PNL ii raspunde lui Dancila: Macar un dus rece trebuie sa faca, sa se trezeasca! Haideti, pi R patrat pe strada!

Vineri, 22 Noiembrie 2019, ora 14:29
8707 citiri
PNL ii raspunde lui Dancila: Macar un dus rece trebuie sa faca, sa se trezeasca! Haideti, pi R patrat pe strada!
Foto: Facebook/Partidul National Liberal

Liderii PNL i-au raspuns Vioricai Dancila, dupa ce fostul premier a publicat pe Facebook o scrisoare deschisa catre romani, jurnalisti si formatori de opinie, in care il invita iar pe Klaus Iohannis la o dezbatere electorala.

"Am auzit ca ne cauta echipa de campanie a doamnei VVD. Iar cu dezbaterea... Nu mai bine ar iesi cei de la PSD putin pe strada, sa mai simta ce gandesc oamenii?", a scris pe Facebook Alina Gorghiu.

Aceasta aminteste ca Iohannis se afla vineri dupa amiaza la Bacau, al o dezbatere deschisa cu alegatorii.

"Presedintele Romaniei se afla la Bacau, la o dezbatere deschisa cu cetatenii. Pentru ca asta e democratia! Deci nu cred ca se supara cineva ca nu va da curs invitatiei de a se intalni cu dumneavoastra la Parlament. Si sa va spun eu ce este "DE NEACCEPTAT". Frica PSD de a se intalni cu electoratul, de a cere direct cetatenilor sa mearga la vot!", a punctat Gorghiu.

Si europarlamentarul Rares Bogdan ii transmite Vioricai Dancila ca Iohannis se afla in strada, vorbind cu alegatorii.

"Vad ca sefa PSD iar se face ca vrea sa participe la o dezbatere cu presedintele Romaniei. Se face in timp ce sta intre patru pereti, pentru ca pe strada este huiduita si apostrofata. Ii comunic faptul ca domnul presedinte Klaus Iohannis dezbate cu oamenii, in strada, in sali, raspunde la intrebari, aduce argumente...

Si au fost multe intrebari zilele astea, la Baia Mare, Bistrita, Ploiesti, Galati, azi suntem la Bacau - tot atatea locuri unde seful statului a discutat/discuta cu cetatenii. Dar o face sincer, fara minciuni, fara a amagi oamenii. Ca un om serios, cu constiinta", a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Liberalul a adaugat ca in aceasta perioada ies la iveala manipularile PSD.

"Doamna Dancila, cred ca stati inchisa in birou si visati cai verzi pe pereti, iar din cand in cand intra cate-un sfetnic si va spune "iesiti, doamna, de sub masa, ca nu vine nimeni sa va reproseze minciunile pe care le-ati spus, va pazim noi!". Mai ales dupa desecretizarea Raportului 10 august...

Manipularile PSD, de cea mai joasa speta, ies la iveala, iata! Iesiti, doamna, dintre cei 4 pereti, mergeti in strada si vorbiti cu oamenii, dezbateti cu ei, vedeti ce va spun! Macar un dus rece, din cand in cand, un sef de partid, chiar si asa, instalat de un infractor, trebuie sa faca, sa se trezeasca! Aveti curaj sa dati ochii cu Romania normala, cea pe care ati umilit-o, ati mintit-o, ati luat-o de neroada, ati batut-o pe 10 august, ati gazat-o?", a completat Rares Bogdan.

In ultima parte a mesajului, liberalul i-a lansat cateva provocari fostului premier social democrat.

"Aveti curaj sa le spuneti romanilor de ce ati ajuns pe primele pagini ale ziarelor de pe glob? Aveti curaj sa le explicati oamenilor de ce ati angajat numai copii, nepoti, amante, iar pe cei competenti i-ati invitat sa plece la mii de kilometri, cu lacrimi in gat? Aveti curaj sa le spuneti parintilor lor de ce au plecat copiii lor din tara?

Aveti curaj sa le spuneti romanilor de ce ati legiferat exclusiv pentru un grup infractional? Aveti curaj sa le spuneti cum ati facut averi de faraoni in timp ce electoratul vostru saracea? In strada, printre oameni, acolo e dezbaterea! Haideti, pi R patrat pe strada!", a incheiat el.

Precizam ca, vineri, Dancila a publicat pe Facebook o scrisoare deschisa catre romani, jurnalisti si formatori de opinie, in care il invita iar pe Klaus Iohannis la o dezbatere electorala. In postarea din mediul online, Facebook afiseaza la Dancila starea: "se simte infuriata".

A.G.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Ministrul de Interne anunță că se lucrează la un ghid deontologic după ce mai mulți polițiști au mers băuți la serviciu: ”E o cifră mare”
Ministrul de Interne anunță că se lucrează la un ghid deontologic după ce mai mulți polițiști au mers băuți la serviciu: ”E o cifră mare”
Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a declarat vineri, 1 martie, că este preocupat de creşterea integrităţii în funcţia publică, menţionând că se lucrează la un ghid...
Emilia Șercan dezvăluie scurt circuitul făcut de Adrian Cioroianu, care a divulgat public o informație cu privire la Mircea Geoană
Emilia Șercan dezvăluie scurt circuitul făcut de Adrian Cioroianu, care a divulgat public o informație cu privire la Mircea Geoană
Emilia Șercan îi dă o replică dârză lui Adrian Cioroianu și explică modul în care acesta a acționat divulgând o informație privitoare la Mircea Geoană. Jurnalista de investigații...
#PNL raspuns Dancila dezbatere , #Viorica Dancila