Ziare.com

Iohannis comenteaza motivarea CCR: Nu aplic mecanic. PSD incearca sa amputeze puterea presedintelui. Nu va exista nicio suspendare

de Alexandra Sandru
Marti, 12 Iunie 2018, ora 13:26

   

Iohannis comenteaza motivarea CCR: Nu aplic mecanic. PSD incearca sa amputeze puterea presedintelui. Nu va exista nicio suspendare
Presedintele Klaus Iohannis a comentat marti pentru prima data motivarea Curtii Constitutionale pe decizia prin care il obliga sa o revoce pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi.

Iohannis a spus ca nu se grabeste cu o decizie in ce o priveste pe Kovesi, ca el este cel care vegheaza la respectarea Constitutiei, in niciun caz nu o incalca, si ca nu a putut sa nu constate o coincidenta intre actiunile CCR din ultimul timp si planul PSD de a amputa puterea presedintelui.

Seful statului a fost intrebat si despre declaratia lui Dragnea potrivit careia statul paralel ar fi fost finantat de UE si NATO. Iohannis a spus ca acea afirmatie este o prostie, si ca nu exista acest stat paralel, ci e inventat de PSD sau consultantii lor.

"Cum indrazneste un politician, care este si infractor, sa mearga la televizor si sa ameninte magistrati? Asta dupa ce a organizat si un miting mediocru. Este inadmisibil!
Vrea sa fie mai puternic decat e sanatos", a criticat presedintele actiunile sefului PSD.

Declaratiile lui Iohannis au fost facute dupa o intalnire cu reprezentantii Comisiei de la Venetia. Seful statului a spus ca institutia e posibil sa dea chiar si o opinie preliminara pe Legile Justitiei, intr-un timp foarte scurt.

Ziare.com v-a transmis, in format LIVE TEXT, declaratiile presedintelui Klaus Iohannis:

- Tocmai s-a incheiat intalnirea pe care am avut-o cu o delegatie a Comisiei de la Venetia, care a venit sa discute despre Legile Justitiei. Va amintiti ca eu am sesizat Comisia si i-am rugat sa faca o analiza a legislatiei care este inca in lucru, a celor trei legi care se refera la Justitie.

- Am avut o discutie foarte buna, am discutat despre aceste legi, care sunt preocuparile noastre si asteptam cu mare interes sa avem poate chiar o opinie preliminara in relativ scurt timp si in final o opinie consolidata care, cred eu, ca va fi luata in considerare de Parlament.

Intrebari:

- Ati discutat despre modificari date cu dedicatie (cu reprezentantii Comisiei de la Venetia)?

Nu am dorit sa intram, nici eu, nici membrii delegatiei, in textul legii, am discutat despre principii. Da, le-am explicat cum am ajuns la concluzia ca e nevoie de aceasta sesizare. Intai procedura neuzuala de comisie speciala, apoi lipsa totala de transparenta in dezbaterile acestei comisii, dar si faptul ca anumite prevederi pot duce la blocaje in justitie. Le-am explicat destul de detaliat preocuparile mele si le-am raspuns la cateva intrebari legate de procedura, parcursul legii si mi-au spus cum ar putea sa arate parcursul acestor analize.

- S-a publicat motivarea CCR, ati apucat sa o cititi, ce ati inteles din ea?

(Rade) Am citit motivarea deciziei Curtii. Ca sa nu apara asa o confuzie, eu am spus de prima data ca voi citi aceasta motivare pana cand o inteleg foarte bine, deci mai avem un pic de citit.

Insa, citind aceasta motivare, au aparut cateva lucuri pe care pot sa vi le comunic si astazi, care m-au facut sa evaluez anumite demersuri intr-o noua lumina.

In aceasta etapa, recunosc, motivarea aduce la suprafata mai multe intrebari decat clarificari, dar o aprofundare ulterioara poate ne duce mai aproape de adevar. Vom vedea.

Toata dezbaterea a pornit in jurul luptei anticoruptie. Si atunci se pune intrebarea legitima: "daca atatia politicieni sunt nemultumiti cu lupta anticoruptie, daca au fost atatea discutii, mai e nevoie de lupta anticoruptie in Romania? Aici, raspunsul meu e ferm si clar: E nevoie de lupta anticoruptie, trebuie dusa cu toata fermitatea si romanii sa aiba incredere ca aceasta e o lupta dreapta.

Sigur, au fost aduse exemple unde poate procedurile au fost discutabile, unde poate lucrurile n-au mers "ca la carte", dar aceste chestiuni sunt in analiza, sunt in rezolvare si mii si mii de alte cazuri merg inainte si lupta anticoruptie e un succes in Romania. Aici sunt foarte ferm, foarte clar, lupta anticoruptie merge mai departe.

Abordarea politica arata PSD incearca amputarea puterilor presedintelui Romaniei. Atentie, un partid, PSD, incearca sa amputeze puterile presedintelui Romaniei. De ce? Pentru ca presedintele Romaniei, actualul presedinte al Romaniei, evident ca are in multe privinte alta parere decat majoritatea pesedista din Parlament.

Am vazut aceasta dorinta prima data cand s-a motificat legea ANCOM, unde presedintele a fost scos din pricedura de numire a sefului ANCOM. A continuat discutia chiar cand s-a discutat de Legile Justitiei, unde puterea presedintelui a fost diminuata fata de situatia anterioara. Se pune intrebarea 'nu cumva aceste legi au fost modificate si pentru a diminua puterea presedintelui?' E clar ca PSD incearca cu toate mijloacele de care dispune sa diminueze puterea presedintelui. Din pacate decizia CCR vine exact in aceeasi linie si logica.

Si de aici apar intrebarile. Care mai este statutul procurorilor in Romania dupa aceasta decizie? Mai sunt ei eficienti sau sunt pusi in subordinea ministrului Justitiei in loc sa fie sub autoritatea ministrului Justitiei, asa cum scrie in Constitutie. Este o intrebare la care trebuie sa raspundem.

O alta intrebare ar fi "Avem, un nou superministru al Justitiei care decide si presedintele executa fara sa se tina seama de avizul CSM-ului?" De unde vine urmatoarea intrebare: Ce mai este CSM-ul? Cum poate sa garanteze independenta justitiei daca nici nu mai conteaza in procedura de demitere a unui procuror sef.

Iata intrebari la care incet-incet sa inceapa sa raspunda si unii si altii. Sunt intrebari care trebuie sa primeasca un raspuns dupa o dezbatere publica, clara, sanatoasa, extinsa si eu sunt dispus sa pun aceste intrebari intr-o dezbatere publica.

- Intr-un referendum?

Un referendum poate sa fie la finalul acestor dezbateri. Am vazut ce lucruri discutabile pot iesi dintr-o dezbatere prost condusa si netransparenta cum a fost la Legile Justitiei in Parlament.

Nu! Este nevoie de o dezbatere larga, este nevoie de o discutie cu toti, absolut toti actorii interesati si poate este nevoie, sigur, la sfarsit, ca poporul roman sa-si spuna parerea. Poate este nevoie de clarificari in Constitutie chiar.

Poate este nevoie de o clarificare in Constitutie, poate trebuie sa gandim daca lucrurile, arhitectura statului este bine gandita sau daca trebuie introduse noi mecanisme care ne garanteaza ca nu ne indepartam de la valorile democratice, poate este nevoie sa discutam ce fel de persoane pot fi chemate la conducerea statului, poate revenim la discutia pe care am pornit-o in toamna lui 2016 si de atunci lucrurile au fost interpretate in fel si chip.

- Mai aveti vreo posibilitate sa cereti CCR aceste lamuriri de care vorbeati?

Care sunt pasii ii voi spune dupa ce ajung cu juristii din Administratie la o concluzie. E o speta foarte complicata care va avea efecte asupra felului in care va functiona statul roman in continuare.

Nu putem face greseala sa aplicam mecanic anumite lucruri. Riscam sa ne gasim intr-o situatie de forma fara fond. Avem nevoie de un stat puternic si trebuie sa gasim raspunsurile noastre, ale romanilor, la aceste intrebari.

- Puteti separa cele doua probleme despre care ati vorbit? Decizia Curtii, acolo scrie clar: presedintele semneaza revocarea sefei DNA. Puteti sa faceti aceasta separatie?

Separarea tocmai am facut-o. Motivarea e ampla, nu putem sa facem urmatorul pas pana nu intelegem ce ni se transmite prin aceasta motivare.

- Semnati decretul de revocare, domnule Presedinte? Cei de la PSD spuneau ca este un demers posibil in acest context, in acest moment?

Se grabesc putin PSD-istii. Eu nici nu am afirmat in vreun fel ce voi face in perioada imediat urmatoare, decat sa citesc cu atentie decizia si motivarea, si sa vad cum putem sa formulam demersuri care ne dau raspunsuri pertinente la intrebarile care apar de acolo. Ah, sigur, unii politicieni s-au grabit sa dea in spatiul public cu suspendarea.

