Horoscop: 9 martie 2017

Joi, 09 Martie 2017, ora 08:02
7892 citiri
Horoscop: 9 martie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Pesti

Primul gand care iti vine in minte atunci cand cineva iti adreseaza o intrebare este cel pe care trebuie sa il comunici. Instinctul nu te va insela astazi. Se anunta o schimbare in plan personal, mai exact in relatia cu cel drag.

Berbec

Stai cat mai aproape de familie si s-ar putea sa primesti niste bani. Si cu sanatatea stai mai bine, semn ca un tratament mai vechi incepe sa isi arate rezultatele.

Taur

Chiar daca cineva iti vorbeste cu un ton superior si rautacios tu raspunde-i vesel si cu calm. Doar asa vei reusi sa ii faci pe acesti oameni sa isi schimbe atitudinea.

Gemeni

Cu dragostea nu stai foarte bine, dar vestile bune vin pe linie financiara. Atitudinea vizavi de munca se schimba la amiaza cand afli o noutate despre un proiect aflat in desfasurare.

Rac

Cineva iti reproseaza faptul ca ai promis sa mergi la o intalnire si nu te-ai mai prezentat. Cand iti va auzi scuza, va intelege de ce ai ales sa procedezi astfel. Cu dragostea si banii nu te poti lauda, dar cu sanatatea ta.

Leu

Te implici in ceva ce nu ai mai facut pana acum si esti foarte incantat de perspective. Seara mergi in magazine pentru a achizitiona ceva pentru un prieten.

Fecioara

Nu te implica in investitii foarte mari in aceasta perioada, pentru ca astrele nu sunt de partea ta si risti sa pierzi niste bani. O sa te implici foarte mult din punct de vedere emotional intr-o chestiune care il afecteaza pe un prieten.

Balanta

Ai descoperit ca poti fi fericit fara sa arunci cu banii in stanga si in dreapta. Metoda descoperita a adus linistea in viata ta si acest lucru se observa in atitudinea din discutiile cu ceilalti.

Scorpion

Ai tendinta de a impartasi cu oamenii din jurul tau toate gandurile. Esti foarte vorbaret, desi de obicei cei care te cunosc nu te-ar descrie asa.

Sagetator

Nu esti de acord cu rudele in privinta unui eveniment care se apropie si va contraziceti ore in sir pe acest subiect. Arunci in batalie argumente solide care te vor aduce in punctul dorit.

Capricorn

Concentreaza-te pe problemele de la munca si lasa aspectele personale deoparte. Dar, pe de alta parte, pune o bariera si nu aduce acasa grijile de la birou.

Varsator

Se anunta vesti senzationale pe plan personal. Implica-te mai mult in ceea ce face partenerul, pentru ca sunt sanse mari sa se transforme intr-o afacere.

Citeste si Horoscopul lunii martie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #horoscop 9 martie, #horoscop zilnic martie , #horoscop zilnic