Avion prabusit intentionat in Franta: Noi detalii despe victime

Luni, 30 Martie 2015, ora 07:58
5361 citiri
Avion prabusit intentionat in Franta: Noi detalii despe victime
Foto: CNN

La cinci zile de la tragedia aviatica din Alpii francezi, anchetatorii sustin ca au reusit sa identifice ADN-ul a 78 de persoane, din totalul celor 150 care se aflau la bord.

Totusi, investigatorii au negat informatiile aparute in presa germana, potrivit carora ar fi fost gasite bucati din corpul lui Andreas Lubitz, copilotul suspectat ca a prabusit intentionat aeronava Germanwings, arata BBC.

Echipele de interventie au ajuns pana acum la locul accidentului la pas sau cu elicopterele, pentru a cauta ramasite umane si parti ale aparatului de zbor facut bucati.

Avion prabusit intentionat in Franta: Bunicul copilotului, medic pediatru din Romania - povestea familiei

Echipajele mai au mult pana sa adune toate ramasitele, intrucat sunt imprastiate pe o raza de kilometri. Anchetatorii nu au gasit pana acum a doua cutie neagra a avionului.

Procurorul francez din Marseille, Brice Robin, a declarat ca in momentul de fata se construieste un drum catre zona izolata. El a precizat ca drumul, pe care vor putea circula masini de teren, ar putea fi gata pana luni seara.

Desi datele inregistrate de prima cutie neagra ar demonstra ca Andreas Lubitz a prabusit deliberat avionul, blocandu-l pe pilot in afara cabinei, investigatorii au sustinut ca o concluzie finala va fi trasa dupa ce se va gasi si a doua cutie neagra.

Avion prabusit intentionat in Franta: Copilotul ar fi asteptat un copil cu fosta iubita. De ce l-a parasit

Chiar si asa, multe intreabari raman fara raspuns. In presa germana au aparut avalanse de informatii despre copilotul de 27 de ani, care a ascuns de compania aeriana ca avea concediu medical in ziua zborului. El ar fi suferit de afectiuni depresive si s-ar fi certat recent cu iubita.

Lubitz, in concediu medical in ziua zborului

Procurorii germani au descoperit vinerea trecuta dovezi ca Andreas Lubitz a ascuns de angajatori faptul ca avea concediu medical pentru ziua zborului.

Avion prabusit intentionat in Franta: Copilotul se afla in concediu medical in ziua zborului

Adeverinta rupta ar demonstra ca Lubitz "a pastrat boala secreta de angajator si mediul sau profesional". Procurorii germani nu au dezvaluit de ce boala suferea Andreas Lubitz, insa presa germana a relatat ca aceasta ar fi fost o afectiune depresiva.

Totodata, politia germana a descoperit "un numar mare de medicamente" destinate tratamentului tulburarilor psihice, in urma perchezitiilor care au avut loc in casele aviatorului.

Avion prabusit in Franta: In casa copilotului s-au gasit medicamente pentru tulburari psihice

Vineri au aparut si alte detalii despre starea de spirit a copilotului care a prabusit intentionat avionul companiei Germanwings. Lubitz ar fi trecut printr-o criza existentiala, dupa ce se despartise de iubita.

Avion prabusit intentionat in Franta: Copilotul s-ar fi despartit recent de iubita, trecea printr-o criza

Procurorii francezi au explicat, joia trecuta, pe baza informatiilor obtinute de la cutia neagra recuperata de la locul accidentului avionului Germanwings, ca aeronava Airbus A320 cu 150 de persoane la bord a fost prabusita in mod deliberat de copilot.

Tragedia aviatica din Franta nu a fost un accident: Copilotul a prabusit intentionat avionul

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#ADN victime avion prabusit, #ADN victime avion prabusit Franta, #morti avion prabusit Franta , #avion prabusit Franta