Repet, nu va exista nicio suspendare, fiindca nu exista niciun temei pentru suspendare, iar, daca unii pesedisti se trezesc vorbind de suspendare, doar asa, sa para mai interesanti la televizor, este problema dumnealor.

- Orizont de timp pentru revocare?

Acum, sigur, este nevoie sa reactionez intr-un timp rezonabil, nu putem sa stam, de exemplu, pana in decembrie. Dar nu cred ca cineva serios asteapta de la mine sa aplic mecanic o decizie intr-o zi sau doua. Repet, nu-mi doresc sa ajungem intr-un stat care se bazeaza pe o forma fara fond, ci doresc, daca aceste teme acum au aparut, sa avem o dezbatere, sa avem o discutie, sa ne lamurim inainte sa facem un pas.

- Va intrebam daca demisia sefei DNA este o optiune, domnule presedinte, in acest moment si daca ati discutat cu Laura Codruta Kovesi.

Nu am discutat aceasta chestiune si asta n-ar depinde de mine. Deci nu puteti sa-mi puneti mie aceasta intrebare.

- Daca ar demisiona Kovesi dezbaterea ar fi mai usoara?

In mod paradoxal, nu. Nu putem sa stam si sa ne intrebam bun, si acum ce e cu procurorii, cu lupta anticoruptie? Lupta anticoruptie trebuie sa continue, procurorii sa fie independenenti, in niciun caz nu pot fi controlati politic, nu putem sa avem un super-ministru al Justitiei care sa dicteze presedintelui ce sa faca.

- Ce le spuneti celor care va spun ca incalcati Constitutia cu cat trece timpul?

Eu nu incalc Constitutia, eu veghez la aplicarea Constitutiei.

Dragnea a facut declaratii la adresa procurorilor care au fost interpretate ca amenintari. Dumneavoastra ati auzit aceste declaratii, cum le comentati?

Pai pe buna dreptate s-au revoltat magistratii. Adica, cum se trezeste un politician, care mai este si infractor, sa duca la televizor, sa ameninte acolo magistratii? Dupa ce a convocat un miting mediocru anti-justitie? Deci este inadmisibil. De asta am spus, nu putem sa lasam statul sa intre intr-o situatie de incertitudine, sa intram in deriva si sa ne trezim. In loc sa consolidam democratia romaneasca, noi asa, de dragul unuia care vrea sa fie mai puternic decat este sanatos, renuntam la valori democratice.

- Luati in calcul sa-i cereti lui Kovesi sa demisioneze?

Eu sunt in faza in care ma lamuresc ce e cu decizia CCR si cu motivarea.

- Puterea actuala mai are un referendum, mai are rezultatele unui referendum pe care le tine la sertar si pe care nu le-a aplicat niciodata. Ce credeti ca vor face cu inca un referendum, cel pe care vi-l doriti dumneavoastra, asa cum spuneti?

Una e una, alta e alta. Este o chestiune care va primi raspuns cand va primi, cealalta e cum construim noi, romanii in Romania, statul nostru care sa fie solid.

- Acuzati CCR de implicare politica?

N-as face asa ceva cum nici nu este cazul. Constat o coincidenta care ridica foarte multe intrebari.

- Cine sa lamureasca coincidenta?

In primul rand politicienii. Demersul de amputare a puterilor presedintelui e al PSD-ului. Vazand de atatia ani ca nu reuseste sa dea presedintele tarii, s-a gandit ca e o solutie sa taie din puterile presedintelui. Si eu le spun clar: nu e o solutie.

- Din acea dezbatere ar trebui sa faca parte si consultari politice aici la Cotroceni? Convocati? Sau societatea civila?

Sigur, si politicienii, si societatea civila. Sunt dispus sa demarez un astfel de demers.

- In acest context domnul Dragnea a spus ca statul paralel din Romania a fost finantat din pacate si de partenerii nostri externi. Va ingrijoreaza aceasta declaratie? Are vreun efect asupra parteneriatelor strategice ale Romaniei?

Declaratia e foarte proasta si contraproductiva. E o inventie a PSD statul paralel, nu exista. In Romania exista un singur stat pe care il reprezint eu. Nu stiu daca e o inventie a PSDistilor sau a consultantilor lor, dar nu exista.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre Klaus Iohannis Comisie Venetia
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 36517 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
109 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

vorbeste precum gandeste

fiti atenti aici:
-"am spus de prima dată că voi citi această motivare pană cand o ințeleg foarte bine, mai avem un pic de citit"---->mai aveam un pic de citit...si ce s-a intamplat de nu ai terminat de citit???te-a durut stomacelul??
greu nenica !!!...mai aveam un pic de citit!!!!
daca ne ataca rusii, comandantul asta suprem, pana ia o decizie suntem terminati ca natie!!molau nene, molau!!! pacat de votul care i l-am dat!

 

DUMNEZEULE Mare nu ne-ai Parasit DE TOT ! KWJ ia taurul de coarne !

Avem Presedinte Fratilor!
CE LOVITURA pentru Ciuma Rosie!!! Atat pot zice!
"Dauna " Totala! IMPACT TOTAL! Coliziune cu Mafia!
Tine-l Doamne in Putere si Sanatos! Aleluia Doamne !Amin!
gg

 

Cel mai incet om din tara vorbeste despre viteza.Ha,ha,ha,ce penibil

Cat ii mai ia sa citeasca decizia CCR,ca a zis ca dupa ce termina de citit si de inteles o sa ia decizia de demitere a lui kovesi.
Oricum tot ce vor spune comisia de la venetia va fi pro psd,pentru ca au dreptate.

 

O poate citi cat timp doreste

Nu i s-a impus un termen pentru luarea deciziei.

e foarte clara decizai Curtii Constitutionale

Cat timp poate un presedinte sa nu respecte Constutia tarii sale?
Ar trebui sa fie cinstit si sa spuna da sau nu.
Orice raspuns este mai corect decat o prefacere ca se studiaza. Decizia Curtii Constitutionale este clara si sitiatia de necostitutionalitate exista de la momentul publicarii deciziei in Monitorul oficial, dar Presedintele isi poate asuma sa nu o respecte. Si Constititia stabileste ce se poate intampla.

@Iohannis...

Nu-i mare diferenta intre tine si Kim Il-sung, pe bune, sub pulpa "anti coruptie" s-au produs cele mai mari acte de coruptie...

Nici macar numeriti o suspendare...

Vezi mai Werner, nu-i vina mea ca ai bagat mana mai mult decat trebuia, acum, n-ai decat sa-i executi ordinele lu tanti Codruta.

El spera ca covesi sa se simta si sa plece singura

Dar e greu de crezut ca mincinoasa cronica va pleca de bunavoie.Ar insemna ca a esuat,ca nu e competenta si ca dragnea a facuto,iar ea are un orgoliu prostesc dus la extrem.

Adevarul

O sa vedem cat de penibil este Iohannis dupa vizita comisiei de la Venetia ;))))

cu o singura propozitie a spus totul

"In Romania exista un singur stat pe care il reprezint eu." Asa sa fie ? Sau il ajuta angajati lui Helvig si Coldea ?

PSD - adunatura antiromaneasca de hoti & mincinosi

psd a fost practic facut praf si pulbere zilele acestea. un miting complet ratat, Firea huiduita de bucuresteni pe stadion, Draknea mai aproape de puscarie ca niciodata, inflatie cat casa, minciuni varsate pe Latrina 3 care sunt un atac grav la democratie, etc...

@ggPushy Rank user: x5 12.06.2018, 14:01

Zici ca esti Rares Bogdan, numai ala zicea ca avem presedinte care se duce ca panzer-ul lui Hitler, ce cap si ala...ce comparatie...

masonii de care nimeni nu vorbeste!

nu, nu au dreptate, dar *va ramane cum s-a stabilit* deoarece masonilor le-a scapat afirmatia : vom distruge Romania prin legi!! asa trebuie sa-si explice romanii de ce la putere ajung doar infractorii si tradatorii .... oricum nu poti deveni politician de substanta fara sa fi jurat credinta lui9 Lucifer in masonerie... ei deja controleaza TOT!!!

Revelatia 'iubirii' si 'pretuirii' romanilor

pentru voi, stimati zmei-paralei paraleli cu interesele poporului roman:

"Gabriela Firea a fost huiduita pe Arena Nationala"
https://www.youtube.com/watch?v=EAqnUAatB_I
YouTube

alfabeta Rank user: x3 12.06.2018, 13:19

Raspunde-mi si mie la o intrebare

Cat timp poate un parlament sa nu respecte o decizie CCR din 2009? Uite ce spune un psd-ist de al vostru: "Curtea te poate obliga sa modifici un text care nu e constitutional, nu sa introduci un text pe care il vrea Curtea", a spus Chelaru pentru Ziare.com". http://www.ziare.com/politica/constitutie/chelaru-psd-ccr-nu-poate-forta-un-parlament-cu-300-de-membri-constitutia-trece-1278040

