Horoscop zilnic. Luni, 15 martie

Luni, 15 Martie 2021, ora 07:00
8137 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 15 martie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Ai putina rabdare cu prietenii, pentru ca uneori esti prea rapid/a pentru ei si vrei sa faci totul prea repede. Din aceasta cauza apar unele inconveniente, nervi si confruntari. Fii calm/a!

TAUR

S-ar putea sa simti ca unele lucruri din viata ta sentimentala s-au schimbat si crezi ca nu tocmai in bine. Daca este asa, va trebui sa iti dai seama ce poti imbunatati si ce este in neregula cu adevarat.

GEMENI

Acesta este momentul cel mai oportun pentru a clarifica lucrurile in ceea ce priveste viata ta sentimentala, dar si pe alte planuri ale vietii tale. Nu iti fie teama sa spui ce simti sau ce crezi cu voce tare, pentru ca anumiti oameni iti pot fi de mare ajutor.

RAC

De fiecare data cand incerci sa vorbesti cu acea persoana cu care te-ai certat, iti este pus in fata un zid emotional si ti-e frica sa nu te certi din nou. Daca se intampla asta, cere cuiva care va cunoaste ajutor, astfel incat sa poata media si lucrurile sa poata fi rezolvate.

LEU

Mental vei fi destul de echilibrat/a astazi si asta te va ajuta sa vezi clar realitatea. Vei inceta sa te mai gandesti la problemele de munca care te bantuie constant si vei avea timp sa te bucuri de ceea ce iti place.

FECIOARA

Unele sporturi sau o plimbare lunga iti vor face foarte bine. Trebuie sa renunti la sedentarism pentru a face loc miscarii. Sa duci o viata mai sanatoasa nu este ceva ce sa amani iar si iar.

BALANTA

Astazi vei fi destul de obosit/a si realizezi ca ai consumat prea multa energie pe ceva inutil. Nu ar trebui sa accepti nicio invitatie de a iesi, oricat de tentant ar fi.

SCORPION

Nu pierde timpul regretand ceea ce ar fi putut fi. Seara, o conversatie cu un prieten iti va fi extrem de utila. Te va face sa realizezi ca totul se intampla cu un scop.

SAGETATOR

Vei primi vesti care vor schimba cursul unor proiecte de afaceri la care te-ai gandit deja foarte mult. Nu ai de ales decat sa actionezi rapid in interesul tau.

CAPRICORN

S-ar putea sa te sperie sa vezi cat de usor obtii profituri rapide si fara efort. Cu toate acestea, nu fi scepetic/a, ci doar bucura-te de tot ce traiesti acum!

VARSATOR

Ziua va fi foarte relaxanta pentru ca vei avea ocazia sa iti schimbi mediul de lucru, chiar daca doar momentan. Acest lucru va insemna o pauza pentru tine in urma careia vei reveni la indeplinirea obligatiilor cu mai mult curaj. De asemenea, va fi distractiv.

PESTI

Nu toata lumea te va urma si va intelege ce vrei acum, iar acest lucru poate duce la o cearta cu cineva pe care il apreciezi. Dupa-amiaza vei fi mai linistit/a si cu mai multa activitate sociala. Relaxeaza-te!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic