Iohannis, cel mai potrivit candidat al dreptei la prezidentiale - Sondaj

Luni, 11 August 2014, ora 08:08
7589 citiri
Iohannis, cel mai potrivit candidat al dreptei la prezidentiale - Sondaj

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, este cel mai potrivit candidat al dreptei unite la alegerile prezidentiale, intr-o confruntare cu prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu, se arata intr-un sondaj online realizat de Ziare.com.

Primarul Sibiului a fost preferat de putin mai mult de jumatate dintre respondenti - 52,37 la suta. Restul optiunilor au fost pentru prezidentiabilul PDL, Catalin Predoiu - 47,63 la suta.

Sondajul a fost realizat online, in perioada 27 iulie - 10 august, inregistrandu-se 9.333 de voturi.

Iohannis sau Predoiu? Alege candidatul Dreptei - Sondaj Ziare.com

Dreapta isi anunta azi candidatul comun la prezidentiale, cu mai putin de trei luni inainte de alegeri. Presedintele PNL, Klaus Iohannis, pare favorit in fata prim-vicelui PDL Catalin Predoiu.

Anuntarea candidatului a fost amanata cu aproape o saptamana, dupa ce ambele partide au comandat cate un sondaj pentru a arata care dintre cei doi are sanse mai mari in cursa prezidentiala, iar intarzierea cercetarii realizate de PDL a determinat amanarea anuntului.

Purtatorul de cuvant al PNL, Alina Gorghiu, a spus, pentru Ziare.com, ca "absolut sigur" candidatul Aliantei Crestin Liberale, formata de cele doua partide, va fi anuntat luni, insa a precizat ca "rezultatele sondajelor se vor face publice dupa sedinta la care vor fi prezentate".

Iohannis sau Predoiu? O zi pana la desemnarea candidatului dreptei pentru Cotroceni

Predoiu, misterios inainte de anuntarea prezidentiabilului dreptei

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, a declarat ca decizia de luni a Aliantei Crestin Liberale privind candidatul dreptei la prezidentiale va fi una politica, si nu "o simpla citire a unor sondaje".

"Ce va fi maine va fi o decizie politica, nu va fi doar o simpla citire a unor sondaje. Decizia nu se va lua pe simpla lecturare a unor sondaje. Trebuie vazute si posibilitatile de crestere, de evolutie a candidatului", a spus prezidentiabilul PDL, duminica seara, la Digi 24.

Surse din cadrul aliantei au precizat, pentru Adevarul, ca presedintele PNL, Klaus Iohannis, a iesit castigator in fata lui Predoiu, la diferenta considerabila, in sondajele celor doua partide privind desemnarea prezidentiabilului.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Klaus Iohannis prezidentiabil dreapta, #candidat dreapta prezidentiale, #desemnare candidat dreapta, #sondaj candidat dreapta prezidentiale, #dreapta alegeri prezidentiale , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014