La cate pagin au scris Borfasi de la CCR este

firesc sa iti iei timp!
Majoritatea celor scrise de Dorflenu si Șobolani Rosii sunt ilegalități si trădări de tara!1
Asa ca trebuie toate bine examinate...puse sub lupa
Pas cu Pas!
Nu va agitați Maneliști Sudiști...ca o sticla de Pepsi!
Stați frumos si luați la rand...e destul pentru fiecare:))))

q

indiferent ce viteza vor avea va fi "cosmica "fata de viteza de melc schiop a lui yohanis!
asa ca mai bine taci ca faci curent degeaba

 

Asa-i !! Si totusi in 2012 Iohannis era in tabara

blamata de Comisia de la Venetia pentru lipsa de democratie, in timp ce azi este in tabara democratiei.
Incet, este adevarat, dar totusi evoluat. Prin comparatie, colegii lui de proiect politic au ramas lafel de retrograzi :(. Avantaj Iohannis..

Aoleu

De unde ai scos-o și pe asta! Din manualul securitatii.?

E ceva in neregula cu Decizia CCR de revocare!

Trei judecatori au votat impotriva. Dintre ceilalti sase, in motivarea lor, sunt de fapt impotriva.
Cum vine asta, cred si motiveaza in scris ceva si voteaza invers?
Probabil, s-au abtinut si cineva a abuzat si a inregistrat si anuntat votul altfel, acei doi judecatori fiind constransi sa nu reclame. Cum abtinerile sunt numarate ca voturi "contra", decizia A PICAT LA VOT. cu scorul 4-5
Cred ca presedintele ar trebui sa faca o cercetare mai temeinica.
Nu am fost acolo, dar cam asta ar rezulta, logic!

PSD incearca sa amputeze TOT,

nu numai puterea presedintelui.
In luna mai,preturile au crescut cu 18% ,rata inflatiei a crescut in 5.4%!!!
De cate ori a fost PSD la putere(1990-1996,2000-2004,2006-2008,2012-2016,2016-prezent) a urmat DEZASTRUL ECONOMIC!
PSD te vrea SARAC si PROST!

DA, DOMNULE PRESEDINTE!!!

Asa se joaca!!!

Rectificare - completare:

Dintre cei sase, DOI au aratat in motivare ca DE FAPT sunt IMPOTRIVA!

Mare schimbare in Romania

S-a văzut in respingerea unanima a lui firea. Romanii nu vor mai suporta o domnie a intunericului cum a fost cea actuala. O sfertodoxie ca cea actuala nu mai are nici o șansa sa supraviețuiască. Vor mai incerca ei escrocherii, dar nu au nici o șansa. Oamenii care au huiduit-o pe firea au fost Porniți de mitingul de sambătă, au văzut și ei ca nu e productiv sa stea deoparte. Johannis a devenit campionul lor. S-a sfarsit cu domnia fufelor lui dracnea!

daca imi permiteti sa invoc intelepciunea latina:

FESTINA LENTE!

In sfarsit Iohannis iese la lupta.

Buna atitudinea lui Iohannis. Tb respectat principiul separatiei si al echilibrului puterilor in stat, iar justitia sa fie independenta, si nu sub controlul infractorilor. Nu exista niciun "stat paralel", doar inventii.

Ai dreptate, doar parțial.

Vrea să iasă la luptă, de fapt e strans cu ușa și trage de timp. Tot pentru a respecta ordinele a vrut și "guvernul meu" doar pentru a fi numită din nou Koveși! După a a avut guvernul Cioloș, a intrat in vacanțe! Cand a văzut că se apropie funia de par, a mituit licuriciul cu banii pentru Patrioate! ... La noi nu se produc nici siguranțele! De parcă erau banii lui. De fapt e un micuț parvenit. Nici case nu a avut ... Doar a dat "meditații" la fizică ori a aranjat posturile vacante la inspectorat.

Oricum CCR,functioneaza ILEGAL

Are un procuror,pe comunistul sexagenar Lazaroiu,care i-a expirat madatul cu mult inainte.
Asadar toate deciziile date ce CCR sunt NULE de drept!
Dorneanu,Pivniceru si Lazaroiu pot fi acuzati si de tradare de tara,pentru punerea acestei institutii in sfera intereselor Rusiei TERORISTE!

Ia chemat pe cei de la Comisie,sa se "inteleaga" ! A vrut sa-i

mituiasca......

 

@Giovany

Ce-i sefu, ti-a venit ideia foarte repede cu mituirea. Ai invatat repede de la pzd :). Vezi ca deasupra ta a postat alcool etilic, poate te-a juta sa jungi la starea "normala" si sa intelegi ce se intampla.

