Horoscop: 13 martie 2017

Luni, 13 Martie 2017, ora 08:49
8245 citiri
Horoscop: 13 martie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Pesti

Dragostea este secretul pentru zambetul tau. Esti foarte fericit cu partenerul de viata si nimic nu te poate tulbura.

Berbec

Pentru o zi uiti de probleme si griji si te concentrezi pe surpriza pe care ti-o face partenerul de viata. Il banuiai ca nu te asculta niciodata, dar acum iti demonstreaza cat de mult te-ai inselat.

Taur

Joci prea dur pentru oamenii din echipa ta si unii vor ceda. Ai grija, pentru ca risti sa te trezesti singur in fata unei provocari mult prea mari.

Gemeni

Nu iti asuma riscuri financiare in perioada urmatoare bazandu-te pe un bonus pe care ai putea sa il primesti. Asteapta pana vezi banii in mana.

Rac

Se anunta o zi stresanta la birou si cu multe provocari. Cineva te implica fara sa iti ceara parerea intr-o actiune cu care nu esti de acord.

Leu

Ceea ce rezulta dintr-un proiect mai vechi iti deschide usi catre un domeniu nou, dar care ti se pare foarte interesant. Stai putin pe ganduri inainte sa accepti, dar pana la urma dai unda verde.

Fecioara

Primesti ceva cadou sau o mostenire. Birocratia va sterge putin din bucurie, dar la final o sa fii atat de fericit incat vei rezerva imediat o masa la restaurant pentru a sarbatori.

Balanta

O persoana care locuieste departe de tine te anunta ca urmeaza sa se casatoreasca sau sa aiba un copil. Dincolo de fericire, trebuie sa te gandesti de acum la economii.

Scorpion

Ai capacitatea de a intelege foarte usor ceea ce ti se explica si acest lucru te face mereu sa fii printre primii care reactioneaza. Iar acest lucru combinat cu faptul ca esti foarte natural te aduce intr-o pozitie de conducere.

Sagetator

O persoana fatarnica iti strica dimineata, dar alta care iti este foarte apropiata reuseste sa iti readuca zambetul pe buze.

Capricorn

Ceva ce tie iti pare foarte logic si argumentat nu este pe placul cuiva din echipa ta si o sa dureze putin timp pana o sa ajungeti la un numitor comun. Din aceasta cauza va trebui sa stai peste program.

Varsator

Nu te caracterizeaza vorbitul mult, dar la inceputul saptamanii parca esti bagat in priza si spui povesti incontinuu.

Citeste si Horoscopul lunii martie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop 13 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic