Sport pe Bune: Tenisul românesc la ora adevărului. Cu Gabriel Moraru director FRTenis

Iliescu despre Voicu: A fost o optiune nefericita ca a intrat in politica (Video)

Joi, 25 Martie 2010, ora 20:37
3366 citiri
Iliescu despre Voicu: A fost o optiune nefericita ca a intrat in politica (Video)

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a spus joi, la Pitesti, ca a fost o greseala din partea lui Voicu ca a ales sa intre in politica.

"Cred ca a fost o optiune nefericita. si pentru el (Catalin Voicu, n.red.) a fost o optiune nefericita ca a intrat in politica. Nu avea nevoie de asa ceva", si-a exprimat Ion Iliescu parerea fata de candidatura lui Catalin Voicu din partea partidului social democrat.

Fostul sef al statului a comentat putin si despre transcrierile telefonice aparute in presa in cazul deputatului Catalin Voicu si a precizat ca vehicularea lor in mass media dovedeste rea intentie.

Iliescu s-a interesat de dosarul Voicu

"Practica in sine a interceptarii tine de alte naravuri, alte mentalitati, alte vremuri. Ar fi trebuit sa ne debarasam de asa ceva. Si vehicularea acestor informatii, ca astea nu sunt stenograme. Stenograma este un inscris facut de un profesionist, un stenograf, la o discutie oficiala. astea sunt interceptari care au fost facute cu mijloace ascunse, deci care nu raspund unei anumite moralitati. Deci este un instrument politic de aceasta data.

Sunt chestiuni cu totul exceptionale cand se apeleaza la asa ceva, dar vehicularea lor in presa dovedeste o totala rea intentie. Asta nu are nimic de-a face cu datoria instantei de a stabili adevarul, de a judeca in cunostinta de cauza, ci de manipularea unor observatii obtinute pe cai ocolite.

Iliescu: Voicu e un laudaros, un guraliv si un fudul

Deci, este dincolo de moralitatea raporturilor firesti si responsabile ale unor institutii ale statului. Eu dezavuez in sine aceasta mentalitate care guverneaza actiunea unor oameni cu responsabilitati intr-o societate democratica", a apreciat Ion Iliescu.

Operatia lui Vacaroiu, o reusita

Totodata, presedintele de onoare al PSD a spus ca operatia lui Nicolae Vacaroiu sigur va fi reusita, mai ales ca doctorul care l-a operat este un foarte bun chirurg.

"Eu am experienta proprie, insa la mine lucrurile s-au rezolvat mai simplu, cu niste sterturi pe artera coronariana. La el lucrurile sunt, se pare, ceva mai complicate. insa profesorul Bradisteanu este un foarte bun chirurg. Am vorbit chiar ieri cu el, el are incredere si eu am incredere in doctorul Bradisteanu si am speranta ca operatia va fi reusita. Probabil ca va trebui sa se lase de fumat.

Vacaroiu a fost operat pe cord deschis si se simte bine

Nu exista boli, exista bolnavi si fiecare medic abordeaza individual situatia fiecarui bolnav, tinand seama si de antecedente si de ceea ce se evidentiaza la analizele pe care le face. El este un om disciplinat, ordonat si sunt convins ca va tine seama de toate regulile", a spus Iliescu.

Ion Iliescu a strans joi, la Biblioteca Judeteana Arges, unde si-a lansat volumul "Romania si lumea la confluenta secolelor 20 - 21", peste o suta de persoane si a avut parte de o sesiune de autografe prelungita, zeci de admiratori vrand sa aiba pe carte semnatura fostului presedinte al Romaniei.

Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
Ciolacu susține că există bani pentru toate creșterile salariale, în anul celor două majorări de pensii: "Câteodată mă ia şi pe mine ameţeala" VIDEO
Ciolacu susține că există bani pentru toate creșterile salariale, în anul celor două majorări de pensii: "Câteodată mă ia şi pe mine ameţeala" VIDEO
După publicarea unui memorandum care subliniază mai multe lipsuri pentru plata salariilor în acest an, premierul Marcel Ciolacu a negat că ar fi vreo problemă și a ținut să dea asigurări...
#Iliescu Voicu politica, #Voicu intrat politica, #Ion Iliescu Pitesti, #Ion Iliescu lansare carte , #presedinte