Serviciul de Intoxicare al PSD

Trolul de serviciu foloseste un script.
Primeste un beep de la redactie atunci cind apare un articol in zona POLITIC.
Trollul ia azi nickul @Scadenta si da un click pe comment.Prima pozitie de dupa pozitia rezervata este ocupata cu un comentariu jegos.
Lasa Tab-ul agatat pina trece la alt nick, azi @Copilul, sau altul, si tot asa, pina cind umple pagina de gunoaie.
Dupa care trece la pozitiile rezervate sub nickurile Albakazapada, George 2, Ahmadinejad, Pensula, LEHAMITE...
Apoi trece la nickurile Sulampahar, Hamurabi, Borgia...

Presedintele tarii a vorbit calm,in spiritul interesului national!

Tot haosul creat in Romania,economic,juridic,international etc etc se invarte in jurul unui singur individ corupt,condamnat pentru fraude la voturi,cu procese clare pe rol,care vrea sa scape chiar daca da foc tarii:dragnea!
Dupa ultimele iesiri si declaratii acest individ da semne clare de dereglari mintale si ar trebui supus urgent unei expertize psihologice!
Mentinerea acestui individ,dragnea,la fraiele tarii este un pericol care poate duce la catastrofa!Teo

Adevarul

O sa vedem cat de penibil este Iohannis dupa vizita comisiei de la Venetia ;)))), dar tare imi este ca va iesi cu scantei pentru rromanika si hotii ei .Pe venetienii astia nu ii poti manji cu ceva fasole, mici cu mustar , zahar ulei ca pe milogii din rromanika.

 

Comisia de la Venetia va da dreptate lui Iohannis

judecatorii si procurorii nu sunt numiti in sedinte de partid de catre cei cu condamnari penale. PUNCT.

Problema

Problema este daca mafia PSD+alde va astepta si va tine cont de sugestiile Comisiei de la Venetia !

După esecuri

După esecuri in stradă, pe stadion si la inflatie, e mai greu cu suspendarea.

 

HA, HA, HA.....

.....Pe linga kwj acum il cheama si "amputatu"....ha, ha, ha,....gru citesc si cugeta unii ardeleni......halal presedinte, mi-e rusine cu el.....ha, ha, ha

Corect, scapa mai repede cu Costa Rica ! Le-a aratat udrea

directia ...

Aha!

Se apropie referendumul si implicit sfarsitul camarillei neocomuniste. Dragnea la puscarie, firea la cratita si psdul o sa faca implozie. Postacii din ce in ce mai disperati, mai obraznici si cu argumente fara sens.

 

Cata minte ai si tu...

Bine ma, intra Dragnea la puscarie si? care-i diferenta, nu mai e Dragnea e altul si tot asa...

Mare kaakatt, intra Dragnea la puscarie! Wow! aici nici macar nu e vorba despre Dragnea, asta-i democratie cand tot sistemul de justitie are protocoale secrete cu SRI? Asta-i democratie cand CSAT-ul adauga la legi ce vor ei?

Sa-mi fie cu iertare dar metodele lor au fost si sunt staliniste pana in maduva oaselor lui Stalin...

Vai de voi...

democratie

atata prostie aveti in cap, voi sustinatorii psd, incat nu vedeti ca sunt o adunatura de mitocani de la tara, cu negru sub unghii care nu stiu decat sa fure , ca pe vremea cap-ului...sau a militianului din sat ( fam. dragnea !!)

Interesant

Androide :
1. Protocoalele dintre institutiile statului si SRI au aparut in perioada 2000-2004 pe vremea cand mafia PSD era la putere;
2. Spune-ne si noua o metoda de urmarire a borfasilor fara ajutorul SRI avand in vedere ca institutiile statului erau la pamant cu dotarea tehnica si personalul necesare unei urmariri.
3. De ce-i consideri nevinovati pe cei trimisi in judecata de DNA stiind ce averi uriase au, chiar daca ei au lucrat toata viata ca bugetar ?
Hai voinicule Android, da-te tare si mare cu raspunsuri ! Ia sa vedem ce te-au mai invatat astia de la haznalele de partid !

Sigur ca Sunteti MULTI si PRO*** psd de

aceia trebuie STARPITA toata Ciuma Rosie!
de la mic la mare! pana la ultimul Manelist Sudist!

Niciodata astia vopsiti in "rosu" nu au fost "cu-minte" !

Acum sunt in pragul disperarii, dar sa vedeti atunci cand vor intelege ca nu mai au nicio sansa ...

Ha,ha,ha!

