au pus umărul la construirea României de azi pe care voi aţi distrus-o!

Voi sunteţi extremişti pentru că aţi furat românilor, sucevenilor, dreptul la sănătate prin batjocorirea medicilor şi forţarea lor să plece din ţară, prin căpuşarea sistemului de sănătate din România, dar şi dreptul la educaţie prin bătaia de joc constantă pe care aţi aplicat-o la adresa profesorilor”, a mai adăugat liderul AUR.

El îl acuză pe Gheorghe Flutur că împreună cu baronii liberali şi social-democraţi au călcat în picioare drepturile şi libertăţile.

“Tu, Ghiţă Flutur, împreună cu toată gaşca voastră de baroni galbeni sau roşii, sunteţi cei care aţi călcat în picioare drepturile şi libertăţile noastre!

Voi, Ghiţă, sunteţi nişte extremişti care vreţi instaurarea dictaturii în România doar pentru a vă menţine la putere, călcând în picioare democraţia din ţara noastră.

Aţi distrus un popor, aţi ruinat judeţe, aţi alungat milioane de români. Şi tot pe noi ne faceţi extremişti?

Da, suntem extremişti, aşa cum ne catalogaţi, dar numai când vine vorba de voi!”, a mai afirmat George Simion.

Quarterly Report - Editia 4

CTP i-a dat răspunsul lui George Simion: ”E limpede că o să mă apuc să împușc oameni...”
CTP i-a dat răspunsul lui George Simion: ”E limpede că o să mă apuc să împușc oameni...”
Evenimentul tragic din Slovacia, unde premierul Robert Fico a fost rănit grav prin împușcare de către un scriitor, a provocat un schimb de replici între președintele AUR, George Simion, și...
De ce își face AUR campanie cu Mihai Viteazul, Vlad Țepeș sau Ștefan cel Mare: ”Vorbim de o caracteristică a național-comunismului”
De ce își face AUR campanie cu Mihai Viteazul, Vlad Țepeș sau Ștefan cel Mare: ”Vorbim de o caracteristică a național-comunismului”
Partidul AUR s-a consacrat de-a lungul timpului prin folosirea de figuri istorice și scenete cu voievozi pentru a-și face mesajul auzit. Mihai Viteazul, Vlad Țepeș și Ștefan cel Mare apar...
#George Simion, #miting, #extremism , #Stiri George Simion