Pai daca nu va convine..suspendati bai,suspendati!Incepeti prin a va suspenda camasile alea albe la uscat.Nu uitati sa le spalati mai intii sa iasa mirosul de.. suspendare din ele.
Ati suspendat de-ati..transpirat milogilor.Ha,ha,ha!Ati facut mult gunoi pentru nimic.Ha,ha,ha.

 

WoW!

Tu te bucuri ca Presedintele Republicii NU respecta deciziile CCR?

Tu iti dai seama de gravitatea nerespectarii deciziilor CCR? Iti dai seama de repercusiuni?

 

Interesant

Imi dau seama de consecintele nerespectarii deciziei CCR : de foarte multi ani parlamentul nu respecta decizia CCR si anume reducerea numarului de parlamentari la 300 !
Si acum avem aproape 600 de borfasi in parlament in loc de 300 de borfasi !
Sau de ce CCR nu-si respecta propriile decizii si Lazaroiu este in continuare membru al CCR ?
Cate decizii ale CCR zac in parlamentul Romaniei (si nu numai) pentru ca nu convin borfasilor ?
Apropo : poti sa-mi spui si mie cati din cei care au fost sambata in Piata Victoriei adusi cu forta de mafia PSD+alde stiu ce inseamna CCR ? Nu mai vorbim sa cantareasca cu creierul lor gravitatea nerespectarii unei decizii a CCR !
Hai voinicule Android cu gura mare, spune-ne si noua !

CCR

Vrei sa spui Curtea de Cacanari din Romania...la ce prostii debiteaza idiotii din ccr nimic nu trebuie respectat

normal

klaus a facut armata la transmisiuni, nu la dus capatana la morse ,radio transmisii in schimb i-au dat aia bobina cu cablu de 500 m in carca ,de acolo i se trage cu alte cuvinte ,mare si prost !!! ordinul se executa nu se comenteaza ,in civilie de duci la bulau ,in razboi te executa pe loc ! asa si cu ccr-ul !

Predoiu, despre Voiculescu: "Deciziile justitiei nu se comentează, se execută cand sunt definitive“

 

Chiar nu mai conteaza unde a facut armata si cum...

Omul e cel mai mare pericol la Securitatea Nationala, e total pe langa functia de presedinte...

Imi este mie rusine de prestatia lui, pe bune, degeaba il tot umfla unii si altii, omul e praf si pulbere...

Omul arata diperare maxima, nu e nici o strategie, omul e disperat...

adevarul este ca-i prea fin pentru romani!!

Noua ne trebuie unul ca Stalin: mincinos, incult , cu tupeu si dictator.

@Android

Vorbele tale il descriu perfect pe Dragnea! SI cumm ti-ai realizat tu ca omul este disperat? Disperat mi s-a parut Dragnea. Discursul lui, daca s-a putut numi discurs, a aratat ca este asa de disperat incat ii trebuie trascau de Teleorman ca sa poata articula ceva.

Dupa cum scrii disperarea creste la tine !

Ce procent ai din furturile mafiei alde psd ???

CCR nu-i o institutie de profesionisti ci una politica asa

ca deciziile ei sunt precum promisiunile electorale. Prostii le cred si desteptii se descurca.
Ar trebui sa se dea examen ca sa se intre la CCR .Nu-i normal sa ajunga in CCR toate limbile zemuinde murdare de *** politic.

prostie =psd

acum se vede ce fac postacii psd...dau navala si comenteaza care mai de care mai prosteste, fara pac de logica si dicernamant ,sau...probabil este aceeasi persoana...prea se potriveste stilul de a scrie..

 

@Cronos Rank user: x4 12.06.2018, 13:56

Te bucuri ca ce? Ai deviatii comportamentale?

@GileRank user: x5 12.06.2018, 13:58

Decizie CCR? Te pricepi si tu la intins bobine...

Referendumul a decis, romanii au votat, in nici un caz CCR-ul...

Nici macar Basescu nu a fost de acord cu "300", a bagat-o la pleaseneala, nici macar nu ai cum "300" trebuie schimbata jumatate de Constitutie...

In fine...n-am cu cine...

Android - te deranjeaz oamenii veseli?? :)))

Nu uita, ca PSD acum vreo 7-8 ani il vedea pe Iohannis ca o sansa pentru Ro !!

Mhmmm

si mai demult era Marea Adunare Nationala, si PCR si nea Nicu care nu-i asa aveau intotdeauna dreptate. Pina cind ... nu au mai avut. Cam la fel si cu CCR asta de doi bani, plin de haimanale comuniste. Frizeaza logica sa dai toata puterea in miinile unui ministru politic, lasind CSM si Presedintele fara nici u ndrept de apel.
Rusine!

 

Iohannis a trimis PSD (cima rosie) la plimbare

acum Draknea poate sa faca mitingul ala mare cu care tot ameninta direct in Piata Rosie din Moscova. si daca tot isi plimba ciumetii pana acolo, nu se supara nimeni daca ocupa Piata Rosie si nu mai pleaca de acolo!

oricum psedistii s-au facut de toata jena cu mitingul lor catastrofal. plus Firea huiduita pe stadion. cine sa ii mai bage in seama pe hotzomanii astia care isi bat joc de romani?

 

@Cronos Rank user: x4 12.06.2018, 14:09

Sa-ti dea Dumnezeu multa Sanatate, Fericire si Bucurie !!!

Se pare ca la Cotroceni le baga presedintilor ceva in ceai, imi aduc aminte cand Antonescu era interimar, discursul si actiunile lui au fost diametral opuse cu Antonescu pe care il stiam eu...

E foarte simplu

Macar presedintele nu-i condamnat penal sau urmarit penal (cu un picior in puscarie) !

Ar trebui sa-i trateze si in Parlament cu acelasi

ceai :)))

Din nefericire PSD -ul a ramas doar pe mana lui Dragnea Este ingrijorator, insa ca in afara de femei (si alea blonde) nimic nu mai supravietuiest in preajma lui Dragnea!!

Si tie sa-ti creasca Dumnezeu iq-ul ala mic de tot

Daca o mai fi posibil ...

Asa, asa, ca bine zici Johy

Eu daca ar fi prin absurd in pozitia ta, l-as chema pe cel care a mazgalit prostia aia de raport si i-as da sec nota 4. Sa vina cu parintii la sediu, nu sa trimita mazgaleli pe acolo ca doar nu suntem la eseuri in aer liber, nu?

 

Intrebare de referndum

Sunteti de acord ca mafia PSD sa "dea coltu’ " catre groapa de gunoi a istoriei ?
Variante de raspuns:
1. Da
2. Fireste
3. Din tot sufletul.

 

Un referendum trebuie finantat,cine o face el,cu pensia

soacra-si ? Si in alta ordine de idei,este deja suspendat,il suspenda Comisia de la Venetia !

Interesant

Cand era vorba de suspendarea lui Basescu nu se punea problema de bani !
Si s-au facut doua referendumuri pe aceeasi tema absolut degeaba din banii romanilor !
Iar acum economia duduie conform spuselor celor din mafia PSD+alde si ca urmare nu este nici o problema sa aloce banii necesari !

Mai grohai si tu pe aici??

Cine a finanțat mitingul?? zdragnea din Bani LUI??
Hai ba ca va inflabati degeaba...Nu vedeti ce debitati ...Voi sudiștii Maneliști???

Nume

Chiar ti se potriveste numele, atat ca gandire cat si la chip. Cine finanteaza referendumul? Raspuns: *** ta

30%

la referendumul de demitere cu 30% + 1 din cei cu drept de vot il trimite acasa la sibiu pe tact-u klaus !!! de asta ce mai zic! da luxul din vila lac 2 pe tovarasia lui cioaba ? e kapput in ambele situatii ,spor la "urlat"! romania nu nici ziaree. ro nici piata victoriei !

Porcico din Ferrentari ....CCR Nu mai au valoare

nici cat un PRAZ degerat!
Procentele ce au decis demisia LcK sunt buni sa infunde puscaria...sunt numai Tradatori de tara!
Ce e greu de inteles?? ai capul mic ???

:) KI ramne presedinte!Pana si PSD-ului ii convine

Basescu ii incomoda :)
Oricum nu avem oprzitie reala.Un nou partid daca va aparea, va fi parazitate rapid de lichele venite din trecut !! Se ocupa specialistii in discreditari de asta!! Ar fi o mare umire sa mai apara ceva nou si de calitate pe piata politica din Ro!!

Interesant

Corect ar fi ca dupa un referendum de suspendare impotriva presedintelui sa plece cei care pierd : presedintele sau parlamentul !
Mai mult, pe perioada referendumului, presedintele interimar n-ar trebui sa aiba dreptul de a promulga legi sau de a da decrete prezidentiale! Drepturile presedintelui interimar ar trebui sa fie foarte limitate !

Ahmedinejar ...Dl Presedinte a spus ca mai are de citit , asta

inseamna ca se intelege greu sau deloc decizia CCR , nu poti sa faci tu CCR stat parlamentar , astia urmaresc ca sa aleaga si Presedintele Romaniei pana la urma ...nu merge nici chiar asa .

 

Prima   1   2   3   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor